Monica Cismaru ∙ April 12, 2024 ∙ 3 min read

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau prefera munca din culise. Cel mai recent, s-au remarcat Ava Phillipe, fiica lui Reese Witherspoon, Rocco Richie, fiul Madonnei și al regizorului Guy Ritchie și Vivienne Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad pitt.

Tinerele vlăstare încearcă marea cu degetul și prind curaj în a activa în domeniul artistic.

Spre exemplu, Ava Phillippe (24 de ani) începe să se remarce ca model, chiar dacă provine din părinți actori – Reese Witherspoon și Ryan Phillippe. Fiica Blondei de la Drept a fost aleasă imaginea parfumului Wonderbloom. de Vince Camuto, vândut pentru 98 de dolari si care miroase a frezie, a santal și a pere.

Ava spune despre parfumul pe care îl reprezintă că e feminin și ușor: ”Câteodată, unele parfumuri sunt prea grele sau prea mature pentru mine. Dar acesta îmi place foarte mult”, spune Ava, care adaugă că e pasionată de parfumuri de la 20 de ani, de când a început să exploreze lumea aromelor și să testeze diverse poțiuni.

În reclamă, Ava a intrat în rol doar pe jumătate, iar cealaltă jumătate a constituit-o propria ei personalitate – jucăușă și veselă, după cum se autodescrie.

Ava nu e la prima ei experiență de modelling- la vârsta de 18 ani, a figurat în campania casei de modă Rodarte 2018 și a facut reclamă și pentru linia de haine creată de mama ei, Draper James, dar și pentru cea a lui Beyonce, Halls of Ivy, și a fost și imaginea liniei de makeup creată de Pat McGrath, inspirată de serialul Bridgerton.

Fiul Madonnei, Rocco Ritchie, în vârstă de 23 de ani, tocmai a avut vernisajul unei expoziții, organizat la Miami. Rocco e pictor și a creat tablouri inspirate de luptătorii de Muay Thai, expuse la Miami Art District, iar mama lui a luat o pauză de la turneu pentru a fi prezentă la eveniment, mândră de fiul ei.

”Sunt atât de fericită să-mi iau o pauză și să mă bucur de cea mai recentă colecție de tablouri realizată de fiul meu, Rocco, intitulată “Pack A Punch” , a scris vedeta pe Instagram, unde a publicat mai multe fotografii alături de Rocco, dar și de cele trei fiice adoptate.

La doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Vivienne, a început să muncească, iar jobul ei a fost de asistent de producție pentru o piesă de teatru care tocmai a avut premiera pe Broadway, intitulată The Outsiders, produsă de însăși Angelina. Actrița povestește că fiica ei și-a luat rolul în serios și că și-a făcut treaba foarte conștiincios.

copii vedete

Angelina Jolie mai spune despre Vivienne, care mai are un frate geamăn, Knox, că seamănă cu bunica ei, Marceline, în sensul că nu-și dorește să fie în centrul atenției ci, mai degrabă, să fie cea care îi sprijină pe ceilalți.

copii vedete

”Este foarte serioasă și implicată în teatru și vrea să-și facă treaba cât mai bine”, mai spune Angelina, care a venit a premiera piesei de teatru și alături de unul dintre fiii ei adoptați, Pax. Trio-ul mamă și copii a continuat seara la restaurantul de lux Cipriani, din New York, pentru o cină festivă.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…