Bianca Sterie ∙ October 4, 2023 ∙ 6 min read

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de „savurat” în serile de octombrie: iată propunerile noastre.

Beckham – Disponibil din 4 octombrie pe Netflix

Beckham, un documentar în patru părți, spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural. Deși numele lui David Beckham este unul dintre cele mai cunoscute de pe planetă, puțini îl cunosc cu adevărat. De la începuturile umile într-o familie din clasa muncitoare din estul Londrei, perseverența și dorința lui de a câștiga și lupta pentru a găsi echilibrul între ambiție, iubire și familie, povestea lui David este una a măririlor și a căderilor de la înălțimi amețitoare. Serialul te poartă prin tot acest carusel, dezvăluindu-ți aventura surprinzătoare, intimă și revelatoare a unuia dintre cei mai cunoscuți și atent analizați sportivi ai tuturor timpurilor.

Everything Now – Disponibil din 5 octombrie pe Netflix

După o lungă perioadă de recuperare în urma unei tulburări de alimentație, Mia (Sophie Wilde), o adolescentă de 16 ani, se întoarce acasă, se trezește din nou într-o lume absolut haotică și descoperă că prietenii ei și-au continuat viața de adolescenți fără ea. Îndrăgostită până peste cap, înarmată cu o listă de dorințe în continuă schimbare și având alături trei foarte buni prieteni, Mia se aruncă în lumea întâlnirilor, a petrecerilor și a primelor săruturi și descoperă că, în realitate, nu poți să planifici întotdeauna chiar totul.

Lupin (sezonul III) – Disponibil din 5 octombrie pe Netflix.

Nevoit să se ascundă, Assane (Omar Sy) trăiește acum departe de soția și de fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, el decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap.

Fairplay – Disponibil din 6 octombrie pe Netflix

Un lungmetraj în regia lui Chloe Domont, Fairplay e un thriller despre relații la limită. Șansa unei promovări râvnite la un fond de investiții cu o competiție acerbă transformă susținerea reciprocă dintre cei doi iubiți Emily (Phoebe Dynevor) și Luke (Alden Ehrenreich) în ceva mult mai sinistru. Pe măsură ce dinamica puterii se schimbă irevocabil în relația lor, cuplul trebuie să înfrunte adevăratul preț al succesului și limitele covârșitoare ale ambiției. 

Pain Hustlers – Disponibil din 27 octombrie pe Netflix

Liza Drake (Emily Blunt) este o mamă singură care lucrează cu ora.Tocmai ce și-a pierdut slujba și se află la capătul puterilor. O întâlnire întâmplătoare cu reprezentantul de vânzări a unei companii farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere economic, dar dubioasă din punct de vedere etic, pe măsură ce este implicată într-o periculoasă schemă de escrocherie. Confruntarea cu șeful ei din ce în ce mai deranjat (Andy Garcia), starea medicală înrăutățită a fiicei ei (Chloe Coleman) și o conștientizare tot mai mare a devastării pe care compania o provoacă o obligă pe Liza să-și analizeze alegerile. 

Dear Mama – Disponibil din 4 octombrie pe Disney+

De la regizorul premiat Allen Hughes, Dear mama de la FX este un serial în cinci părți, profund personal, care sfidează convențiile poveștilor documentare tradiționale pentru a împărtăși o poveste impresionantă a unei mame și a fiului său, Afeni și Tupac Shakur. Aventura lor este o cronică a posibilităților și contradicțiilor din Statele Unite, de la o perioadă de fervoare revoluționară până la cel mai ostentativ deceniu al culturii hip hop.

Loki (sezonul II) – Disponibil din 6 octombrie pe Disney+

Tom Hiddleston revine toamna aceasta în rolul lui Loki, în cel mai urmărit serial de la Marvel Studios de pe Disney+. Continuând să călătorească în timp, pendulând între trecut și prezent, Loki încearcă să salveze lumea. Aliatul său este și de această dată Mobius (Owen Wilson), alături de care luptă împotriva tuturor obstacolelor temporale.

The Winter King – Disponibil din 6 octombrie pe HBO Max

Bazat pe seria Warlord Chronicles a lui Bernard Cornwall, serialul oferă o perspectivă îndrăzneață asupra îndrăgitelor legende cu Arthur. Acțiunea are loc în secolul al V-lea, într-un război brutal între facțiuni și triburi. Un fost războinic devenit călugăr spune povestea lui Arthur, care devine lordul războiului, în ciuda ilegitimității tronului său. Vedem cum Arthur Pendragon (Iain De Caestecker) evoluează de la un paria la un legendar războinic și lider.

Foto: Netflix

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…