Charlize Theron (46 de ani) și Jason Momoa (42 de ani) fac echipă în filmul Fast X, cea de-a zecea producție a seriei Fast&Furious.

Cei doi actori au pozat împreună pentru anunțarea veștii, iar Charlize a scris alături de fotografie: ”Uite cine a decis să se alăture petrecerii”. Charlize Theron își reia rolul Cipher, interpretat și în 2017, în The Fate of the Furious, și în F9: The Fast Saga, din 2021. Actrița de origine sud-africană va juca atât în cea de-a 10 producție a seriei cât și în cea de-a 11-a, care va fi ultima din Fast & Furious Saga.

În Fast X, Jason Momoa va interpreta un rol negativ, iar actorul își descrie personajul ca fiind uimitor, nesuferit și greșit înțeles și adaugă că este încântat să filmeze alături de Charlize Theron și de Vin Diesel în seria Fast&Furious. ”Am ocazia să lucrez alături de oameni minunați cu care n-am mai avut ocazia să mă întâlnesc pe platouri până acum – mai ales cu Charlize și cu Vin, de-abia aștept!”, a declarat Momoa.

charlize theron fast&furious
Charlize Theron și Vin Diesel în the Fate of the Furious

În penultima producție a seriei Fast&Furious – Fast X vor apărea și actorii consacrați ai seriei, pe langa Vin Diesel (Dominic Toretto), vor mai face parte din distribuție veteranii Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și nou-venita Brie Larson și chiar Cardi B își face din nou apariția, după ce a mai apărut și în F9.

Fast X va apărea în cinematografe pe 19 mai 2023.

Primul film din seria Fast&Furious a avut premiera în 2001 și a fost un succes de casă. În rolurile principale au jucat atunci Vin Diesel și Paul Walker, decedat în 2013, în urma unui accident de mașină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts