Bianca Sterie ∙ November 25, 2022 ∙ 8 min read

Prea devreme? Nu e niciodată prea devreme pentru Crăciun! Târgurile de Crăciun au început deja să se deschidă în toată Europa, magazinele și-au decorat deja vitrinele, iar titlurile festive se lansează pe bandă rulantă în cinematografe și pe platformele de streaming. Și cum știm că de-abia așteptați un maraton și filme și seriale de Crăciun, numai bune de vizionat cu o cană de ciocolată caldă alături, am pregătit mai jos o selecție de noutăți perfecte pentru sărbătorile de iarnă. 

The Claus Family 2 – Film disponibil pe Netflix

După o bună perioadă în care pur și simplu a detestat sărbătorile, Jules (Mo Bakker) a revenit la sentimente mai bune față de Crăciun și se pregătește pentru cele mai aglomerate zile din an alături de bunicul său, Noël (Jan Decleir). Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată în momentul în care Jules primește o scrisoare care îl pune pe gânduri și îi schimbă planurile. 

Falling for Christmas – Film disponibil acum pe Netflix

La prima vedere, Sierra Belmont (Lindsay Lohan) are tot ce și-ar putea dori o femeie: este moștenitoarea unui afacerist din industria hotelieră, are o armată de oameni mereu la dispoziția ei și are un iubit influencer care vrea să ducă relația lor la următorul nivel al popularității. Însă, în urma unui accident pe munte, aceasta ajunge să își piardă memoria și este luată sub aripa lui Jake (Chord Overstreet), proprietarul unei cabane aflate în pragul falimentului, un văduv care își crește singur fetița, în timp ce luptă să își salveze afacerea. 

Christmas Flow – Serial disponibil pe Netflix

În pragul Crăciunului, o poveste de dragoste complet neașteptată se înfiripă între un rapper celebru și o jurnalistă iscusită. Dar pot face această relație să funcționeze în ciuda tuturor diferențelor dintre ei?

Christmas with You – Film disponibil acum pe Netflix

Ajunsă în pragul burnout-ului și supusă constant presiunii că ar putea fi înlocuită, Angelina (Aimee Garcia), o artistă pop, ia decizia de a pleca într-un orășel de provincie pentru a-i face o mică surpriză unei fane. În momentul în care sosește aici, aceasta își dă seama că viața poate fi și altfel. În scurt timp, Angelina își redescoperă creativitatea artistică și primește o șansă neașteptată la dragostea adevărată. 

Christmas on Mistletoe Farm – Film disponibil pe Netflix

În apropierea Crăciunului, un tată văduv se trezește cu o moștenire extraordinară: o fermă foarte frumoasă aflată într-o zonă pitorească. În ciuda faptului că el nu își dorește să rămână aici, convins că nu se poate adapta vieții la țară, copiii lui se aliază pentru a-l convinge să se răzgândească. 

The Noel Diary – Film disponibil pe Netflix

Justin Hartley (This Is Us, Senior Year) joacă rolul lui Jake Turner, un autor de succes, care se întoarce de Crăciun în casa copilăriei, la scurtă vreme după decesul mamei sale de care se înstrăinase. Odată ce ajunge aici, el găsește un jurnal plin de povești din trecut, un trecut pe care află că îl împarte cu frumoasa Rachel (Barrett Doss), o tânără care încearcă, la rândul ei, să înțeleagă adevărul despre familia sa. 

The Santa Clauses – Serial disponibil acum pe Disney+

The Santa Clauses este miniseria festivă perfectă pentru întreaga familie. Scott Calvin (Allen) este gata să se pensioneze și caută acum un înlocuitor pentru postul lui Moș Crăciun, în speranța că, în sfârșit, va putea să se bucure de timp de calitate alături de cei dragi. Însă alegerea pe care o face nu este tocmai potrivită, astfel că, în scurt timp, Scott este rechemat de urgență la Polul Nord pentru a rezolva dezastrul comis. 

Return To Christmas Creek – Film disponibil acum pe Netflix

Amelia (Tori Anderson), o specialistă în IT extrem de focusată pe carieră, se întoarce acasă în vacanța de Crăciun, unde se reunește cu Mike (Stephen Huszar), cel mai bun prieten al ei din copilărie, și cu Harry (Steven Weber), unchiul ei înstrăinat. Odată ce ajunge aici, ea descoperă o viață la care nu s-ar fi gândit niciodată!

A Christmas Story Christmas – Film disponibil pe HBO Max

Raphie (Peter Bilingsey), puștiul din A Christmas Story, un film-hit din 1983, revine acum pe micile ecrane în ipostaza de adult. De această dată, el trebuie să se ocupe de Crăciun și de tot ce înseamnă sărbătorile în rolul de tată care trebuie să le ofere copiilor câteva momente cu adevărat magice. 

Christmas Full of Grace – Film disponibil din 30 noiembrie pe Netflix

După ce descoperă că a fost înșelat de iubită, Carlinhos (Sérgio Malheiros) hotărăște să ducă acasă de Crăciun o tânără complet necunoscută, în speranța că, astfel, nu își va dezamăgi familia tradițională. Însă decizia lui ia o turnură neașteptată, care amenință să compromită sărbătorile alături de cei dragi.

Scrooge: A Christmas Carol – Film disponibil din 2 decembrie pe Netflix

O nouă adaptare a celebrei povești semnate de Charles Dickens ajunge pe Netflix în luna decembrie. Morocănosul Scrooge (vocea lui Luke Evans) are la dispoziție un singur Ajun pentru a-și înfrunta demonii din trecut, pentru a-și reevalua prezentul și pentru a-și forma un viitor mai bun, mai puțin gri.

Violent Night – Film disponibil din 2 decembrie la cinema

Un altfel de film de Crăciun, Violent Night îl aduce pe marile ecrane pe actorul David Harbour din Stranger Things. În momentul în care un grup de mercenari atacă reședința unei familii foarte bogate în seara de Ajun, luându-i ostatici pe toți cei din interior, Moș Crăciun (Harbour) trebuie acționeze rapid și să arate de ce este cu adevărat în stare pentru a salva sărbătorile de iarnă.

I Hate Christmas – Serial disponibil din 7 decembrie pe Netflix

O adaptare în limba italiană a unui serial norvegian, I Hate Christmas explorează aventura haioasă a unei femei care își minte părinții că are un prieten. Însă minciunea ei nu poate ține prea mult, așa că trebuie să găsească rapid un bărbat pe care să-l aducă acasă de Crăciun, o misiune… nu tocmai simplă. 

Foto: Netflix

Related Posts

Milla Jovovich a dat școala copiilor pe Veneția

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la…

Filme și seriale noi de neratat în octombrie pe platformele de streaming

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de…

Filmul lui Beyoncé: 6-7 milioane de dolari, doar în prima zi de presales

Filmul turneului Renaissance, susținut de Beyoncé, are deja estimări pentru presales care depășesc 6 milioane de dolari. Iar…

Dramatica poveste de viață a lui Michele Morrone, vedeta din 365 Days

Michele Morrone, actorul care a frânt inimile celor care au urmărit drama erotică 365 Days de pe Netflix,…

Doctorul din Social Media

La 36 de ani, Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist român din social media. Clipurile video…

Actrița Anya Taylor-Joy, mireasă la Veneția

Actrița Anya Taylor-Joy (27 de ani) s-a căsătorit zilele acestea la Veneția cu logodnicul ei, muzicianul Malcolm MacRae…

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…