Monica Cismaru ∙ July 29, 2022 ∙ 5 min read

Vara aceasta, trei noi prezențe feminine ne ocupă prima parte a zilei, de luni până vineri, la PRO TV. Noile prezentatoare ale emisiunii Vorbește Lumea – Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea – ne spun cum funcționează lucrurile între trei personalități atât de diferite și ce le unește, de fapt.

Cosmina, există competiție între voi trei, între tine, Majda și Emily?

Cosmina Păsărin: Mie de aceea îmi și place această provocare, pentru că noi trei suntem diferite. N-avem cum să fim la fel, că dacă am fi la fel, n-ar fi amuzant. Eu nu vreau să fiu ca ele, ele nu vor să fie ca mine și totul e perfect. Așa trebuie să gândești pentru a avea o viață sănătoasă – emoțional, profesional, de ce sa ne întrecem? Mă intrec cu mine însămi și mă gândesc la mine, cum eram eu în 2010, spre exemplu, și mă gândesc dacă au existat niște pași înainte sau înapoi și mă automotivez. Fiecare avem calități și defecte.

Ai presimțit că o să ajungi din nou aici? În urmă cu un an, ai mai avut două sesiuni în care ai prezentat Vorbește Lumea…

Cosmina Păsărin: Mi-ar fi plăcut, asta îți pot spune sigur. Mi-a trecut prin minte, a fost o experiență minunată anul trecut și mi-am spus că e un proiect pe care mi-ar placea să-l fac sau un proiect care să semene cu acesta, care să fie în aceeași zonă, să aibă aceeași energie bună.

Ce înseamnă să fii relevant în ziua de azi? Ca profesionist, ca persoană publică?

Cosmina Păsărin: Eu cred mult în ceea ce fac, pentru mine nu contează nici faptul că ești considerat a fi într-un fel anume. Nu cred în contextul de ”imagine”. E o treabă relativă; sau în ceea ce privește reputația… un om poate să te placă indiferent ce faci, sunt teme foarte vagi și pentru mine nu contează atât de mult. Cred că e important să faci ceea ce-ți place. Când faci ceea ce-ți place, vor exista și oameni care vor vedea acest lucru, te vor aduce în proiectele lor… sigur, trebuie să ai și răbdare, pentru că toate lucrurile astea se arată în timp. Până la urmă, cel mai important e să fim atenți la interiorul nostru și mai puțin la exterior, să te simți tu bine cu tine, să fii fericit că faci ceea ce-ți place și cred că despre asta e vorba.

Majda, în ce moment al vieții tale a apărut această provocare?

Majda: Totul apare în momentul perfect. Trebuie să știi să îmbrățișezi anumite momente și, când ți se lansează anumite provocări, trebuie să știi de ce. Eu întotdeauna am fost prezentă în locul acela. Practic, eu trebuia să plec într-o vacanță cu iubitul meu când am primit propunerea de a prezenta Vorbește Lumea și mi-am zis că vacanțele mai pot aștepta, și oricum fusesem într-un concediu cu familia.

Ce așteptări ai de la tine însăți în această emisiune?

Majda: Întotdeauna am tins către perfecțiune, dar mi-am dat seama că, uneori, perfecțiunea asta te poate obosi și poate obosi și omul de acasă. Îmi place să știu tot ce am de făcut, totul trebuie construit uniform, dar în cazul în care se întâmplă să am o zi mai proastă, vreau ca omul de acasă să simtă exact ce am trăit eu, să se regăsească în poveștile mele, să arăt în fața publicului că sunt om normal.

Mai ai loc și de altceva vara aceasta?

Majda: Jacqueline, fiica mea, e cea mai importantă, pentru mine familia contează foarte mult, dar eu sunt dedicată și, atât timp cât pui suflet, pasiune în ceea ce faci, nu ai cum să nu fii prezent. Cu siguranță îmi voi împărți în așa felul timpul încât să fie toată lumea împăcată.

Emily, ce așteptări ai tu de la tine însăți în această emisiune?

Emily Burghelea: Îmi doresc să reușesc să le transmit energie și bucurie celor de acasă, îmi doresc să mă îndrăgească, să le fac diminețile mai frumoase, să fac echipă frumoasă cu Majda și cu Cosmina, îmi doresc să ne înțelegem bine, să existe conexiune și chimie între noi și să ținem ștacheta ridicată, pentru că ni s-a predat la un nivel foarte înalt de Adela, de Shurubel și de Bogdan.

De ce crezi că nu sunt mai multe echipe de prezentatoare femei în peisajul media din România?

Emily Burghelea: Cred că e foarte greu ca trei femei să formeze o conexiune. E greu, dar nu imposibil, noi ne dorim să ieșim în oraș, noi ne dorim să fim prietene, să fim confidente, să petrecem timp împreună și în afara emisiunii. Între noi, există orice, mai puțin competiție, pentru că știm că fiecare are locul ei aici, toate am fost alese dintr-un anumit motiv, știm că suntem diferite, știm că reprezentăm lucruri diferite, avem vârste diferite și nu concurăm între noi. Dimpotrivă, ne ajutăm, ne încurajăm, ne vorbim cu dragoste și lucrurile acestea ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit acest proiect fabulos.

Foto: PRO TV, Instagram

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…