Monica Cismaru ∙ November 8, 2023 ∙ 2 min read

Anual, publicația People realizează clasamentul Celor mai sexy bărbați în viață. În edițiile trecute, în topul sex-appeal-ului și al frumuseții masculine s-au situat vedete precum George Clooney, Matt Damon, Chris Evans, Paul Rudd sau Michael B. Jordan.

Anul acesta, titlul de Cel mai sexy bărbat în viață îi revine lui Patrick Dempsey, cunoscut mai ales din serialul Grey’s Anatomy, unde l-a interpretat pe Dr. Derek Shepherd.

Anunțul desemnării lui Patrick Dempsey drept Cel mai sexy bărbat în viață a fost făcut în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live.

patrick dempsey

Patrick Dempsey are 57 de ani și este căsătorit cu make-up artistul Jillian Dempsey (57 de ani), cu care are trei copii- o fiică, Tallula, de 21 de ani, și fiii gemeni Darby și Sullivan, de 16 ani.

”E o senzație foarte plăcută să primesc această titulatură și, cu siguranță, ego-ul meu a avut parte de un mare avânt, dar această distincție îmi oferă platforma necesară pentru a promova lucruri pozitive. Actorul este implicat în multiple cauze caritabile și chiar a deschis un centru de tratament gratuit al cancerului, The Dempsey Center, în statul Maine, în memoria mamei sale, decedată în 2014, la vârsta de 79 de ani, din cauza cancerului ovarian.

patrick dempsey

”Când am auzit că am fost desemnat Cel mai sexy bărbat în viață, am rămas șocat. Apoi am început să râd, crezând că e o glumă. Eu mereu m-am considerat rățușca cea urâtă”, declară Dempsey pentru People, și adaugă că, de-acum înainte, va fi ținta glumelor copiilor săi.

Actorul va putea fi urmărit din luna decembrie în noul film biografic Ferrari, în care joacă rolul pilotului de curse italian Piero Taruffi. Din distribuția Ferrari mai fac parte Penelope Cruz, Adam, Driver, Shailene Woodley și mulți alții.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…