Cu toate că mai este o lună până la Valentine’s Day, mai multe branduri de lenjerie au lansat deja colecțiile dedicate acestei zile care celebrează iubirea. Iată trei campanii care vor stârni pasiunea și care te vor determina să pui la cale un plan perfect pentru ziua îndrăgostiților. 

Chiar dacă Valentine’s Day pare o sărbătoare destul de îndepărtată momentan, nu uita că timpul trece, așa că începe deja să plănuiești momentul perfect pe care vrei să-l petreci de ziua îndrăgostiților. Mai ai doar o lună la dispoziție! Pentru a te inspira, am făcut o trecere în revistă a celor mai recente campanii de lenjerie intimă, dedicate Valentine’s Day, care, cu siguranță, pot pune pe jar pe oricine!

Victoria’s Secret

Pentru anul acesta, Victoria’s Secret a pregătit o colecție de Valentine’s Day dulce ca o prăjitură cu o glazură. Piesele de lenjerie intimă sunt brodate cu motive florale de diverse dimensiuni și în diverse nuanțe, iar materialele fine precum tulle-ul, mătasea sau voalul poartă valențele cele mai apetisante ale gamelor de roșu și de roz. Colecția are un iz adolescentin 60s, care o face și mai senzuală și un pic obraznică, într-o notă extrem de feminină și de delicată. 

Agent Provocateur

Una dintre cele mai sexy campanii de anul acesta a fost realizată pentru colecția Valentine’s Day semnată Agent Provocateur. Forța feminină este transpusă într-un mic service auto care deservește drept cadru de prezentare pentru colecția compusă din piese fine din dantelă, în nuanțe intense de negru sau de roșu. 

Fruity Booty

Și pentru că suntem aici să împăcăm toate gusturile, Fruity Booty vine cu cea mai cool campanie de lenjerie intimă, în care poți vedea un styling pe cât de cozy, pe atât de feminin și de sexy. Piesele de lenjerie sunt puse alături de elemente sport sau de piese croșetate, precum ciorapii lungi. 

Foto: hepta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts