A List Magazine ∙ January 17, 2022 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022.

Berbec

Perioadă foarte importantă în plan domestic, deoarece se finalizează etape, atât în ceea ce privește spațiul locativ, cât și în ceea ce privește relațiile familiale. Fiind momente astrale unice este bine să te gândești serios la segmentul familial și să-ți trasezi planuri pe termen lung. Nimic nu va mai fi ca înainte de aceste zile, așa încât mobilizează-te și fii deschis la schimbări. Dialogurile cu membrii familiei vor aduce multe lămuriri și rezolvări definitive. Relațiile sentimentale sunt favorizate, astfel că persoana iubită sau copiii îți pot aduce bucurie și relaxare. Mult de lucru la finalul săptămânii, plus ceva neplăceri legate de sănătate.

Taur

Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate întreaga săptămână. Energia astrală din aceste zile predispune la discuții importante cu persoanele din acest anturaj, la reconfigurarea tuturor acestor relații și la schimbarea filozofiei de viață vizavi de relații în general. Schimbul de informații este prețios, deci reține cele aflate și tu pe cât posibil vorbește cât mai puțin. Călătorii pe distanțe scurte, activități intelectuale, implicare în studii și cercetări. Acasă, în familie este armonie, relaxare, șanse minunate de a îmbunătăți condițiile locative. În weekend se conturează disctrații, aventuri și fluctuații sentimentale.

Gemeni

Noutăți financiare, mai ales la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Dispar unele posibilități de câștig dintr-o activitate profesională desfășurată la locul de muncă sau dintr-o colaborare. Fii prudent în decizii și la semnarea documentelor, pentru că există hibe ascunse sau detalii insuficient prezentate. Schimbări ale condițiilor de muncă și schimbări legislative în domeniul în care activezi. Persoanele din anturajul apropiat te susțin prin idei și acțiuni constructive. Totul este să fii tu deschis și la alte opinii și propuneri. La sfârșitul săptămânii este rost de activități domestice și dialoguri cu membrii familiei.

Rac

Excelente momente pentru tine se conturează în această săptămână. Ai șanse deosebite de a-ți schimba radical planurile de viață, de a-ți reconfigura felul de a fi și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. Stai de vorbă pe îndelete cu tine însăți și scoate la iveală toate nemulțumirile interioare. Chiar dacă stările sufletești sunt deosebit de fluctuante și, aparent, dificil de controlat, ai încredere că vei depăși totul foarte bine. Conștientizând acum, cât de mult se poate despre tine și despre sufletul tău, vei face un salt evolutiv excepțional. Câștiguri financiare din munca desfășurată, cheltuieli, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Leu

Ești retras în aceste zile, fiind momente favorabile dialogului interior și detașării de cotidian. Este foarte important să analizezi serios toate relațiile și situațiile în care ești implicat, pentru că informațiile obținute pe căi neconvenționale te vor ajuta să progresezi pe toate planurile vieții. Se pot evidenția afecțiunile, însă sunt probabile și altele noi la orizont, afecțiuni ce ar necesita îngrijiri de specialitate. Odihnește-te, adoptă o dietă și înconjoară-te numai de oamenii dragi și de încredere. Revenire spectaculoasă în mijlocul celorlalți în a doua partea săptămânii, dar nu forța nota. În weekend apar câștiguti interesante, dar și cheltuieli.

Fecioara

Interesant de urmărit ce se petrece în relațiile cu prietenii de-a lungul acestei săptămâni. Se conturează o etapă nouă, în sensul că de unii te vei desprinde definitiv în urma aflării unor informații despre aceștia. Pe de altă parte, forfota din acest segment relațional are rolul de a-ți remodela concepțiile privitoare la prieteni și de a te ajuta să fii ceva mai selectiv cu oamenii cărora le acorzi încredere și sprijin personal. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și dialoguri interioare. Revelațiile din aceste zile te vor ajuta să găsești soluții optime pentru toate situațiile în care ești implicat. La finalul săptămânii sunt momente bune pentru a-ți trasa planuri noi.

Balanța

O săptămână importantă la capitolul profesional. Se conturează o nouă etapă mai ales în relațiile cu șefii. Sunt posibile modificări în cadrul grupului de lucru în care activezi, apar sarcini de lucru noi, se schimbă unii șefi, chiar tu la rândul tău poți deveni șef. Se recomandă prudență, răbdare, discernământ. Există multă forfotă în plan profesional, informațiile și situațiile se succed într-un ritm foarte alert, astfel că îți poate fi dificil să urmărești totul. Selectează prioritățile și ascultă-ți vocea interioară. Susținere excelentă din partea prietenilor. La sfârșitul săptămânii, odihnește-te conștient, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Scorpion

Foarte interesant de urmărit cum ți se modifică filozofia de viață de-a lungul acestei săptămâni. Mentalul tău este orientat acum spre cu totul alte abordări ale vieții și evenimentelor ei. Dialogurile cu persoane erudite, participarea la seminarii, conferințe, vizitarea târgurilor de sezon te ajută mult să-ți liniștești atât mintea, cât și sufletul. Pe de altă parte, se întrezăresc noutăți în relațiile cu străinătatea. Planuri de călătorie, dialoguri cu persoane străine, planuri de studii, cercetări, documentare. La locul de muncă ești bine văzut și susținut de către șefi. La sfârșitul săptămânii apar prieteni în preajma ta. Dialogurile cu aceștia sunt de bun augur.

Săgetător

Se conturează finalul unei etape financiare vizavi de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Verifică bine tot ce ține de partea financiară personală, revizuiește bugetul disponibil și trasează noi linii de urmat. Unii pot profita de avutul tău, mai ales partenerul de viață, rudele, colaboratorii din segmentul profesional. Pe de altă parte, se deschide o nouă posibilitate de câștig fie dintr-o colaborare, fie din partea altora printr-o moștenire sau un partaj. Discuții elevate, activități intelectuale, planuri de călătorii și de studii. Multă forfotă spcială și familială șa fialul săptămânii. Fii prudent și înțelegător cu ceilalți!

Capricorn

Tema săptămânii este legată de relațiile parteneriale. Frământările dintre tine și ceilalți se accentuează. Ține cont de tot ce te nemulțumește atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Este vremea marilor schimbări și situația nu mai poate continua ca până acum. Desprinde-te din interacțiunile neprofitabile și ai încredere că vor veni altele mult mai valoroase. Pe de altă parte, sunt șanse de a primi oferte de colaborare sau te poți apropia sufletește de cineva. Prudență, răbdare, toleranță! De mare ajutor ar fi să-ți remodelezi sistemul valorilor morale și spirituale. Relații constructive cu străinătatea.

Vărsător

La locul de muncă este multă forfotă. Se conturează schimbări, colegi noi, sarcini de lucru noi, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi. Chiar dacă la prima vedere totul pare confuz, greu de înțeles și acceptat, până la urmă vei reuși să te descurci foarte bine și să te adaptezi rapid. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale personale și să eviți implicarea în discuții și activități care nu te privesc. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Relațiile parteneriale sunt favorizate, mai ales acelea planificate pe termen lung. La finalul săptămânii apar dialoguri și acțiuni importante cu ceilalți, plus cheltuieli comune.

Pești

Segmentul amoros îți captează atenția întreaga săptămână. Dialoguri importante cu cei dragi și planuri comune pe termen lung. Sunt momente unice, pentru că acum se pot discuta deschis toate hibele și toate dorințele personale necesare într-o relație sentimentală. Fii deschis la ceea ce îți spun cei dragi și tu la rândul tău deschide-ți sufletul spre ei. Schimbul de idei, senzațiile și trăirile sufletești te ajută să privești cu totul altfel iubirea și implicațiile ei. La locul de muncă este forfotă, dar vei reuși să rezolvi totul foarte bine și cu satisfacția lucrului bine făcut. Este rost de neplăceri în relațiile parteneriale la sfârșitul săptămânii, mai les pe tema banilor și bunurilor comune.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…