Monica Cismaru ∙ July 29, 2022 ∙ 5 min read

Vara aceasta, trei noi prezențe feminine ne ocupă prima parte a zilei, de luni până vineri, la PRO TV. Noile prezentatoare ale emisiunii Vorbește Lumea – Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea – ne spun cum funcționează lucrurile între trei personalități atât de diferite și ce le unește, de fapt.

Cosmina, există competiție între voi trei, între tine, Majda și Emily?

Cosmina Păsărin: Mie de aceea îmi și place această provocare, pentru că noi trei suntem diferite. N-avem cum să fim la fel, că dacă am fi la fel, n-ar fi amuzant. Eu nu vreau să fiu ca ele, ele nu vor să fie ca mine și totul e perfect. Așa trebuie să gândești pentru a avea o viață sănătoasă – emoțional, profesional, de ce sa ne întrecem? Mă intrec cu mine însămi și mă gândesc la mine, cum eram eu în 2010, spre exemplu, și mă gândesc dacă au existat niște pași înainte sau înapoi și mă automotivez. Fiecare avem calități și defecte.

Ai presimțit că o să ajungi din nou aici? În urmă cu un an, ai mai avut două sesiuni în care ai prezentat Vorbește Lumea…

Cosmina Păsărin: Mi-ar fi plăcut, asta îți pot spune sigur. Mi-a trecut prin minte, a fost o experiență minunată anul trecut și mi-am spus că e un proiect pe care mi-ar placea să-l fac sau un proiect care să semene cu acesta, care să fie în aceeași zonă, să aibă aceeași energie bună.

Ce înseamnă să fii relevant în ziua de azi? Ca profesionist, ca persoană publică?

Cosmina Păsărin: Eu cred mult în ceea ce fac, pentru mine nu contează nici faptul că ești considerat a fi într-un fel anume. Nu cred în contextul de ”imagine”. E o treabă relativă; sau în ceea ce privește reputația… un om poate să te placă indiferent ce faci, sunt teme foarte vagi și pentru mine nu contează atât de mult. Cred că e important să faci ceea ce-ți place. Când faci ceea ce-ți place, vor exista și oameni care vor vedea acest lucru, te vor aduce în proiectele lor… sigur, trebuie să ai și răbdare, pentru că toate lucrurile astea se arată în timp. Până la urmă, cel mai important e să fim atenți la interiorul nostru și mai puțin la exterior, să te simți tu bine cu tine, să fii fericit că faci ceea ce-ți place și cred că despre asta e vorba.

Majda, în ce moment al vieții tale a apărut această provocare?

Majda: Totul apare în momentul perfect. Trebuie să știi să îmbrățișezi anumite momente și, când ți se lansează anumite provocări, trebuie să știi de ce. Eu întotdeauna am fost prezentă în locul acela. Practic, eu trebuia să plec într-o vacanță cu iubitul meu când am primit propunerea de a prezenta Vorbește Lumea și mi-am zis că vacanțele mai pot aștepta, și oricum fusesem într-un concediu cu familia.

Ce așteptări ai de la tine însăți în această emisiune?

Majda: Întotdeauna am tins către perfecțiune, dar mi-am dat seama că, uneori, perfecțiunea asta te poate obosi și poate obosi și omul de acasă. Îmi place să știu tot ce am de făcut, totul trebuie construit uniform, dar în cazul în care se întâmplă să am o zi mai proastă, vreau ca omul de acasă să simtă exact ce am trăit eu, să se regăsească în poveștile mele, să arăt în fața publicului că sunt om normal.

Mai ai loc și de altceva vara aceasta?

Majda: Jacqueline, fiica mea, e cea mai importantă, pentru mine familia contează foarte mult, dar eu sunt dedicată și, atât timp cât pui suflet, pasiune în ceea ce faci, nu ai cum să nu fii prezent. Cu siguranță îmi voi împărți în așa felul timpul încât să fie toată lumea împăcată.

Emily, ce așteptări ai tu de la tine însăți în această emisiune?

Emily Burghelea: Îmi doresc să reușesc să le transmit energie și bucurie celor de acasă, îmi doresc să mă îndrăgească, să le fac diminețile mai frumoase, să fac echipă frumoasă cu Majda și cu Cosmina, îmi doresc să ne înțelegem bine, să existe conexiune și chimie între noi și să ținem ștacheta ridicată, pentru că ni s-a predat la un nivel foarte înalt de Adela, de Shurubel și de Bogdan.

De ce crezi că nu sunt mai multe echipe de prezentatoare femei în peisajul media din România?

Emily Burghelea: Cred că e foarte greu ca trei femei să formeze o conexiune. E greu, dar nu imposibil, noi ne dorim să ieșim în oraș, noi ne dorim să fim prietene, să fim confidente, să petrecem timp împreună și în afara emisiunii. Între noi, există orice, mai puțin competiție, pentru că știm că fiecare are locul ei aici, toate am fost alese dintr-un anumit motiv, știm că suntem diferite, știm că reprezentăm lucruri diferite, avem vârste diferite și nu concurăm între noi. Dimpotrivă, ne ajutăm, ne încurajăm, ne vorbim cu dragoste și lucrurile acestea ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit acest proiect fabulos.

Foto: PRO TV, Instagram

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…