Monica Cismaru ∙ December 2, 2022 ∙ 3 min read

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld e succes Grey’s Anatomy, deschide ușa casei ei de vacanță din Malibu, California.

Ellen Pompeo, una dintre cel mai bine plătite actrițe de televiziune și vedeta serialului Grey’s Anatomy își prezintă locuința secundară din Malibu publicației de specialitate Architectural Digest.

ellen pompeo malibu

Ellen Pompeo a pus ochii pe casa de vacanță din Malibu încă de când filma pentru primele episoade din popularul serial, dar, pe atunci, nu-și permitea casa de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ani mai târziu, când conturile din bancă au devenit mai solide, actrița și-a cumpărat casa visurilor și a adăugat-o portofoliului ei imobiliar, care mai conține și o casă în stil mediteranean din anii ’20, din Los Angeles.

ellen pompeo malibu

Casa din Malibu are aproximativ 280 de metri pătrați si a fost creată de arhitecții Conrad Buff și Donald Hensman. Este locul ideal de petrecere a weekendurilor pentru Ellen Pompeo alături de familia ei- casa a fost construită în 1979 și are în mijloc o curte cu vegetație luxuriantă  – cu peluze impecabile și palmieri, o piscină si terasă de marmură.

Actrița a renovat casa după achiziție și a apelat la serviciile unui designer de interior de top – Ellen și-a dorit o casă cu atmosferă caldă, ”cu elemente care să spună o poveste, și nu un design steril, minimalist”.

Spațiul are un aer vintage, cu personalitate, oferit de piesele de mobilier – canapeaua de piele din living, scaunele vintage de pe terasă, măsuța Yves Saint Laurent de pe holul de la intrare și fotografiile din anii ’70 cu Diana Ross și Grace Jones atârnate pe pereți.

Recent, Ellen Pompeo și soțul ei, Chris Ivery, au mai cumpărat o proprietate de lângă cea deja existentă în Malibu și vor să-și extindă astfel spațiul.

Ellen Pompeo, alături de fiicele ei

După ce și-a anunțat retragerea din serialul care i-a adus faima internațională, Ellen Pompeo are acum mai mult timp liber la dispoziție pentru sesiuni lungi de surf și de plimbări pe plajă cu copiii și cu câinele familiei, în apropierea casei din Malibu.

”Intru într-o nouă etapă a vieții, spune Ellen”, care anunță și că se va înrola într-o nouă producție realizată de platforma Hulu.

Foto: Hepta, Architectural Digest

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…