Monica Cismaru ∙ April 21, 2023 ∙ 4 min read

Una dintre cele mai atrăgătoare prezențe din sfera modei și a filmului din anii 90, actrița și modelul Carré Otis, arată mai bine ca niciodată la vârsta de 54 de ani.

Vedeta a publicat câteva poze din vacanța exotică din Costa Rica, unde se află alături de soțul ei, Matthew Sutton, cu care e căsătorita din 2005. Carré Otis s-a afirmat în thrillerul erotic ”Orhideea sălbatică”, din 1989, în care a jucat alături de Mickey Rourke, cel care i-a devenit apoi și soț între anii 1992 și 1998.

Carré Otis, în Orhideea sălbatică

Carré Otis s-a născut în San Francisco și a devenit un model de succes, din aceeași generație cu Naomi Campbell, Christy Turlington și Cindy Crawford.

Otis a fost una dintre cele mai apreciate modele ale anilor 90 și a apărut de multiple ori pe coperta Vogue și în diverse campanii publicitare de succes, dintre care cea mai cunoscută pentru brandul Guess.

Carré Otis și Mickey Rourke, în Orhideea sălbatică

În 1989, Carré Otis a avut șansa să fie distribuită în thrillerul erotic ”Orhideea sălbatică”, în care a jucat alături de Mickey Rourke și de Jacqueline Bisset. La trei ani de la apariția în film, Otis s-a căsătorit cu băiatul rău al cinematografiei, Mickey Rourke. Mariajul lor a fost unul plin de scandaluri și de haos, iar relația lor a luat sfârșit în 1998, după ce actorul a fost acuzat de abuz domestic. Carré a povestit cum acesta ar fi amenințat-o că se sinucide dacă nu se căsătorește cu el.

carre otis

În cartea ei de memorii, Beauty Disrupted: A Memoir, Carré face afirmații scandaloase, prin care susține că ar fi fost împușcată accidental în piept, iar glonțul i-ar fi trecut la câțiva centimetri de inimă. Arma ar fi fost pusă în geanta ei de către Mickey Rourke, iar Carré, fără să știe de existența ei, a aruncat geanta pe jos, iar arma s-a declanșat accidental și aproape că a ucis-o. ”Am fost lovită de un glonț 357, la câțiva centrimetri de inimă. Mi-a ieșit prin umăr, am avut un noroc incredibil că nu a lovit un os”, a povestit modelul și actrița.

De asemenea, Otis dezvăluie în carte și cum a fost violată în repetate rânduri de Gérald Marie, directorul Elite Model Management, pe când ea era un tânăr model.

Recent, Carré Otis, care se bucură de același farmec ca la 20 de ani, și-a reluat activitatea de model și apare într-o campanie pentru un brand de cosmetice alături de Julianne Moore și de alte prezențe feminine. Vedetele promovează un ruj roșu, iar Carré a declarat că a acceptat să apară în campanie deoarece o parte din profituri vor fi direcționate către organizațiile de protecție a animalelor. Aceasta e prima campanie în care apare Carré Otis după o pauză de 20 de ani in modelling.

Carré Otis are două fiice, Kaya și Jade, și locuiește alături de familia ei în Sonoma County, California.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…