Monica Cismaru ∙ December 2, 2022 ∙ 3 min read

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld e succes Grey’s Anatomy, deschide ușa casei ei de vacanță din Malibu, California.

Ellen Pompeo, una dintre cel mai bine plătite actrițe de televiziune și vedeta serialului Grey’s Anatomy își prezintă locuința secundară din Malibu publicației de specialitate Architectural Digest.

ellen pompeo malibu

Ellen Pompeo a pus ochii pe casa de vacanță din Malibu încă de când filma pentru primele episoade din popularul serial, dar, pe atunci, nu-și permitea casa de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ani mai târziu, când conturile din bancă au devenit mai solide, actrița și-a cumpărat casa visurilor și a adăugat-o portofoliului ei imobiliar, care mai conține și o casă în stil mediteranean din anii ’20, din Los Angeles.

ellen pompeo malibu

Casa din Malibu are aproximativ 280 de metri pătrați si a fost creată de arhitecții Conrad Buff și Donald Hensman. Este locul ideal de petrecere a weekendurilor pentru Ellen Pompeo alături de familia ei- casa a fost construită în 1979 și are în mijloc o curte cu vegetație luxuriantă  – cu peluze impecabile și palmieri, o piscină si terasă de marmură.

Actrița a renovat casa după achiziție și a apelat la serviciile unui designer de interior de top – Ellen și-a dorit o casă cu atmosferă caldă, ”cu elemente care să spună o poveste, și nu un design steril, minimalist”.

Spațiul are un aer vintage, cu personalitate, oferit de piesele de mobilier – canapeaua de piele din living, scaunele vintage de pe terasă, măsuța Yves Saint Laurent de pe holul de la intrare și fotografiile din anii ’70 cu Diana Ross și Grace Jones atârnate pe pereți.

Recent, Ellen Pompeo și soțul ei, Chris Ivery, au mai cumpărat o proprietate de lângă cea deja existentă în Malibu și vor să-și extindă astfel spațiul.

Ellen Pompeo, alături de fiicele ei

După ce și-a anunțat retragerea din serialul care i-a adus faima internațională, Ellen Pompeo are acum mai mult timp liber la dispoziție pentru sesiuni lungi de surf și de plimbări pe plajă cu copiii și cu câinele familiei, în apropierea casei din Malibu.

”Intru într-o nouă etapă a vieții, spune Ellen”, care anunță și că se va înrola într-o nouă producție realizată de platforma Hulu.

Foto: Hepta, Architectural Digest

Related Posts

Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Sharon Stone și Sofia Vergara, printre invitatele la petrecerea aniversară a Anastasiei Soare

Anastasia Soare a aniversat 25 de ani de la înființarea brandului de cosmetice care îi poartă numele, ocazie…

Experiența Shakira: The Grammy Museum din Los Angeles îi dedică o expoziție celebrei artiste

The Grammy Museum din Los Angeles va inaugura o expoziție dedicată artistei de origine columbiană Shakira (45 de…

Marc Anthony s-a însurat cu o fostă concurentă Miss Universe

Marc Anthony (54 de ani), fostul soț al lui Jennifer Lopez și tatăl copiilor ei, s-a însurat în…

INNA prezintă videoclipul oficial „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don

INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne aduce horoscopul săptămânii 30 ianuarie- 5 februarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele in…

Wedding Trends 2023. Ce se poartă și ce nu mai e la modă, cele mai frecvente greșeli, cele mai utile sfaturi. TOP 5 recomandări pentru miri!

Master floristul Nicu Bocancea, designerul Andreea Mărcuță, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi impreuna cu echipa sa de beauty și wedding…

Obrăjori de vită cu sos de vin roșu și garnitură de piure de cartofi cu trufe și roșii uscate

Chef Valentin Costea este direct implicat în conceperea meniurilor din ofertele Le Château – Castelul din Inima Capitalei,…

7 seriale de tip reality pentru serile tale de relaxare

Sunt relaxante, amuzante și ușor de urmărit, numai bune de văzut în serile în care îți dorești un…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

CLANUL revine cu sezonul 2, la PRO TV, din 19 februarie

După ce primul sezon din ”Clanul” s-a încheiat cu emoții și cu tensiune, sezonul doi revine în forță,…