jason momoa lisa bonet

Actorul Jason Momoa (42 de ani) și soția lui, Lisa Bonet (54 de ani), au anunțat ca divorțează. Cei doi aveau o relație de 16 ani și erau căsătoriți de patru ani. ”Ne redăm unul altuia libertatea pentru a deveni ceea ce învățăm să fim” sună comunicatul cu privire la divorț, emis la comun.

”Cu toții am simțit greutățile și schimbările acestor vremuri transformaționale, iar familia noastră trece, de asemenea, prin modificări și se transformă, astfel că anunțăm că ne despărțim. Ne vom vedea fiecare de viața lui continuare cu demnitate și respect. Vom continua să ne iubim, dar relația noastră evoluează în moduri diferite. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a devenit ceea ce învățăm să devenim”, a scris cuplul de vedete.

”Vom rămâne devotați copiilor noștri, iar dragostea va învinge”, au conchis cei doi.

Vestea destrămării cuplului Lisa Bonet-Jason Momoa pare că vine de niciunde, dar în urmă cu câteva săptămâni, Lisa Bonet declara într-un interviu că începe să învețe să fie mai autentică, să se descopere pe ea însăși. ”Învăț să fiu altcineva și urmez chemarea universului de a păși în ape nesigure. Am eliminat zgomotele inutile și acum a venit timpul să-mi stabilesc rădăcinile în propriile mele valori”, adaugă Bonet.

jason momoa lisa bonet

Momoa și Bonet s-au cunoscut în 2004 prin intermediul unor prieteni comuni, la un club de jazz.

lisa bonet lenny kravitz
Lisa Bonet și Lenny Kravitz

Lisa Bonet a fost căsătorită cu cântărețul Lenny Kravitz, de care a divorțat în 1993, după numai șase ani de mariaj, dar au rămas în relații foarte bune până în ziua de astăzi.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts