Nicoleta Nicolae ∙ May 10, 2023 ∙ 3 min read

Simt că o știu pe Dana de foarte mult timp. Practic, am crescut cu ea. Eu și o mare parte dintre voi. Actriță, blogger și designer, Dana Rogoz pare că și-a găsit echilibrul în viață. Face ce îi place, călătorește, iubește și împarte cu noi mare parte din experiențele trăite. 


Ce imagine se află pe ecranul telefonului tău?

Poate nu o să îți vină să crezi, dar e imaginea standard cu care vine setat telefonul. E drept că mult timp am avut un alt telefon, care avea pe ecran desene de-ale lui Vlad. Acum, în schimb, e complet nepersonalizat.

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața? 
Compun ținutele copiilor. Pe a mea o rezolv fix înainte de a ieși pe ușă, în maxim 7 minute.

Obișnuiești să faci cumpărături online? De pe ce site-uri?
Da, îmi fac destul de des cumpărături online. În ultima perioadă mi-am cumpărat mai multă mobilă și alte piese pentru amenajarea spațiului și am folosit TheHome, TheEdit și eBay. Iar pentru haine, în ultima perioadă, cel mai des am cumpărat de pe Vestiaire Collective.

De unde îți iei informația zilnică?
Ajunge la mine pe mai multe căi. Sunt canale de știri pe care le urmăresc direct sau via social media. Și într-un final, pe grupul de prietene sau cel de frați de pe WhatsApp se discută toate știrile importante, căutându-se surse alternative pentru verificarea veridicității unei informații. Dar calea cea mai scurtă e fratele meu Andrei, care e cea mai informată persoană din apropierea mea. 🙂

Pe cine urmărești pe Instagram?
Urmăresc multă lume, influenceri de la noi și de afară, reviste, conturi legate de industria filmului, conturi de design interior și mulți artiști (în mod special, actori și regizori).

Care este designerul tău preferat?
Mi-e greu să aleg un designer anume. Și real, garderoba mea e foarte variată, de la H&M, la Prada, de la COS la Acne Studios, cât și multe vintage-uri. Pot să spun că în ultimul an am descoperit un brand franțuzesc care simt că mi se potrivește foarte bine: Rouje.

Care este ultimul film văzut?
„Matilda” (versiunea veche), pentru a 30-a oară, împreună cu copiii. Na, ați zis ultimul. Altfel, în cinema, am văzut recent cu Radu „Triangle of Sadness”. Și abia aștept să văd „Close” și să revăd „Aftersun”.

Actrița/ actorul care te inspiră?
Mi-e imposibil să aleg actorul/actrița preferată. Dar pot spune că am văzut relativ de curând „Un beau matin” și am realizat din nou ce bună actriță e Léa Seydoux. Și extrem de impresionată am fost de Anamaria Vartolomei în filmul „Hapenning”.

Care este trupa preferată?
Ascult The Smiths, Joni Mitchell și Leonard Cohen cel mai des.

Călătorești foarte mult. Care este cea mai frumoasă destinație în care ai fost? Dar următoarea planificată?
Offf… foarte greu de ales. Ador călătoriile în Asia (Thailanda, Bali, Cambodgia) și am trăit cel mai intens călătorind cu rucsacul prin India (înainte să am copii). Următoarea vacanță cred că va fi undeva la schi, iar în vară cred că ne vom întoarce în Bali. Îmi doresc mult să ajung și în America de Sud, pe care nu am explorat-o până acum.

Care este ultimul lucru pe care îl faci seara?
Cel mai des, citesc o poveste copiilor.

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…