Monica Cismaru ∙ September 4, 2023 ∙ 3 min read

Salma Hayek a împlinit 57 de ani pe 2 septembrie, iar actrița de origine mexicană a sărbătorit cu o apariție dintre cele cu care ne-a obișnuit în ultimul timp – Salma Hayek a publicat pe contul ei de Instagram o nouă fotografie cu ea în bkini, care ne lasă să-i admirăm silueta perfectă.

În apele turcoaz ale oceanului, Salma Hayek arată de milioane într-un costum de baie roșu, în două piese, care îi scoate în evidență formele voluptoase. Aceasta este ipostaza cu care actrița ne-a obișnuit în ultimul timp. Chiar dacă ne dovedește cât de bine se menține la 57 de ani, Salma Hayek nu- și ascunde semnele trecerii timpului și, pe lângă imaginile sexy, vedeta postează și detalii cu părul ei cărunt sau fără machiaj, fără falsă cochetărie. Ea a spus, mai în glumă, mai în serios, că e prea leneșă să-și vopsească părul și că apelează la mascara pentru a acoperi firele albe.

salma hayek

”La mulți ani mie!”, a scris Salma Hayek lânga imaginile provocatoare.

”Sunt fericită cu viața mea și sunt profund recunoscătoare pentru toate binecuvântările – familia mea, prietenii mei, sănătatea mea, activitatea profesională, care mă ține în formă, echipa mea, relația mea cu animalele și cu natura și dragostea fanilor mei fideli”, a conchis actrița.

Salma Hayek este căsătorită din 2007 cu multimiliardarul francez François-Henri Pinault, cu care are o fiică, Valentina Paloma. François-Henri Pinault mai are trei copii din relații anetrioare- un fiu și o fiică, François și Mathilde, din mariajul lui cu Dorothée Lepère, și un fiu, Augustin James Evangelista, provenit din relația cu modelul Linda Evangelista.

Salma Hayek a vorbit recent despre aspectul ei fresh și a negat că ar fi folosit vreodată botox și că una dintre metodele ei înfrumusețare și de întreținere a aspectului tânăr este meditația timp de re întregi; de asemenea, actrița a menționat că apelează și la aparatele de radio-frecvență și de micro-frecvență, care o ajută să-și mențină tenul fără riduri și elasticitatea pielii.

”Am crezut că înaintarea în vârstă înseamnă să nu mai muncesc. Dar eu încă muncesc. Am crezut că trecerea anilor te poate face să nu te mai îndrăgostești, iar eu încă iubesc”, declara Salma Hayek într-un interviu. Mi s-a spus că actrițele trecute de 30 de ani nu mai sunt atât de căutate în industria filmului și chiar m-a rănit asta la început. Dacă mi-aș fi spus mie însămi ”Nu te îngrijora, cele mai bune performanțe profesionale le vei avea la 50 de ani, aș fi fost devastată. Doamne, cum să aștept atât!? Dar uite că așa s-a întâmplat. Încă sunt aici, încă joc, nu scăpați atât de ușor de mine”, mai spus actrița.

Foto: Hepta

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…