Andreea Leta ∙ January 24, 2022 ∙ 6 min read

O nouă săptămână începe cu o zi relaxantă de vacanță, motiv pentru care ne-am gândit la o trecere în revistă a celor mai frumoase 10 ținute din cele șapte zile care tocmai au trecut. Cum în desfășurare este săptămâna modei masculine, celebritățile au fost prezente în primele rânduri și de data aceasta. Iată cine ne-a atras atenția: 

Săptămânile modei nu sunt niciodată evenimente ușor de trecut pentru stiliști, care primesc responsabilitatea de a se ocupa de imaginea perfectă ale vedetelor, atât pe red carpet cât și, desigur, în fotografiile aparatelor care surprind necontenit fiecare mișcare. Astfel, cu ocazia săptămânii modei masculine, am făcut o trecere în revistă a celor mai frumoase 10 ținute din ultimele 7 zile, care sperăm să te inspire în alegerile vestimentare dedicate diverselor activități și evenimente la care iei parte. 

Naomi Campbell este o apariție spectaculoasă indiferent de moment, de locație sau de natura galei la care se află. Numai faptul că asupra chipului și a trupului său pare să nu fi trecut nici măcar o zi, este unul dintre aspectele legate de unul dintre cele mai mari supermodele ale tuturor timpurilor, care ne surprinde plăcut de fiecare dată. Pentru prezentarea Dior, Campbell a purtat un look all black, compus dintr-o cămașă din tulle cu aplicații strălucitoare, un pardesiu clasic și o geantă-borsetă îmbogățită cu detalii metalice și pietre albe. Lookul a fost completat de o pereche de stiletto clasici și de un beauty look extrem de natural. 

Pentru un outfit asemănător a optat și Natalia Vodianova care s-a aflat la prezentarea Louis Vuitton, într-o ținută ce pare inspirată de o cămașă de zale reinterpretată, completată de o pereche de bocanci-hibrid, cu vârful decupat și de o pereche de colanți. Naturalețea a fost aleasă și în cazul ei pentru machiaj și coafură, ce par effortlessly chic și ușor de făcut de fiecare dintre noi!

Contrastul alb-negru reprezintă din nou o tendință foarte puternică. Farida Khelfa și Kaia Gerber au ales combinația legendară a nonculorilor pentru outfituri în linii diferite, de la o prezentare de modă, la un eveniment cu scop caritabil. Poți miza pe un stil 80s, precum rochia purtată de Kaia Gerber, sau poți opta pentru un look contemporan, asemănător cu cel purtat de Farida Khelfa. 

Nici outfiturile din denim nu sunt ușor de trecut cu vederea, mai ales atunci când controversatul Kanye West și noua lui parteneră, Julia Fox, recompun imaginea emblematică a anilor 2000, care îi avea în prim-plan pe Britney Spears și pe Justin Timberlake (ce vremuri!…). 

Nici culorile nu sunt date uitării. Carla Bruni Sarkozy a optat pentru un outfit clasic all green, o nuanță închisă, misterioasă, ce îi pune perfect în valoare tenul și trăsăturile, iar Valenina Ferrer a mizat pe o nuanță aprinsă de fuchsia, accesorizată cu piese negre, ce compun un contrast sofisticat cu jacheta matlasată. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Momente inedite ale vedetelor de la Paris Fashion Week: Andie MacDowell, Eva Longoria, Bella Hadid

Andie MacDowell și Eva Longoria au fost modele pentru o seară într-una dintre prezentările de la Paris Fashion…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Celebrity street style: Ținutele all black de la săptămânile modei

Cu Paris Fashion Week încă în desfășurare, facem o trecere în revistă a celor mai stylish ținute ale…

Jennifer Lopez devine imaginea unui brand de lenjerie intimă

La 53 de ani, Jennifer Lopez a fost aleasă imaginea unui cunoscut brand de lenjerie intimă. Astfel, vedeta…

Cher, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris, în prezentarea Balmain

La 76 de ani, Cher arată încă senzațional și a dovedit-o încă o dată la prezentarea casei Balmain…

A început Săptămâna Modei de la Paris. Ce vedete au deschis parada eleganței din capitala Franței

Circuitul evenimentelor dedicate stilului continuă cu Săptămâna Modei de la Paris, care se derulează între 26 septembrie –…

Otter: Be cool, not cold! 

Texturi, nuanțe de pământ, layering și creativitate – acestea sunt elementele cheie ale noului anotimp. Sezonul rece ne…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano se încheie glorios cu încă un sezon plin de strălucire. O mulțime de…

O nouă ediție Romanian Jewelry Week, între 5-9 octombrie

O nouă ediție Romanian Jewelry Week are loc între 5-9 octombrie, în șase locații culturale din București. Expoziția…

Versiunea voastră REMIX-ată

Versiunea voastră REMIX-ată. Cum să faceți din sfârșitul verii un nou început interesant, cu dragoste pentru viața de…