Monica Cismaru ∙ May 12, 2022 ∙ 2 min read
Cuplul format din rockerul de la Maroon 5, Adam Levine (43 de ani), și modelul Behati Prinsloo (33 de ani) și-a vândut cu un profit de 20 de milioane de dolari casa din Pacific Palisades. Reședința vedetelor a devenit, astfel, cea de-a treia cea mai scumpă proprietate de pe piața imobiliară din sudul Californiei de anul acesta.

Cuplul de vedete se va muta în noua reședință pe care și-au cumpărat-o în Montecito, de la actorul Rob Lowe, pe care au plătit 52 de milioane de dolari.

Casa pe care au vândut-o recent Adam Levine și modelul Victoria’s Secret – Behati Prinsloo -pentru 51 de milioane de dolari le-a aparținut înainte lui Ben Affleck și lui Jennifer Garner, care au vândut-o cu 32 de milioane în urmă cu patru ani. Acum, Adam Levine și Behati Prinsloo au făcut un profit consistent din vânzarea proprietății care datează din anii 30, din Epoca de Aur a Hollywoodului.

Proprietatea deține o clădire principală în stil ranch house, dar și o casă de oaspeți separată, cu patru dormitoare.

Clădirea principală are 10 dormitoare, 14 băi, sală de sport, studio de yoga, sala de jocuri, home cinema și o curte de 1,32 hectare. Construcția a fost proiectată de celebrul arhitect californian Cliff May și a fost renovată de mai multe ori de-a lungul timpului, iar în prezent se bucură de cel mai moderne dotări. În trecut, casa avut numai proprietari celebri, printre care și actorul Gregory Peck.

Adam Levine și Behati Prinsloo au cumpărat casa după ce Ben Affleck și Jennifer Garner au divorțat. Modelul Victoria’s Secret, Behati, a spus despre soțul ei că este pasiont de design interior și de piața imobiliară și ca își petrece mare parte din timp urmărind case scoase la vânzare și că studiază trendurile deco. ”Adam ia de obicei deciziile legate de spațiile în care locuim, ar trebui să se facă designer de interior”. Cuplul are două fiice – Gio Grace, de patru ani, și Dusty Rose, de șase ani.

Foto: Hepta, Anthony Barcelo

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…