Cuplul format din rockerul de la Maroon 5, Adam Levine (43 de ani), și modelul Behati Prinsloo (33 de ani) și-a vândut cu un profit de 20 de milioane de dolari casa din Pacific Palisades. Reședința vedetelor a devenit, astfel, cea de-a treia cea mai scumpă proprietate de pe piața imobiliară din sudul Californiei de anul acesta.

Cuplul de vedete se va muta în noua reședință pe care și-au cumpărat-o în Montecito, de la actorul Rob Lowe, pe care au plătit 52 de milioane de dolari.

Casa pe care au vândut-o recent Adam Levine și modelul Victoria’s Secret – Behati Prinsloo -pentru 51 de milioane de dolari le-a aparținut înainte lui Ben Affleck și lui Jennifer Garner, care au vândut-o cu 32 de milioane în urmă cu patru ani. Acum, Adam Levine și Behati Prinsloo au făcut un profit consistent din vânzarea proprietății care datează din anii 30, din Epoca de Aur a Hollywoodului.

Proprietatea deține o clădire principală în stil ranch house, dar și o casă de oaspeți separată, cu patru dormitoare.

Clădirea principală are 10 dormitoare, 14 băi, sală de sport, studio de yoga, sala de jocuri, home cinema și o curte de 1,32 hectare. Construcția a fost proiectată de celebrul arhitect californian Cliff May și a fost renovată de mai multe ori de-a lungul timpului, iar în prezent se bucură de cel mai moderne dotări. În trecut, casa avut numai proprietari celebri, printre care și actorul Gregory Peck.

Adam Levine și Behati Prinsloo au cumpărat casa după ce Ben Affleck și Jennifer Garner au divorțat. Modelul Victoria’s Secret, Behati, a spus despre soțul ei că este pasiont de design interior și de piața imobiliară și ca își petrece mare parte din timp urmărind case scoase la vânzare și că studiază trendurile deco. ”Adam ia de obicei deciziile legate de spațiile în care locuim, ar trebui să se facă designer de interior”. Cuplul are două fiice – Gio Grace, de patru ani, și Dusty Rose, de șase ani.

Foto: Hepta, Anthony Barcelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts