A List Magazine ∙ February 20, 2024 ∙ 3 min read

Au început filmările pentru sezonul trei al apreciatului serial HBO Max The White Lotus, creat de Mike White.

După ce telespectatorii au trăit alături de personajele preferate drame derulate în cele mai exotice și luxoase destinații din lume – Hawaii, în sezonul 1, și Sicilia, Taormina- sezonul 2, acum noua destinație în care va lua contur intriga The White Lotus 3 este Thailanda, iar tema noilor episoade va fi cea legată de moarte în cultura orientală și de spiritualitate, potrivit creatorului serialului, Mike White. Primul sezon a stat în jurul clasei sociale și al banilor, iar al doilea s-a învârtit in jurul dragostei, al sexului și al relațiilor conjugale sau extraconjugale.

white lotus 2
The White Lotus- Sezonul 2

Iată că Mike White a ales distribuția sezonului trei, care se dorește a fi mai lung, mai intens – ”Va fi un White Lotus supradimensionat- va fi mai lung, mai grandios, mai nebunesc. Nu știu ce părere are lumea, dar eu sunt foarte încântat”, spune White.

Realizatorul va continua tradiția și va aduce și în sezonul actual personaje din cele anterioare. De data aceasta, revederea va fi alături de actrița Natasha Rothwell, interpreta personajului Belinda Lindsey din sezonul 1 – manager de spa care rămâne dezamăgită de promisiunile deșarte făcute de Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge) de a-și deschide împreună un centru de wellness.

white lotus 2
Sezonul 2 The White Lotus

Filmările au început luna aceasta în Thailanda, iar sezonul trei The White Lotus va avea premiera de-abia la anul. Din distribuția impresionantă The White Lotus 3 fac parte nume sonore precum Parker Posey, Michelle Monaghan, Leslie Bibb, Jason Isaacs (cunoscut pentru rolul negativ Lucius Malfoy din seria Harry Potter și pentru rolul Captain Hook din Peter Pan), Patrick Schwarzenegger, dar și Walton Goggins, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Aimee Lou Wood; în serial vor juca și actori thailandezi- Dom Hetrakul, Tayme Thapthimthong sau Lek Patravadi.

parker posey
Parker Posey

Lor li se vor alătura Christian Friedel (The Zone of Interest), Morgana O’Reilly (Neighbours), Shalini Peiris (The Arc), Francesca Corney (The Buccaneers), Nicholas Duvernay (Bel-Air), Carrie Coon (The Leftovers, The Gilded Age, Fargo), Julian Kostov (Shadow and Bone) și Arnas Fedaravičius (The Last Kingdom).

Una dintre surprizele majore pe care le rezervă serialul The White Lotus este aducerea în distribuție a cântăreței Lisa din celebra trupă Blackpink, care se află la debutul ei actoricesc.

white lotus 3
Patrick Schwarzenegger, Michelle Monaghan

Însă nu s-au anunțat rolurile alocate actorilor, dar se pare că vom avea parte de diverse tipologii bine conturate, în maniera binecunoscută a lui Mike White – vom putea urmări aventurile unui grup multigenerațional, care include un cap de familie, o imagine patriarhală, o femeie director corporate, o actriță, câteva soții și mame bogate, un intrus și un yoghin. De asemenea, presa scrie că distribuției i se vor adăuga pe parcurs noi actori.

Sezonul trei The White Lotus ar fi trebuit să aibă premiera anul acesta, dar greva actorilor de la Hollywood a întârziat apariția serialului cu un an.

Foto: Hepta

Related Posts

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Casa Regelui Charles III din Viscri se redeschide pentru vizitare cu o nouă expoziție a fotografului britanic Barry Lewis

Casa din Viscri a Regelui Charles III s-a redeschis publicului pentru un nou sezon de vizitare.  Șura reconvertită…

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Istoria fenomenală a succesului “Dragostea din tei”, reînviată recent de celebrul DJ David Guetta

Refrenul binecunoscutei melodii “Dragostea din tei”, lansată în urmă cu peste 20 de ani de trupa O-Zone, este…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii va avea loc la Râșnov, între 21-23 iunie

Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, va avea…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Care este fructul care ne îmbunătățește sănătatea mintală în doar câteva zile

Cercetările recente dezvăluie faptul că există o legătură strânsă între alimentație și sănătatea mintală. Potrivit unui studiu publicat…

Experiențe unice în Alpii Italieni, la Courmayeur, alături de noul OPPO Reno11 F 5G

OPPO lansează Reno11 F 5G – un smartphone cu anduranță ridicată, cu ecran fără ramă și cameră triplă…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…