Regina Elisabeta a II-a a transmis duminică un mesaj mobilizator pentru britanici, în contextul pandemiei de COVID-19.

Regina lăudat “disciplina, hotărârea și grija pentru ceilalți a britanicilor” în aceste momente dificile. Mesajul a fost înregistrat, iar echipa de filmare a trebuit să se îmbrace din cap până în picioare în echipament de protecție.

“Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil. O perioadă de mari perturbări pentru țara noastră, care au adus durere unora, probleme financiare pentru mulți și schimbări uriașe în viața de zi cu zi… Le mulțumesc tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, celor care îndeplinesc rolul esențial în viața de zi cu zi, și care continuă să își îndeplinească îndatoririle în afara case în sprijinul nostru, al tuturor.”, a transmis regina.

“Toată lumea este unită de un scop comun. Sper să folosim avantajele științei și împreună vom reuși. Vreau să vă spun că vremurile bune se vor întoarce, vom avea posibilitatea să ne reîntâlnim prietenii, să ne vizităm familiile. Vreau să vă mulțumesc și să vă urez tot binele din lume”, a transmis Regina Elisabeta a II-a.

Related Posts