Adriana Moscu ∙ December 18, 2021 ∙ 5 min read

Câștigătoare a unui premiu Oscar, Angelina Jolie e cunoscută pentru sex-appealul uriaș, dar și pentru munca sa umanitară. Angie o interpretează pe Thena, în filmul The Eternals, acum pe ecrane.

Diva de 46 de ani este, poate, cea mai recognoscibilă figură de la Hollywood. Nu este doar de o frumusețe enervant de armonioasă, ci are și calități actoricești recunoscute de Academia Americană de film, prin Oscarul acordat pentru rolul din Girl, Interrupted” (1999), unde interpretează un personaj care suferă de o bolă psihică.  

Trecutul ei este cât se poate de încâlcit, de întunecat și de fascinant, așa cum îi stă bine unui star care și-a petrecut o mare parte din tinerețe în tumultoșii ani ’90. 

Fiica actorului Jon Voight, pe care l-a renegat ani la rând, Angie a avut o relație controversată și cu fratele său, alături de care s-a fotografiat sărutându-se pasional chiar în noaptea în care a primit Oscarul. 

Jolie și-a făcut un renume ca din a fi copila sălbatică a Cetății Filmului, după ce a experimentat notoriu cu droguri, s-a căsătorit de mai multe ori și chiar s-a sărutat cu propriul ei frate.

În ultimii ani, viața ei s-a schimbat la 180 de grade. A jucat în roluri tot mai complexe și a devenit ambasador ONU pentru Refugiați, precum și viața ei privată centrată pe familie, i-a făcut pe mulți să uite de trecutul său complicat. Nu-i nimic, noi suntem aici să-ți reamintim câteva dintre momentele care o definesc pe Angie, cu sare, piper și un pic de ardei iute pe deasupra. 

Acuzată că a exploatat copiii săraci din Cambodgia

Într-un interviu din 2017 acordat revistei Vanity Fair, ea a povestit că directorii de casting au vizitat orfelinate, companii de circ și şcoli sărace, pentru a găsi copii care au „experimentat greutăţi”. „Directorii de casting au făcut un joc mai degrabă deranjant prin realismul lui: au pus bani pe masă şi le-au cerut copiilor să se gândească la un lucru pentru care ar avea nevoie de ei, apoi să îi înhaţe”, se arată în interviu. „Directorul se prefăcea că îl prinde pe copil, iar el trebuia să inventeze o minciună.”

Și-a sărutat propriul frate în lumina reflectoarelor

James Haven, fratele Angelinei, a însoțit-o la Premiile Academiei din 2000. Spre șocul (sau încântarea) paparazzilor, cei doi s-au sărutat prelung pe covorul. Jolie era agățată de fratele ei și spunea că este „îndrăgostită”.

Dădaca din copilărie a lui Jolie a explicat că, în acea zi, mama celor doi tocmai fusese pentru prima dată tratată de cancer, iar Angelina simțea nevoia să fie sprijinită emoțional de fratele său. Cam ciudat ajutor, după gusturille noastre. 🙂 

A încercat odată să angajeze pe cineva care să o omoare

Angelina a avut mai multe episoade depresive de-a lungul vieții, iar la un moment dat chiar a încercat să angajeze pe cineva să o ucidă. La începutul carierei sale actoricești, Jolie a spus într-un interviu că a avut gânduri suicidale. Dar nu suporta ideea ca familia și prietenii ei să se învinovățească dacă ea și-ar fi curmat viața. Așa că s-a gândit că era o opțiune mai bună să-și însceneze propria crimă. Din fericire, asasinul cu care a vorbit a rugat-o să-și ia răgaz o lună să se gândească la asta, timp în care Angie s-a răzgândit și a decis că nu merită.

L-a furat pe Brad Pitt de la Jennifer Aniston

Înainte de a exista cuplul Brangelina, a existat cuplul Brad și Jen. Cei doi actori au fost căsătoriți din 2000 până în 2005, moment în care Pitt a cerut public divorțul. Totul se îîntâmpla la scurt timp după ce Brad jucase împreună cu Angie în filmul Domnul și Doamna Smith. Tabloidele au luat-o razna când Pitt a fost fotografiat alături de Jolie și de fiul ei, Maddox. Publicul s-a împărțit în două tabere, dar actrița a gestionat situația cu comportamentul său rece, afișat dintotdeauna.

Ea și Billy Bob Thornton și-au purtat sângele în medalioane

Angelina și cel de-al doilea soț al ei, actorul Billy Bob Thornton, au fost straniu de apropiați. Ei nu au făcut un secret din interesul lor comun pentru sexul în limuzină și au purtat la gât fiole cu sângele celuilalt.

Iar ciudățeniile cu privire la Angie nu se opresc aici. Potrivit surselor media, ar fi început viața sexuală la 14 ani și ar fi folosit cuțitul pentru a se tăia în timpul partidelor de amor. Dacă ar fi dat greș ca actriță, plănuia să devină antreprenor de pompe funebre. Mick Jagger, celebrul vocalist al formației Rolling Stone, ar fi făcut o obsesie pentru Angie (în mod ironic, trupa are și o melodie cu același nume). Însă actrița, după câteva întâlniri nereușite, ar fi refuzat să-i mai răspundă rock-starului la telefon. În fine, la divorțul de Brad Pitt, Jolie și-a acuzat fostul soț de abuz fizic asupra copiilor săi. Însă declarațiile nu au fost confirmate de aceștia din urmă. 

Foto: Wikimedia Commons

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…