A List Magazine ∙ October 31, 2023 ∙ 8 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în luna noiembrie 2023!

Berbec

Aspectele privitoare la segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții sunt evidențiate  în prima parte a lunii prin cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și cheltuiește cu măsură! Sunt posibile erori de interpretare, notare sau de comunicare. Relațiile sociale și profesionale se îmbunătățesc după 10 Noiembrie, mai ales cele cu persoanele erudite. Însă mai pot apărea episoade neplăcute, care să-ți destabilizeze imaginea publică și poziția în cadrul grupului de lucru de la locul de muncă. După 22 Noiembrie te poți gândi la călătorii îndepărtate sau la îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin abordarea unor studii, cursuri, cercetări. Ferește-te de prieteni!

Taur

Colaborările din sfera profesională și relația cu partenerul de viață sunt răscolite, fiind dificil să ajungi la un consens agreat de toată lumea. Sunt posibile ameliorări ale unor conflicte vechi, și apariția unor oferte, aparent, avantajoase de implicare în proiecte noi. Se recomandă prudență, deoarece există detalii ascunse care sunt în dezavantajul tău. Selectează ceea ce simți că îți este benefic și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Segmentul financiar se dinamizează în a doua parte a lunii. Se întrezăresc câștiguri de la și prin alții, cheltuieli pe taxe, facturi, servicii sau investiții în afaceri.

Gemeni

La serviciu este multă agitație. Sarcinile de lucru vin în avalanșă, colegii îți solicită ajutorul iar tu nu știi unde să te împarți mai repede. Organizează totul atent și te vei descurca excelent. Datorită eforturilor depuse în câmpul muncii există riscul să obosești și chiar să reapară afecțiuni vechi. Prudență, răbdare, calm și încrederea că vei rezolva totul cu brio! În a doua parte a lunii intervin aspecte parteneriale. Poate fi vorba despre acțiuni comune cu partenerul de viață și/sau colaboratorii din segmentul profesional. Sunt șanse bune de a obține contracte avantajoase pe termen lung. Implică-te cu drag, alături de alții în diverse proiecte, acțiuni sau în distracții!

Rac

Continuă să te ocupi de aspectele domestice, pentru că ai șanse mari de a îmbunătăți condițiile locative, de a achiziționa obiecte valoroase necesare casei și membrilor familiei și de a te bucura de tot ce ține de casă și familie. Relațiile sentimentale îți dau bătăi de cap în prima parte a lunii, însă cu puțină bunăvoință le poți depăși cu bine. Foarte interesantă va fi atmosfera la locul de muncă! Se conturează îndatoriri noi, multe și cu efecte pe termen lung. Te poți simți copleșit la un moment dat, dar ai încredere că te vei descurca excelent. Fii prudent în privința sănătății, deoarece organismul are nevoie de odihnă regulată. Schimbări în relațiile cu prietenii!

Leu

Acasă, în familie continuă în prima parte a lunii tensiunile și discuțiile importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat ție în mod special. Sunt momente bune de a îmbunătăți condițiile locative, de a face reparații la instalațiile de apă și de a desfășura activități domestice specifice sezonului în care ne aflăm. Foarte active vor fi relațiile sentimentale în a doua parte a lunii, fiind posibile activități importante alături de persoana iubită și de copii. Pune-ți talentele în valoare și personalitatea fascinantă! Vei fi apreciat pentru asta. 

Fecioară

Ești înconjurat de multă lume, astfel că puțin timp îți va rămâne pentru tine personal. Stabilește clar ceea ce ai de făcut pe tot parcursul lunii, astfel încât să alternezi regulat perioadele de muncă și studiu cu cele de odihnă. Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte din varii motive, dar toate vor fi cu folos. În a doua parte a lunii, atenția și eforturile îți vor fi atrase de casă, familie și nevoile lor. Este rost să achiziționezi obiecte valoroase pentru înfrumusețarea și utilarea spațiului locativ. De asemenea ai avea succes în reparații, renovări sau chiar pentru a te muta în altă casă, în alt oraș sau chiar în altă țară. Noutăți domestice cu efecte pe termen lung! 

Balanță

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta de bază din prima parte a lunii. Sunt posibile cheltuieli diverse, însă primești salariul sau chiar o primă pentru munca desfășurată la serviciu, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Cheltuiește cu măsură și pe strictul necesar. Pot apărea situații neplăcute în care să rămâi dator și cu pierderi serioase. Obișnuiește-te să faci economii în toate privințele. Relațiile cu anturajul apropiat active prin întâlniri și discuții importante în a doua partea lunii. Vei afla informații noi și utile atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită să vorbești despre tine și planurile tale! Sunt șanse să pui bazele unor acțiuni și colaborări importante.

Scorpion

Ai multe de rezolvat în prima parte a lunii, însă vei fi tentat să te implici și în treburile altora, provocându-i în diverse feluri. Ocupă-te numai de tine și de treburile tale și lasă-i în pace pe ceilalți! Energia vitală este fluctuantă, astfel că nu te poți ocupa și de alții. Este o perioadă excelentă pentru reconfigurări personale și pentru trasarea unor noi planuri de viață. Evită exagerările și dramele ieftine! Ești foarte combativ, riscând să-i necăjești gratuit pe cei dragi. Financiar se întrezăresc îmbunătățiri, în mod special în segmentul câștigurilor obținute la serviciu. Apar oportunități de a câștiga mai mult fie din activități suplimentare, fie dintr-un job nou. 

Săgetător

Perioadă favorabilă introspecției, meditațiilor interioare, detașării de cotidian. Au succes acțiunile desfășurate departe de ochii și urechile lumii. Totuși este bine să menții un echilibru între nevoile tale sufletești și responsabilitățile pe care le ai în plan social, mai ales la locul de muncă. Există conflicte mocnite în sfera profesională, deci fii foarte prudent. În preajma datei de 27 Noiembrie se va încheia o etapă profesională, putând fi vorba chiar de a renunța la o funcție de conducere sau la sarcini de lucru copleșitoare. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie atât de odihnă, cât și de îngrijiri de specialitate. Sunt probabile discuții tăinuite cu alții pe teme profesionale, dar și de sănătate.

Capricorn

Combativitatea de care dai dovadă în relațiile cu ceilalți va duce la perpetuarea unor conflicte pe termen lung. Controlează-ți reacțiile și ai încredere în forțele tale! Se conturează cheltuieli majore, fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pentru mofturile cuiva drag. Veniturile sunt la cote minime, deci evită extravaganțele și nu te lăsa impresionat de vorbele mieroase ale unora care vor doar să profite de pe urma agoniselii tale. Încet, sigur șo discret se deschid culoare noi de câștig la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă și îngrijiri de specialitate. Final de capitol sentimental!   

Vărsător

Controverse importante în relațiile cu șefii! Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. A te opune la tot ce înseamnă social, prestigiu, conducerea de către alții este păgubos din toate punctele de vedere. Chiar dacă ai dreptate pe alocuri, este bine să asculți și opiniile celorlalți care îți pot prezenta variante ale adevărurilor tale. În a doua parte a lunii este rost de întâlniri și dialoguri importante cu prietenii. Chiar dacă ceea ce afli îți displace sau îți dă peste cap planurile, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se prefigurează noi relații de prietenie și noi proiecte profesionale cu efecte pe termen lung.

Pești

Prima parte a lunii evidențiază dorința de studiu, de cercetare, de călătorii în ținuturi îndepărtate, interes pentru domenii spirituale și pentru artă. Este o perioadă favorabilă pentru a participa la cursuri și conferințe pe diverse teme. Totodată îți sunt bine susținute demersurile pentru călătorii și pentru a te ocupa de relații cu persoane străine. Cu siguranță în urma celor petrecute de-a lungul acestei luni îți vei modifica sistemul valorilor morale și spirituale. Segmentul profesional, mai ales relațiile cu șefii este foarte activ prin dialoguri și acțiuni comune. Sunt probabile controverse și situații disonante, însă le poți depăși cu puțin efort și atenție sporită. A urma sfaturile și regulile unor șefi poate fi dificil în aceste zile, dar nu imposibil, atâta vreme cât se desfășoară în cadru legal.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…