Monica Cismaru ∙ April 5, 2023 ∙ 6 min read

Cher deține un conac impresionant în Malibu, construit în stil renascentist, pe care vrea să-l vândă pentru suma de 75 de milioane de dolari.

Prețul imensei proprietăți a scăzut cu zece milioane de dolari după ce clienții s-au lăsat așteptați. Vedeta în vârstă de 76 de ani a cumpărat conacul în 1998 pentru doar 2,95 milioane de dolari. Casa din Malibu a lui Cher este localizată pe Pacific Coast Highway și dispune de teren de tenis, piscină infinity, are șapte dormitoare, cameră de meditație, panic room, dar și o încăpere cu climă controlată, unde vedeta își păstrează perucile iconice.

cher casa malibu

Casa lui Cher oferă priveliști care îți taie răsuflarea asupra Oceanului Pacific, iar renovarea și reamenajarea ei au durat cinci ani. Cântăreața a mai intenționat o dată să vândă casa în 2009, pentru suma de 45 de milioane de dolari.

cher conac malibu

cher conac malibu

Curtea casei este la fel de impresionantă ca și clădirea în sine și este plină de palmieri, 40 la număr, și are o fântână în stil maur în curtea interioara. Casa mai dispune și de un hamam turcesc, dar și de sala de sport interioară și exterioară și de cinema.

Casa este descrisă ca fiind un sanctuar zen, decorată cu artă de inspirație asiatică, demnă de un muzeu, și are mobilă făcută la comandă.

cher casa malibu

Conacul, care are o suprafață de aproximativ 1500 de metri pătrați, reflectă exact gusturile unice ale lui Cher și interesul ei pentru arhitectură și design, iar obiectele cu care e decorată au fost adunate de-a lungul anilor din multiplele călătorii întreprinse de Cher în jurul lumii. Casa arată ca un palazzo venețian renascentist, cu influențe maure specifice palatului Alhambra din Granada, Spania.

De la răsărit și până la apus, priveliștea de la ferestrele casei este una mirifică – fiecare cameră oferă două priveliști asupra oceanului, iar casa pare ca te îmbrățișează, spun specialiștii care au contribuit la decorarea spațiului.

Conacul din Malibu e amenajat cu cele mai calitative materiale – calcar și marmură importate din Italia și din Franța, uși masive de bronz și gresie făcută la comanda în Spania și în Maroc. O balustradă de marmură din secolul al 18-lea a fost achiziționată din colecția personală a unui pasionat de artă.

Cher a colaborat la început la decorarea casei cu designerul Ron Wilson, prieten bun cu artista, iar spațiului i s-a oferit amprenta personală a proprietarei. În urmă cu 16 ani, a fost angajat designerul Martyn Lawrence Bullard pentru a renova reședința. Acesta a lucrat cot la cot cu Cher – astfel, au fost modificate toate finisajele în stilul artistei – de confort opulent, de eleganță teatrală, cu o paletă de culori care nu se demodează niciodată.

cher conac malibu

Artiști talentați au pictat tavanele cu motive orientale, pereții au fost decorați cu oglinzi care să ofere reflexii magice, iar sursele de lumină sunt realizate manual, în stil romantic-marocan, ceea ce oferă căldură casei. Pereții din dormitorul matrimonial au fost îmbrăcați în mătase. ”Dormitorul este sanctuarul meu, fortăreața mea, este locul meu special”, spunea Cher.

cher conac malibu

O asemenea casă nu mai poate fi construită în Malibu în zilele noastre, din cauza legilor care interzic acum construcții de asemenea magnitudine. ”Casa aceasta a fost una dintre marile pasiuni ale vieții mele. M-am bucurat de fiecare moment în care casa a prins contur, dar acum e timpul să transfer magia altcuiva”, spune Cher.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…