Bianca Sterie ∙ February 1, 2024 ∙ 7 min read

Comedii romantice, seriale pline de emoție, blockbustere mult așteptate: iată noutățile lunii februarie pe platformele de streaming. 

One Day – Serial disponibil din 8 februarie pe Netflix

Având la bază bestsellerul semnat de David Nicholls, serialul spune povestea lui Emma Morley și a lui Dexter Mayhew care își vorbesc pentru prima dată pe 15 iulie 1988, în seara balului de absolvire. În dimineața următoare, fiecare își vede de drum, dar se reîntâlnesc în anul următor și în fiecare an care urmează, exact în aceeași zi. În fiecare episod, îi regăsim pe Dex și Em, cu un an mai în vârstă, trecuți prin schimbări, despărțiri, bucurii și suferințe. 

Players – Film disponibil din 14 februarie pe Netflix

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, și gașca lor. Deși le-a adus nenumărate aventuri de o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc. Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), aceasta începe să regândească întregul joc.

Avatar: The Last Airbender – Serial disponibil din 22 februarie pe Netflix

Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru națiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Națiunea Focului i-a atacat și i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar speranța se arată atunci când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supraviețuitor al neamului lui, se trezește la viață pentru a-și ocupa locul cuvenit de următor avatar.

Drive to Survive – Sezonul 6 al serialului va fi disponibil din 23 februarie pe Netflix

Piloții, managerii și proprietarii de echipă trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui, în timpul unui sezon de Formula 1 intens disputat.

Suncoast – Film disponibil din 9 februarie pe Disney+

Filmul este inspirat de povestea semi-autobiografică a unei adolescente, Doris (Nico Parker), care, în timp ce are grijă de fratele ei împreună cu mama sa, leagă o prietenie neașteptată cu un activist excentric, care protestează împotriva unuia dintre cele mai importante cazuri medicale din toate timpurile.

Star Wars: Bad Batch – Serial disponibil din 21 februarie pe Disney+

Cu o acțiunea plasată după cea din Revenge of the Sith, serialul urmărește Clone Force 99 – un grup de clone cu mutații genetice – în timp ce navighează în primele zile ale dominației Imperiului asupra galaxiei.

Shōgun – Serial disponibil din 27 februarie la Disney+

O adaptare originală a romanului lui James Clavell, serialul Shōgun ne poartă în Japonia anului 1600, în zorii unui război civil care a marcat un secol. Lordul Yoshii Toranaga (Hiroyuki Sanada) se luptă pentru viața sa, în timp ce dușmanii săi din Consiliul Regenților se unesc împotriva lui, când o misterioasă navă europeană este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere.

The Equalizer 3 – Film disponibil din 2 februarie la HBO Max

 De când a renunțat la viața de asasin guvernamental, Robert McCall (Denzel Washington) se străduiește să accepte lucrurile îngrozitoare pe care le-a făcut în trecut și găsește consolare în a face dreptate celor asupriți. Aflat în sudul Italiei, descoperă că noii săi prieteni sunt sub controlul șefilor criminalității locale. Pe măsură ce evenimentele devin mortale, McCall știe ce are de făcut: să devină protectorul prietenilor săi luptând împotriva mafiei.

Are you there God? It’s me, Margaret – Film disponibil din 9 februarie la HBO Max

Margaret e o fată de 11 ani care analizează tot ce ține de viață și adolescență cu ajutorul mamei (Rachel McAdams) și bunicii ei (Kathy Bates). Când familia se mută din oraș în suburbii, aceasta e nevoită să se adapteze unui mediu nou, cu prieteni, emoții și provocări noi. 

HALO – Sezonul 2 disponibil din 9 februarie pe SkyShowtime

În sezonul doi, ofițerul Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) își conduce echipa de Spartani de elită împotriva amenințării extraterestre cunoscute sub numele de Covenant. În urma unui eveniment cutremurător de pe o planetă pustie, John nu poate scăpa de senzația că războiul său este pe cale să se transforme și riscă totul pentru a demonstra ceea ce nimeni nu va crede: că armata Covenant se pregătește să atace cea mai puternică fortăreață a omenirii. În timp ce galaxia se află în pericol  John pornește într-o călătorie pentru a găsi cheia salvării sau, poate, a dispariției omenirii: Halo.

Foto: Netflix

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…