O nouă săptămână începe cu o zi relaxantă de vacanță, motiv pentru care ne-am gândit la o trecere în revistă a celor mai frumoase 10 ținute din cele șapte zile care tocmai au trecut. Cum în desfășurare este săptămâna modei masculine, celebritățile au fost prezente în primele rânduri și de data aceasta. Iată cine ne-a atras atenția: 

Săptămânile modei nu sunt niciodată evenimente ușor de trecut pentru stiliști, care primesc responsabilitatea de a se ocupa de imaginea perfectă ale vedetelor, atât pe red carpet cât și, desigur, în fotografiile aparatelor care surprind necontenit fiecare mișcare. Astfel, cu ocazia săptămânii modei masculine, am făcut o trecere în revistă a celor mai frumoase 10 ținute din ultimele 7 zile, care sperăm să te inspire în alegerile vestimentare dedicate diverselor activități și evenimente la care iei parte. 

Naomi Campbell este o apariție spectaculoasă indiferent de moment, de locație sau de natura galei la care se află. Numai faptul că asupra chipului și a trupului său pare să nu fi trecut nici măcar o zi, este unul dintre aspectele legate de unul dintre cele mai mari supermodele ale tuturor timpurilor, care ne surprinde plăcut de fiecare dată. Pentru prezentarea Dior, Campbell a purtat un look all black, compus dintr-o cămașă din tulle cu aplicații strălucitoare, un pardesiu clasic și o geantă-borsetă îmbogățită cu detalii metalice și pietre albe. Lookul a fost completat de o pereche de stiletto clasici și de un beauty look extrem de natural. 

Pentru un outfit asemănător a optat și Natalia Vodianova care s-a aflat la prezentarea Louis Vuitton, într-o ținută ce pare inspirată de o cămașă de zale reinterpretată, completată de o pereche de bocanci-hibrid, cu vârful decupat și de o pereche de colanți. Naturalețea a fost aleasă și în cazul ei pentru machiaj și coafură, ce par effortlessly chic și ușor de făcut de fiecare dintre noi!

Contrastul alb-negru reprezintă din nou o tendință foarte puternică. Farida Khelfa și Kaia Gerber au ales combinația legendară a nonculorilor pentru outfituri în linii diferite, de la o prezentare de modă, la un eveniment cu scop caritabil. Poți miza pe un stil 80s, precum rochia purtată de Kaia Gerber, sau poți opta pentru un look contemporan, asemănător cu cel purtat de Farida Khelfa. 

Nici outfiturile din denim nu sunt ușor de trecut cu vederea, mai ales atunci când controversatul Kanye West și noua lui parteneră, Julia Fox, recompun imaginea emblematică a anilor 2000, care îi avea în prim-plan pe Britney Spears și pe Justin Timberlake (ce vremuri!…). 

Nici culorile nu sunt date uitării. Carla Bruni Sarkozy a optat pentru un outfit clasic all green, o nuanță închisă, misterioasă, ce îi pune perfect în valoare tenul și trăsăturile, iar Valenina Ferrer a mizat pe o nuanță aprinsă de fuchsia, accesorizată cu piese negre, ce compun un contrast sofisticat cu jacheta matlasată. 

Foto: hepta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts