Alist Designers boutique te așteaptă până pe 31 ianuarie cu doi designeri care au pus feminitatea pe primul loc în moodboardul creațiilor lor. Izabela Măndoiu și Laura Badea îți asigură colecția celor mai frumoase jachete și paltoane ale momentului, de la piese clasice, la piese statement. 

Proiectul ce susține designerii români te așteaptă în spațiul din zona de lounge de la parterul București Mall Vitan cu doi designeri care știu exact cum să redefinească feminitatea prin fiecare piesă care iese din atelierele lor. Laura Badea și Izabela Măndoiu semnează cele mai frumoase paltoane și jachete ale momentului. Noi am trecut sătpămâna aceasta pe la boutique și am făcut un top 6 al acestora: 

Jacheta matlasată

Una dintre primele piese care ne-au atras atenția a fost jacheta albă lungă matlasată, pe care o găsești pe stenderul Izabelei Măndoiu. Poate fi purtată cu diverse outfituri urbane, dar și în combinații neconvenționale, cu piese fine din mătase, într-un styling a la vechiul Sex and the City

Paltonul clasic reinterpretat 

Paltonul clasic este atemporal și ușor de purtat, indiferent de nuață. Iar în colecția Laurei Badea ai multiple variante pe care să le asortezi garderobei tale. Reverele voluminoase dau un twist contemporan piesei, pe care o poți insera în lookuri smart office sau casual. 

Jacheta military

Izabela Măndoiu propune o variantă modernă și practică a jachetei military, completând-o cu inserții matlasate în lateral, păstrând prețioșii nasturi metalici aurii. O poți purta cu piese masculine, precum pantalonii la dungă, și cu ghete cu siluetă stiletto, cu tocuri senzuale. 

Paltonul cu print 

Paltonul cu print alb-negru Laura Badea este o piesă statement, pe care o poți purta în diverse contexte, de la outfituri casual, la lookuri de petrecere sau de eveniment. Talia este marcată printr-un cordon împletit negru, ce dă o notă feminină și misterioasă piesei. 

Vesta din tweed 

Vesta din tweed Laura Badea poate fi purtată peste rochii din lână sau peste ținute cu jeans și cu pulovere, în mixuri unice care îți conturează perfect stilul. O poți purta pe post de jachetă sau o poți transforma într-un item de styling. 

Vesta lungă din lână

Izabela Măndoiu propune o vestă din lână cu un efect 3D și cu un cordon inspirat de brâurile tradiționale, ca piesă urbană, perfectă pentru outfiturile în care combini registrele, precum cel cool și cel ancestral, devenind o piesă stylish în orice împrejurare. Îi poți atașa broșe supradimensionate pentru un plus de eleganță. 

Alături de noi în proiectul Alist Designers boutique se află partenerii noștri de la București Mall Vitan. Te așteptăm aici pentru a-ți alege piese favorite care să-ți definească garderoba anului. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts