La cei 60 de ani ai săi, Heather Locklear speră să mai recupereze ceva din anii petrecuți prin clinicile de dezintoxicare. Actrița pare că a renunțat definitiv la alcool și droguri și să dea uitării toate momentele nefaste din ultima perioadă a vieții.

„La 60 de ani, viața ei este mult mai bună decât în anii precedenți“, spune o sursă pentru revista americană „.OK!“. „A fost nevoie de multă putere și efort, dar Heather culege roadele, în sfârșit. Se simte fantastic!“.

 „Este foarte recunoscătoare că s-au regăsit“, spune o sursă despre Locklear și Heisser, iubitul din liceu al actriței, cu care starul a reluat legătura în urmă cu doi ani.

Născută în Los Angeles, pe 25 septembrie 1961, Locklear şi-a propus, în adolescenţă, să devină psiholog, însă destinul ei era altul. Astfel, de la job-urile avute în studenţie ca model, Heather a ajuns, peste noapte, în televiziune. Actoria i se părea tot mai interesantă, ceea ce a determinat-o să i se dedice exclusiv în 1980, adică imediat după terminarea primului an de facultate. Şi nu a fost o decizie greșită, Heather fiind distribuită apoi în Dinastia, producţia TV a lui Aaron Spelling, care a sesizat încă de pe atunci potenţialul actriței. Însă apariția în serialul Malrose Place a contribuit la statutul său de superstar. (FOTO: Hepta)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts