Monica Cismaru ∙ December 5, 2022 ∙ 3 min read

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai strălucitoare apariții pe covorul roșu la un eveniment de gală.

George Clooney a fost recompensat cu un premiu pentru întreaga sa carieră în cadrul ceremoniei Kennedy Center Honors de la Washington și, alpturi de soția ui, au format cel mai elegant cuplu al serii. George Clooney a apărut pe covorul roșu într-un smoking impecabil, iar Amal Clooney a captat întreaga atenție cu rochia ei roșie Valentino, accesorizată cu o capă, pe care soțul ei i-a aranjat-o pe covorul roșu, la fotografii.

George Clooney a fost premiat în cadrul galei Kennedy Center Honors alături de alte personalități culturale, cântăreți, compozitori, cum ar fi formația irlandeză U2, Amy Grant sau Gladys Knight.

george amal clooney

Kennedy Center Honors își propune să premieze personalități care s-au remarcat în domeniul cultural și au avut o contribuție însemnată la dezvoltarea culturii americane. ”Am crescut într-un orășel din Kentucky, nu mi-am imaginat niciodată că voi ocupa un loc de onoare în loja de la Kennedy Center Honors. Faptul că numele meu stă alături de cel al unor artiști incredibili este o mare onoare. Premiul acesta a fost una dintre cele mai mari surprize pentru întreaga familie Clooney”, a spus actorul, care a fost însoțit la eveniment și de părinții săi, Nick și Nina.

george amal clooney

În luna septembrie, George Clooney și soția lui, Amal, avocat al drepturilor omului, au organizat prima ediție a galei Albie Awards, prin intermediul organizației lor, Foundation for Justice, la New York, la care au luat parte și jurnaliști din Egipt, Azerbaidjan sau Myanmar, invitați de Amal, căreia George Clooney i-a adus atunci un nou tribut în stilul caracteristic: ”Colaborăm în orice privință, am colaborat și la facerea gemenilor noștri”, a glumit George Clooney la eveniment, făcând referire la soția lui.

Foundation for Justice își propune să le aduca recunoaștere celor care luptă pentru dreptate, iar la Albie Awards au luat parte vedete precum Meryl Streep, Dua Lipa, John Oliver, Julia Roberts, Bruce Springsteen etc.

Foto: Hepta

Related Posts

Marc Anthony s-a însurat cu o fostă concurentă Miss Universe

Marc Anthony (54 de ani), fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei, s-a însurat în…

INNA prezintă videoclipul oficial „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don

INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele in…

Wedding Trends 2023. Ce se poartă și ce nu mai e la modă, cele mai frecvente greșeli, cele mai utile sfaturi. TOP 5 recomandări pentru miri!

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi impreuna cu echipa sa de beauty și wedding…

Obrăjori de vită cu sos de vin roșu și garnitură de piure de cartofi cu trufe și roșii uscate

Chef Valentin Costea este direct implicat în conceperea meniurilor din ofertele Le Château – Castelul din Inima Capitalei,…

7 seriale de tip reality pentru serile tale de relaxare

Sunt relaxante, amuzante și ușor de urmărit, numai bune de văzut în serile în care îți dorești un…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

După ce primul sezon din ”Clanul” s-a încheiat cu emoții și cu tensiune, sezonul doi revine în forță,…

Blake Lively, în adaptarea romanului celei mai de succes scriitoare americane, Colleen Hoover – It Ends With Us

Blake Lively și Justin Baldoni vor juca împreună în ecranizarea best-sellerului It Ends with Us, semnat de cea…

Florin Piersic împlinește azi 87 de ani

Pe 27 ianuarie 1936, se năștea, la Cluj, cel care avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți…