Monica Cismaru ∙ April 19, 2020 ∙ 3 min read

vedete paste

Vrând-nevrând, vedetele își petrec Paștele anul acesta acasă, ca noi toți, de altfel. Fie că sunt norocoase și se află alături de familie sau sunt singure, vedetele s-au pregătit cu tot ce trebuie pentru masa de sărbătoare, cu ouă roșii, cozonac și pască.

 

 

Minelli

minelli

Dacă în anii trecuți petreceam Paștele în număr mare, cu părinții mei sau cu socrii, anul acesta va fi ceva restrâns, dar voi ține legătura cu toți online. Am gătit clasicele rețete de Paște, ouă, salate, cozonaci, carne la cuptor, cam tot ce face toată lumea. Sărbători liniștite tuturor!

 

 

Mark Stam

mark stam paste

Din cauza circumstanțelor, am ales să rămân în București, ca să-i protejez pe cei dragi, dar și pe străini. Însă asta nu mă întristează, pentru că știu că internetul ne va oferi o varietate de alegeri de a comunica. Vom ciocni un ou roșu și vom închina un pahar cu vin prin Facetime și așa scoatem distanța pentru o fracțiune de timp din ecuație. Știu că după ce lucrurile se vor așeza, voi avea șansa de a-i cuprinde pe ai mei și de a le spune cât de dor mi-a fost dor de ei.

 

 

Alexandra Stan

alexandra stan paste

Mai întâi, am făcut curățenie generală, apoi cumpărături, apoi am ajutat-o pe mama la cozonaci și la vopsit ouă. Mă bucur că anul asta stau acasă cu părinții mei, pentru că în felul acesta pot să fac ce nu puteam în alți ani, să petrecem timp împreună. Am gătit tradițional românește- pască, ouă, cozonaci, iar anul acesta am cumpărat foarte multe flori, ca să simt natura mai aproape, dacă tot stăm în casă.

 

Liviu Teodorescu

liviu teodorescu poza

Sincer, anul acesta m-am rezumat la vopsit de ouă și la drob de ciuperci, pentru că sunt vegetarian. În rest, lăsăm adevărul din spatele tuturor tradițiilor să zburde liber pe la noi prin casă. În prima zi de Paște, pun un ou roșu într-un pahar cu apă și mă spăl cu apa respectivă de trei ori.

 

 

Nico

nico

Pentre mine, Paștele înseamnă familia. Având în vedere că în această perioadă suntem în izolare, îl voi petrece alături de soțul meu și de fiica mea, vom avea o masă restrânsă, nu ca în alți ani în care ne strângeam cu toții. Nu există an în care să nu gătesc de Paște: drob, stufat, ciorbă de miel, cozonaci, ouă roșii, pască, plăcinta cu mere și preparate de pui sau de curcan pentru fiica mea, Alexandra. Obișnuiam să fac cadouri familiei, era un ritual pentru mine, dar în acest an mă voi rezuma la un pupic virtual.

 

Dl Dani – Trupa Dl Goe

dl dani dl goe

Îmi doresc ca toată perioada asta să fie un vis urât din care o să ne trezim și o sa fie totul bine. Sper ca în vară să ieșim, să ne plimbăm și să ne bucurăm de lucrurile aparent mici.

Cât despre spiritualitate, consider că putem să avem Lumina oriunde am fi, orice am face. Anul acesta, de Paști, stau acasă. O să port în gând familia mea, de care îmi este dor. O să țin legătura cu ei online sau telefonic.

 

 

Foto: PR

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…