Monica Cismaru ∙ October 2, 2023 ∙ 3 min read

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un nou documentar difuzat de Netflix începând cu 4 octombrie. Intitulat simplu ”Beckham”, documentarul va conține povești din viața sportivului, de la felul în care a fost urmărit de cea care urma să-i devină soție, Victoria Beckham, și până la tulburarea compulsiv-obsesivă de care suferă.

David Beckham este cunoscut ca fiind o persoană discretă, care n-a împărtășit prea multe de-a lungul timpului despre viața lui privată. Pentru prima dată, însă, fostul sportiv, actualul proprietar de club de fotbal în Miami, face dezvăluiri despre viața lui privată în documentarul de pe Netflix, regizat de câștigătorul Oscar Fisher Stevens.

david beckham

Producția va avea patru episoade și va intra în profunzimea vieții lui David Beckham, prin testimoniale din partea familiei, a prietenilor și a foștilor lui colegi. Documentarul ”Beckham” va urma firul vieții fotbalistului încă din copilărie, apoi perioada în care a început să joace fotbal pentru Manchester United și pentru Real Madid și va aborda și subiectul provocărilor de ordin personal și profesional cu care acesta s-a confruntat în calea lui spre succes.

david beckham

O parte importantă din miniserie o va juca și soția lui David, Victoria Beckham, care povestește cum s-a îndrăgostit de viitorul ei soț și cum a decurs până acum mariajul lor de 24 de ani.

Victoria povestește cum mergea pe stadion la Manchester United pentru a-l vedea pe David și recunoaște că-l admira din umbră. Pe lângă povestea lui de dragoste cu Victoria Beckham, David vorbeste și despre tulburarea de care suferă de ceva timp și care e legată de perfecționismul de care dă dovadă. David Beckham este obsedat de ordine și de curățenie acasă, manifestare dată de tulburarea lui obsesiv compulsivă.

”Mă pricep să fac curățenie, dar nu cred că soția mea apreciază foarte tare acest lucru”, glumeste fostul fotbalist. ”Când toată lumea se pregătește de culcare, eu încă mai strâng prin casă, fac ordine, sting luminile și mă asigur că totul este la locul lui. Urăsc să mă trezesc dimineața și să găsesc vase murdare. E epuizant să tot fac asta”, adaugă Beckham.

Foto: Hepta

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…