Monica Cismaru ∙ December 5, 2022 ∙ 3 min read

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai strălucitoare apariții pe covorul roșu la un eveniment de gală.

George Clooney a fost recompensat cu un premiu pentru întreaga sa carieră în cadrul ceremoniei Kennedy Center Honors de la Washington și, alpturi de soția ui, au format cel mai elegant cuplu al serii. George Clooney a apărut pe covorul roșu într-un smoking impecabil, iar Amal Clooney a captat întreaga atenție cu rochia ei roșie Valentino, accesorizată cu o capă, pe care soțul ei i-a aranjat-o pe covorul roșu, la fotografii.

George Clooney a fost premiat în cadrul galei Kennedy Center Honors alături de alte personalități culturale, cântăreți, compozitori, cum ar fi formația irlandeză U2, Amy Grant sau Gladys Knight.

george amal clooney

Kennedy Center Honors își propune să premieze personalități care s-au remarcat în domeniul cultural și au avut o contribuție însemnată la dezvoltarea culturii americane. ”Am crescut într-un orășel din Kentucky, nu mi-am imaginat niciodată că voi ocupa un loc de onoare în loja de la Kennedy Center Honors. Faptul că numele meu stă alături de cel al unor artiști incredibili este o mare onoare. Premiul acesta a fost una dintre cele mai mari surprize pentru întreaga familie Clooney”, a spus actorul, care a fost însoțit la eveniment și de părinții săi, Nick și Nina.

george amal clooney

În luna septembrie, George Clooney și soția lui, Amal, avocat al drepturilor omului, au organizat prima ediție a galei Albie Awards, prin intermediul organizației lor, Foundation for Justice, la New York, la care au luat parte și jurnaliști din Egipt, Azerbaidjan sau Myanmar, invitați de Amal, căreia George Clooney i-a adus atunci un nou tribut în stilul caracteristic: ”Colaborăm în orice privință, am colaborat și la facerea gemenilor noștri”, a glumit George Clooney la eveniment, făcând referire la soția lui.

Foundation for Justice își propune să le aduca recunoaștere celor care luptă pentru dreptate, iar la Albie Awards au luat parte vedete precum Meryl Streep, Dua Lipa, John Oliver, Julia Roberts, Bruce Springsteen etc.

Foto: Hepta

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…