Monica Cismaru ∙ March 22, 2024 ∙ 2 min read

Actorul Cillian Murphy, proaspăt recompensat cu premiul Oscar pentru rolul său din fimul Oppenheimer, revine în Peaky Blinders, de data aceasta în varianta de lungmetraj, după ce serialul omonim i-a adus un capital de popularitate imens.

Fanii serialului de pe Netflix – Peaky Blinders sunt în al nouălea cer- producția ffinalizată în 2022 va avea parte de o variantă de lungmetraj, din care nu va lipsi protagonistul Tommy Shelby, interpretat de Cillian Murphy.

Peaky Blinders – filmul va începe să fie turnat anul acesta, iar din distribuție vor face parte și ceilalți actori consacrați.

peaky blinders

Realizatorul serialului PB, Steven Knight, a facut anunțul revenirii lui Murphy: ”Bineînțeles că va face parte din distribuție. Începem filmările în septembrie, iar acțiunea se va petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.”

”Am susținut dintotdeauna că, dacă Knight va veni cu un scenariu pe măsura lui, deoarece este un scriitor fenomenal, voi fi acolo. Dacă vreți să-l vedeți pe Tommy Shelby la 50 de ani, o voi face”, a declarat Cillian Murphy.

peaky blinders

Actorul irlandez a spus că i-a facut mare plăcere să-l interpreteze pe Tommy, un personaj complex, care l-a și epuizat pe alocuri și care era foarte diferit de el, iar fiecare imersiune în rol era un fel de călătorie fantezistă. ”Nu sunt deloc sentimental când vine vorba de muncă. Am impresia că următorul proiect este cel mai bun. Și gândiți-vă că vorbim de o perioadă de zece ani din viața mea, e ceva, dar întotdeauna mi-am zis că trebuie să mergem înainte”, spunea Cillian Murphy; cu toate acestea, rolul lui Shelby a fost irezistibil pentru el, chiar dacă spune că de-abia aștepta să se termine serialul.

peaky blinders

Totuși, adaptarea la varianta de film a serialului este ceva provocator pentru Murphy, care a lăsat să se înțeleagă că Steven Knight mai are destule intrigi de țesut pe baza clanului din Birmingham – Shelby- și despre afacerile lor necurate dintre anii 1880 și 1910.

Peaky Blinders s-a lansat în 2013 și a devenit imediat preferatul telespectatorilor din întreaga lume. În serial au mai jucat actori precum  Tom Hardy și Anya Taylor-Joy.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…