Casa Regală Britanică a publicat mai multe fotografii cu felul în care au fost decorate de Crăciun palatele regale. Astfel, putem admira în toată splendoarea lor decorațiunile de Crăciun de la reședința oficială a Reginei Elisabeta a II-a din Scoția, Palatul Holyroodhouse, dar și pe cele de la Windsor.

Palatul Holyroodhouse, din Edinburgh, Scoția, are un brad de Crăciun înalt de 4,5 metri, luminițe și ghirlande, iar palatul Windsor a fost decorat complet pentru sărbătorile de iarnă.

Mai mulți brazi de Crăciun au fost amplasați in St. George’s Hall, locul în care Prințul Harry și Meghan Markle au organizat petrecerea de nuntă în 2018. În plus, nu numai Regina Elisabeta a II-a și familia regală britanică se pot bucura de farmecul decorațiunilor de Crăciun, dar și publicul, deoarece Palatul Windsor este deschis publicului pentru vizite până pe 3 ianuarie. Mai mult, spațiul expune și costumele purtate de monarhul britanic și de sora ei, Prințesa Margaret, într-o piesă de teatru pusă în scenă chiar de cele două în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în urmă cu mai bine de 80 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts