Jucării care îi vor însoți toată copilăria. Jucării cu poveste. Jucării numai bune de făcut cadou. Bine ați venit la Elcokids! 

Elcokids este un magazin de poveste, inspirat de o fetiță care le-a dat părinților ideea unui loc în care pot aduce cele mai frumoase
jucării pentru copii. Inaugurat în 2018 în Alba Iulia, magazinul este gazda unor produse premium aduse din țări precum Franța, Spania, Anglia, Olanda, Suedia, Danemarca de la branduri internaționale, cu tradiție în fabricarea jucăriilor. Printre acestea, Elcokids este unic importator și distribuitor oficial în România al păpușilor Llorens, al jucăriilor din pluș și lemn Kaloo sau Janod, ale căror valori și tradiții sunt împărtășite de brandul românesc dedicat universului copiilor. 

Elcokids
Le Toy Van

În povestea Elcokids este vorba despre produse unice, fabricate din lemn, pictate cu vopsea pe bază de apă și materiale organice, 90% dintre acestea fiind lucrate manual. Vorbim, deci, despre jucării care să ofere siguranță copilului, care să nu se strice de la prima utilizare, care pot fi oferite fraților, verișorilor, moșteniri între generații. Jucăriile au primit, de-a lungul timpului, certificări și premii internaționale, pentru design, calitate și pentru siguranță, la cele mai înalte standarde. Elcokids te așteaptă și în spațiul virtual, pe www.elcokids.ro.

Elcokids
Llorens

„Ne dorim să oferim experiențe de joacă sigure, pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă a copiilor. N e dorim ca în următorii ani jucăriile noastre să se regăseacă în toate magazinele fizice și online de jucării premium din România”, spune Elena Stanciu, CEO ElcoKids.

Elcokids
Janod

Ca răsplată a calității, Elcokids a înregistrat o creștere uimitoare într-un timp foarte scurt. În 2020 a avut o creștere a cifrei de afaceri de 370% față de 2019 (pentru 2021 se estimează o creștere a cifrei de afaceri de minim 50%), iar anul acesta a fost deschis un nou depozit de 800 mp, pentru a putea face față livrărilor la timp. 

Elcokids
Kaloo

Foto: PR

Related Posts