Monica Cismaru ∙ October 12, 2023 ∙ 4 min read

Angelina Jolie (48 de ani) a început filmările pentru filmul biografic ”Maria”, despre viața cântăreței de operă Maria Callas și a fost fotografiată alături de echipa de producție pe străzile Parisului. Chiar dacă Angelina s-a deghizat în legendara divă a operei, trăsăturile ei binecunoscute transpar din costumația și machiajului purtate pentru rol.

Filmul biografic despre destinul tragic al divei va explora parcursul legendarei, iconicei și controversatei cântarețe de operă, adesea descrisă ca fiind diva absolută. Bazat pe întâmplări adevărate, filmul ”Maria” spune povestea tumultoasă, încântătoare și tragică a vieții uneia dintre cele mai mari cântărețe de opera ale lumii și reda ultimele ei zile de viață de la Paris, de la sfârșitul anilor 70.

angelina jolie

Maria Callas a rămas celebră pentru varietatea de roluri interpretate pe scenă cât și pentru turbulenta ei viață personală, care fost presărată cu numeroase aventuri amoroase cu personalități precum armatorul grec Aristotel Onassis, cel care s-a căsătorit mai apoi cu Jackie Kennedy.

”Am luat foarte în serios responsabilitatea de a reda viața și moștenirea lăsată în urmă de Maria Callas. Voi da tot ceea ce am mai bun pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor”, a declarat Angelina Jolie, scrie Daily Mail.

angelina jolie

Angelina Jolie îi aduce laude și regizorului filmului, Pablo Larraín, despre care spune că îl admiră de foarte mult timp – ”Mi s-a oferit șansa unică de a spune povestea Mariei Callas alături de el, iar faptul că scenariul e scris de Steven Knight e un vis devenit realitate”.

Pablo Larraín este regizorul care a creat și povestea atipică despre Prințesa Diana- în filmul ”Spencer”, în care rolul Dianei este jucat de Kristen Stewart, dar și pe cea a lui Jackie Kennedy, în filmul omonim ”Jackie”, rol interpretat de Natalie Portman.

angelina jolie

Angelina Jolie nu se află la primul rol biografic din cariera ai artistică. În 1998 a interpretat rolul modelului Gia Carangi, care a avut, de asemenea, un destin tragic, iar în 2007 a jucat-o pe Mariane Pearl în filmul a Mighty Heart – Mariane Pearl este văduva jurnalistului Daniel Pearl, răpit și ucis de teroriștii pakistanezi în 2002.

angelina jolie maria callas

”Este o oportunitate fascinantă să realizez acest proiect alături de Angelina, o artistă foarte curajoasă și dornică de a descoperi lucruri noi, e un adevărat cadou”, spune Larraín.

Maria Callas s-a născut în 1923 și a murit în 1977. Callas provenea dintr-o familiei de greci americani și a trăit în Grecia și în Italia. Diva nu a devenit cunoscută doar datorită vocii ei remarcabile, talent care a transformat-o într-una dintre cele mai mari artiste ale secolului 20, dar si pentru personalitatea ei marcantă și pentru poveștile ei de dragoste picante. Maria Callas a nutrit o rivalitate profesională feroce față de cântăreața de operă italiană Renata Tebaldi.

Filmul ”Maria” va reda povestea vieții ei si va cuprinde și sfârșitul ei tragic de la Paris, după ce a suferit de probleme cu vederea, care aproape au lăsat-o oarbă.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…