Monica Cismaru ∙ October 2, 2023 ∙ 3 min read

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un nou documentar difuzat de Netflix începând cu 4 octombrie. Intitulat simplu ”Beckham”, documentarul va conține povești din viața sportivului, de la felul în care a fost urmărit de cea care urma să-i devină soție, Victoria Beckham, și până la tulburarea compulsiv-obsesivă de care suferă.

David Beckham este cunoscut ca fiind o persoană discretă, care n-a împărtășit prea multe de-a lungul timpului despre viața lui privată. Pentru prima dată, însă, fostul sportiv, actualul proprietar de club de fotbal în Miami, face dezvăluiri despre viața lui privată în documentarul de pe Netflix, regizat de câștigătorul Oscar Fisher Stevens.

david beckham

Producția va avea patru episoade și va intra în profunzimea vieții lui David Beckham, prin testimoniale din partea familiei, a prietenilor și a foștilor lui colegi. Documentarul ”Beckham” va urma firul vieții fotbalistului încă din copilărie, apoi perioada în care a început să joace fotbal pentru Manchester United și pentru Real Madid și va aborda și subiectul provocărilor de ordin personal și profesional cu care acesta s-a confruntat în calea lui spre succes.

david beckham

O parte importantă din miniserie o va juca și soția lui David, Victoria Beckham, care povestește cum s-a îndrăgostit de viitorul ei soț și cum a decurs până acum mariajul lor de 24 de ani.

Victoria povestește cum mergea pe stadion la Manchester United pentru a-l vedea pe David și recunoaște că-l admira din umbră. Pe lângă povestea lui de dragoste cu Victoria Beckham, David vorbeste și despre tulburarea de care suferă de ceva timp și care e legată de perfecționismul de care dă dovadă. David Beckham este obsedat de ordine și de curățenie acasă, manifestare dată de tulburarea lui obsesiv compulsivă.

”Mă pricep să fac curățenie, dar nu cred că soția mea apreciază foarte tare acest lucru”, glumeste fostul fotbalist. ”Când toată lumea se pregătește de culcare, eu încă mai strâng prin casă, fac ordine, sting luminile și mă asigur că totul este la locul lui. Urăsc să mă trezesc dimineața și să găsesc vase murdare. E epuizant să tot fac asta”, adaugă Beckham.

Foto: Hepta

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…