Alexandra Bolba ∙ June 21, 2022 ∙ 5 min read

Îți propunem trei locuri diferite, trei experiențe inedite: cum ar fi să te desprinzi cu totul de lumea cotidiană și să iei masa în inima munților, să te relaxezi la o lecție de echitație într-un loc de poveste sau să te regăsești într-o tabără de yoga?

Akasha Retreat – vindecare prin yoga, mâncare aleasă și vinuri bune

Într-un cadru idilic, departe de aglomerația cu care am devenit prea obișnuiți, departe de claxoane și de orice poate perturba starea de bine, se află Akasha. O vilă creată special, parcă, pentru conectarea cu natura. Akasha nu e doar un loc frumos de cazare, deși cele 11 camere ale sale sunt atât de frumos decorate încât ar fi suficiente pentru un weekend relaxant. Dar nu – nu e doar atât. La Akasha vei avea parte de o experiență completă de resetare fizică și sufletească – sesiuni de yoga cu instructori veniți de peste de tot din lume, mâncare pe gustul fiecăruia – chiar dacă ești vegan, vegetarian, sau omnivor – dar musai din ingrediente locale, atent alese pentru a găti doar mese echilibrate. Și pentru că la Akasha se promovează un stil de viață în tihnă, așa cum cere sufletul, ei au gândit și retreat-uri de tip yoga & wine – pentru atunci când sufletul vrea să se răsfețe cu un pahar de vin, seara, la cină. Evident, poți opta și pentru unul din zecile de sortimente de ceaiuri de plante, culese chiar de pe munții din jur. Și ca și cum asta n-ar fi suficient, tot la Akasha vei avea parte de momente de spa #calacarte: saună, masaj, jacuzzi în aer liber, terapie cu lumina infraroșie și, cel mai important – sesiuni de grounding fără limită. Pentru informații și rezervări intră aici – www .akasharetreat.com.

Singureni Manor. Terapie prin echitație și bun gust

Un conac luxos amenajat în stil vânătoresc, cu mult lemn vechi autentic, care spune povești vechi de când pădurea în mijlocul căreia se află. Un loc definit de bun gust, de un lux care reușește să nu aibă nimic ostentativ, un loc în care găsești intimitate absolută, condimentată cu fine dining, vin bun și clipe de relaxare la căldura șemineului. Așa aș putea descrie, în câteva cuvinte, Singureni Manor.

Dar ce face acest loc cu totul deosebit sunt caii arabi, pur sânge, cum mai găsești doar la șeicii din țările din Orientul Mijlociu. Gazdele ne promit că Singureni Manor nu e, totuși, doar un loc unde poți face echitație, ci unul de conexiune cu caii, de introspecție, de deconectare de cotidian, de bucurie, de transformare. Asta pentru că acești cai arabi au un suflet mare cât deșertul care i-a născut și, de aceea, au loc să primească toate stările noastre și să le absoarbă, însetați, orice vibrație.

O experiență la Singureni e ca o călătorie în jurul lumii, pentru că fiecare cameră ascunde comori din colecția personală a familiei, pe care membrii acesteia le-au strâns de prin toate colțurile globului: obiecte autentice, unicat, care-și adaugă povestea lor la întregul farmec al conacului. Pentru informații și rezervări vizitează www.singurenimanor.com

So… What If Things Go Well?

În vremuri în care așteptările noastre nu sunt cele mai optimiste, fie că vorbim de pandemie, de situația economico-financiară, de atitudinea (ne)oamenilor care ne înconjoară…. de viață în general, există și persoane care supun dezbaterii acest status-quo și se întreabă… what if? What If Things Go Well – WITGW (Ce-ar fi dacă lucrurile ar merge bine?).

O comunitate de oameni creativi, care împărtășesc valori și principii similare, oameni cool, relaxați, îndrăgostiți de natură și inspirați de tot ce oferă ea. Oameni deschiși la minte și la suflet, gata de aventură – fie că aventura poartă forma unei excursii off-road prin Munții Retezat, sau a unui castron plin cu gogoși aburinde, pudrate intens cu zahăr. Asta au vrut să creeze fondatorii WITGW, cu fiecare experiență pe care o organizează.

Evenimentele WITGW se desfășoară în inima Munților Retezat, departe de orice clișeu flashy sau așa-zis-elitist, și oferă o alternativă hip, cool și super-autentică, cu touch românesc, pentru atmosfera din cluburile de fițe din București sau de pe litoral. A nu se înțelege greșit: distracția e la ea acasă și la WITGW, dar e un altfel de distracție, iar protagoniștii sunt, și ei, altfel: artiști, freelanceri, oameni din media & advertising, „creative souls” – cum înșiși fondatorii spun. Oameni care apreciază și respectă diversitatea și care se simt la fel de bine dacă beau țuică dintr-un țoi și vin din carafă sau șampanie în pahar de cristal. Oameni relaxați. La cum au decurs primele capitole ale acestei experiențe, WITGW are toate șansele să devină o Mecca a creativilor.

Dacă vrei să-ți rezervi locul la următorul eveniment WITGW sau să afli mai multe informații despre această experiență, intră pe www.whatifthingsgowell.com

Acest articol a apărut în ediția print A List Magazine, No 22.

Foto: Unsplash, Singureni Manor, Akasha Retreat, WITGW

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…