Monica Cismaru ∙ May 10, 2024 ∙ 2 min read

Hailey Bieber (27 de ani) a anunțat că este însărcinată prin publicarea unui videoclip emoționant din Hawaii, în care ea apare îmbrăcată în rochie de mireasă, cu voal, îmbrățișată fiind de Justin Bieber (30), soțul ei.

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în 2018, iar acesta este primul lor copil. Anunțul vine la scurt timp după ce presa specula că cei doi ar trece prin momente dificile și că ar fi în pragul divorțului.

Cuplul și-a reînnoit cu această ocazie jurămintele de căsătorie, iar pentru momentul emoționant, Hailey a ales o rochie Saint Laurent, a designerului Anthony Vaccarello.

Se pare că sarcina lui Hailey are deja șase luni, iar vedeta a reușit să pastreze secretul până acum. Vedetele apropiate cuplului s-au grăbit să-i felicite pe viitorii părinți, iar printre aceștia se numără Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Kylie Jenner etc.

Cei doi s-au cunoscut în 2009, când tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin, le-a făcut cunoștință și au început o idilă în 2016, când Justin se despărțise de Selena Gomez.

hailey bieber justin bieber

Justin și Selena Gomez s-au separat definitiv în 2018, iar de atunci cântărețul este împreună cu Hailey. Relația lor n-a fost ocolită de obstacole de-a lungul timpului, mai ales în primii ani de mariaj, când traumele artistului și lipsa de încredere reciprocă le-au pus bețe în roate, după cum povestea artistul.

Justin si Hailey și-au dorit dintotdeauna copii, dar Hailey și-a exprimat îngrijorarea de-a lungul timpului de a aduce pe lume un urmaș din cauza stării emoționale precare a lui soțului ei, care s-a luptat cu depedența de droguri.

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit oficial în 2018, iar în septembrie 2019, au facut petrecerea de nuntă, în South Carolina, la Hotel Montage.

La nuntă au fost invitați unul și unul, cum ar fi prietena bună a cuplului, Kendall Jenner, Kylie Kenner, Travis Scott, Usher, Ed Sheeran, Jaden Smith, iar în total au fost 150 de persoane.

Mireasa a purtat atunci mai multe rochii de mireasă, creații realizate de Vivienne Westwood și de Virgil Abloh- Off-White.

Foto: hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…