Monica Cismaru ∙ June 27, 2022 ∙ 3 min read

Australianca Nicole Kidman (55 de ani) își extinde de la an la an portofoliul imobiliar din Sydney. Actrița a cumpărat, cel mai recent, încă un apartament de lux în clădirea exclusivistă Milsons Point, din metropola australiană, pentru 1,35 milioane de dolari.

Acesta este cel de-al cincilea apartament cumpărat de actrița Nicole Kidman în complexul rezidențial de lux din Sydney. Apartamentul are două camere și oferă o panoramă de vis către Harbour Bridge prin pereții de sticlă. Spațiul este decorat în stil contemporan, în culori neutre, și dispune de o bucătărie modernă.

În afară de achiziția recentă, Nicole Kidman a mai cumpărat un apartament aici anul trecut, cu două dormitoare, în valoare de 2,78 de milioane de dolari, pe care l-a închirit. Un al treilea apartament deținut de vedetă încă din 2011, care valorează 2,68 milioane de dolari, a fost transformat în sală de sport. Kidman mai deține încă două apartamente penthouse, care costă împreună 13 miliaone de dolari.

Nicole Kidman dispune de o avere de 250 de milioane de dolari. Actrița s-a născut în Honolulu, dar a crescut în Sydney, Australia. În 2005 l-a întâlnit pe viitorul ei soț, cântărețul australian de muzică country Keith Urban, cu care s-a căsătorit un an mai târziu. Cuplul are două fiice- Sunday Rose, născuta în 2008, și pe Faith Margaret, născută în 2010.

Nicole Kidman si Keith Urban mai dețin case în Sutton Forest, în New South Wales, Australia, în Los Anegels și în Nashville.

Recent, vedeta a aniversat 16 ani de la căsătoria cu Urban și a împărtășit pe rețelele de social media o fotografie de la nunta organizată în rit catolic la Sydney. ”Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri. Pentru totdeauna”, a scris Nicole Kidman lângă fotografia publicată cu ocazia aniversării, în care poate fi admirată și rochia ei de mireasă, o creație Balenciaga.

Foto: Hepta, Realestate

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…