A List Magazine ∙ February 20, 2024 ∙ 3 min read

Au început filmările pentru sezonul trei al apreciatului serial HBO Max The White Lotus, creat de Mike White.

După ce telespectatorii au trăit alături de personajele preferate drame derulate în cele mai exotice și luxoase destinații din lume – Hawaii, în sezonul 1, și Sicilia, Taormina- sezonul 2, acum noua destinație în care va lua contur intriga The White Lotus 3 este Thailanda, iar tema noilor episoade va fi cea legată de moarte în cultura orientală și de spiritualitate, potrivit creatorului serialului, Mike White. Primul sezon a stat în jurul clasei sociale și al banilor, iar al doilea s-a învârtit in jurul dragostei, al sexului și al relațiilor conjugale sau extraconjugale.

white lotus 2
The White Lotus- Sezonul 2

Iată că Mike White a ales distribuția sezonului trei, care se dorește a fi mai lung, mai intens – ”Va fi un White Lotus supradimensionat- va fi mai lung, mai grandios, mai nebunesc. Nu știu ce părere are lumea, dar eu sunt foarte încântat”, spune White.

Realizatorul va continua tradiția și va aduce și în sezonul actual personaje din cele anterioare. De data aceasta, revederea va fi alături de actrița Natasha Rothwell, interpreta personajului Belinda Lindsey din sezonul 1 – manager de spa care rămâne dezamăgită de promisiunile deșarte făcute de Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge) de a-și deschide împreună un centru de wellness.

white lotus 2
Sezonul 2 The White Lotus

Filmările au început luna aceasta în Thailanda, iar sezonul trei The White Lotus va avea premiera de-abia la anul. Din distribuția impresionantă The White Lotus 3 fac parte nume sonore precum Parker Posey, Michelle Monaghan, Leslie Bibb, Jason Isaacs (cunoscut pentru rolul negativ Lucius Malfoy din seria Harry Potter și pentru rolul Captain Hook din Peter Pan), Patrick Schwarzenegger, dar și Walton Goggins, Sarah Catherine Hook, Sam Nivola, Aimee Lou Wood; în serial vor juca și actori thailandezi- Dom Hetrakul, Tayme Thapthimthong sau Lek Patravadi.

parker posey
Parker Posey

Lor li se vor alătura Christian Friedel (The Zone of Interest), Morgana O’Reilly (Neighbours), Shalini Peiris (The Arc), Francesca Corney (The Buccaneers), Nicholas Duvernay (Bel-Air), Carrie Coon (The Leftovers, The Gilded Age, Fargo), Julian Kostov (Shadow and Bone) și Arnas Fedaravičius (The Last Kingdom).

Una dintre surprizele majore pe care le rezervă serialul The White Lotus este aducerea în distribuție a cântăreței Lisa din celebra trupă Blackpink, care se află la debutul ei actoricesc.

white lotus 3
Patrick Schwarzenegger, Michelle Monaghan

Însă nu s-au anunțat rolurile alocate actorilor, dar se pare că vom avea parte de diverse tipologii bine conturate, în maniera binecunoscută a lui Mike White – vom putea urmări aventurile unui grup multigenerațional, care include un cap de familie, o imagine patriarhală, o femeie director corporate, o actriță, câteva soții și mame bogate, un intrus și un yoghin. De asemenea, presa scrie că distribuției i se vor adăuga pe parcurs noi actori.

Sezonul trei The White Lotus ar fi trebuit să aibă premiera anul acesta, dar greva actorilor de la Hollywood a întârziat apariția serialului cu un an.

Foto: Hepta

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…