Bianca Sterie ∙ October 4, 2023 ∙ 6 min read

Un documentar despre David Beckham, sezoane noi din serialele tale preferate și multe alte titluri numai bune de „savurat” în serile de octombrie: iată propunerile noastre.

Beckham – Disponibil din 4 octombrie pe Netflix

Beckham, un documentar în patru părți, spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural. Deși numele lui David Beckham este unul dintre cele mai cunoscute de pe planetă, puțini îl cunosc cu adevărat. De la începuturile umile într-o familie din clasa muncitoare din estul Londrei, perseverența și dorința lui de a câștiga și lupta pentru a găsi echilibrul între ambiție, iubire și familie, povestea lui David este una a măririlor și a căderilor de la înălțimi amețitoare. Serialul te poartă prin tot acest carusel, dezvăluindu-ți aventura surprinzătoare, intimă și revelatoare a unuia dintre cei mai cunoscuți și atent analizați sportivi ai tuturor timpurilor.

Everything Now – Disponibil din 5 octombrie pe Netflix

După o lungă perioadă de recuperare în urma unei tulburări de alimentație, Mia (Sophie Wilde), o adolescentă de 16 ani, se întoarce acasă, se trezește din nou într-o lume absolut haotică și descoperă că prietenii ei și-au continuat viața de adolescenți fără ea. Îndrăgostită până peste cap, înarmată cu o listă de dorințe în continuă schimbare și având alături trei foarte buni prieteni, Mia se aruncă în lumea întâlnirilor, a petrecerilor și a primelor săruturi și descoperă că, în realitate, nu poți să planifici întotdeauna chiar totul.

Lupin (sezonul III) – Disponibil din 5 octombrie pe Netflix.

Nevoit să se ascundă, Assane (Omar Sy) trăiește acum departe de soția și de fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, el decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap.

Fairplay – Disponibil din 6 octombrie pe Netflix

Un lungmetraj în regia lui Chloe Domont, Fairplay e un thriller despre relații la limită. Șansa unei promovări râvnite la un fond de investiții cu o competiție acerbă transformă susținerea reciprocă dintre cei doi iubiți Emily (Phoebe Dynevor) și Luke (Alden Ehrenreich) în ceva mult mai sinistru. Pe măsură ce dinamica puterii se schimbă irevocabil în relația lor, cuplul trebuie să înfrunte adevăratul preț al succesului și limitele covârșitoare ale ambiției. 

Pain Hustlers – Disponibil din 27 octombrie pe Netflix

Liza Drake (Emily Blunt) este o mamă singură care lucrează cu ora.Tocmai ce și-a pierdut slujba și se află la capătul puterilor. O întâlnire întâmplătoare cu reprezentantul de vânzări a unei companii farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere economic, dar dubioasă din punct de vedere etic, pe măsură ce este implicată într-o periculoasă schemă de escrocherie. Confruntarea cu șeful ei din ce în ce mai deranjat (Andy Garcia), starea medicală înrăutățită a fiicei ei (Chloe Coleman) și o conștientizare tot mai mare a devastării pe care compania o provoacă o obligă pe Liza să-și analizeze alegerile. 

Dear Mama – Disponibil din 4 octombrie pe Disney+

De la regizorul premiat Allen Hughes, Dear mama de la FX este un serial în cinci părți, profund personal, care sfidează convențiile poveștilor documentare tradiționale pentru a împărtăși o poveste impresionantă a unei mame și a fiului său, Afeni și Tupac Shakur. Aventura lor este o cronică a posibilităților și contradicțiilor din Statele Unite, de la o perioadă de fervoare revoluționară până la cel mai ostentativ deceniu al culturii hip hop.

Loki (sezonul II) – Disponibil din 6 octombrie pe Disney+

Tom Hiddleston revine toamna aceasta în rolul lui Loki, în cel mai urmărit serial de la Marvel Studios de pe Disney+. Continuând să călătorească în timp, pendulând între trecut și prezent, Loki încearcă să salveze lumea. Aliatul său este și de această dată Mobius (Owen Wilson), alături de care luptă împotriva tuturor obstacolelor temporale.

The Winter King – Disponibil din 6 octombrie pe HBO Max

Bazat pe seria Warlord Chronicles a lui Bernard Cornwall, serialul oferă o perspectivă îndrăzneață asupra îndrăgitelor legende cu Arthur. Acțiunea are loc în secolul al V-lea, într-un război brutal între facțiuni și triburi. Un fost războinic devenit călugăr spune povestea lui Arthur, care devine lordul războiului, în ciuda ilegitimității tronului său. Vedem cum Arthur Pendragon (Iain De Caestecker) evoluează de la un paria la un legendar războinic și lider.

Foto: Netflix

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…