Idei rapide pentru masa de Paște #deco

Anul acesta, masa de Paște va fi cu familia restrânsă. Cu toate că veți fi doar două-trei persoane, tradiția spune că sărbătorile Pascale trebuie primite așa cum se cuvine. Așadar, nu săriți nici anul acesta peste bucatele tradiționale și amenajați masa festiv. Iată câteva idei rapide, dar de efect!

Table cards cu rame foto

Puteți folosit niște rame foto, chiar și mai vechi, pentru a pregăti cardurile pentru un table seating de efect. Puteți folosi orice ramă foto căreia îi scoateți geamul, îi puneți o sfoară sau o panglică și un cârlig decorativ. Trebuie să aveți printre decorațiunile de Crăciun…. Sau puteți merge pe cartonașe simple, plasate direct în farfurie.

Figurine simbolice

Alături de ouăle vopsite, iepurasul este și el un simbol al sărbătorilor Pascale. Astfel, îl puteți integra în aranjamentul unei mese festive în diferite forme, cum sunt figurinele.

Florile, nelipsite de pe masa de Paște

Florile sunt perfecte pentru masa de Paște. Puteți lua o crenguță verde sau, dacă vă comandați flori, ajută să aveți și niște crenguțe verzi sau galbene. Fie că optați pentru zambile, lalelele, miniroze, hortensie, frezii etc- le puteți pune pur și simplu în căni sau, dacă aveți sticluțe decorative, acum vor fi perfecte. Sursa aici!

Decorațiuni pentru scaune

Un truc simplu pe care îl puteți folosi, dacă este deja prea târziu pentru lucruri sofisticate, este să legați fundite colorate de spătarul scaunelor. Pentru a fi în ton cu cromatica primăvăratică puteți opta pentru nuanțe de verde și portocaliu. Se potrivesc de minune!

Paște fericit tuturor!

Categorii Lifestyle