Alina Burlacu ∙ March 25, 2024 ∙ 3 min read

Cine sunt cel mai bine plătiți influenceri, în 2024, care încasează între 3.234.000 și 1.763.000 de dolari pe o postare?

Brandurile plătesc sume uriașe pentru a avea acces la fanii celebrităților din social media. Influencer Marketing Hub a publicat lista celor mai bine plătiți influenceri în 2024.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit influencer, iar prețul mediu estimat pe o postare este de 3.234.000 de dolari. Christiano Ronaldo este unul dintre cei mai populari jucători de fotbal din lume și nu are nevoie de o prezentare. Cu toate acestea, pentru toți cei care nu știu despre sport, el este un fotbalist portughez, care joacă atacant. Spre deosebire de alte celebrități, Ronaldo oferă mai mult decât menționarea brandului plătitor. Unul dintre produsele pentru care fotbalistul a fost plătit este șamponul Clear.

Al doilea cel mai bine plătit influencer este tot un fotbalist: Leo Messi. El încasează 2.597.000 de dolari pe o postare. Fotbalist profesionist argentinian este unul dintre cei mai populari fotbaliști din toate timpurile. El joacă atacant atât pentru naționala Argentinei, cât și pentru clubul spaniol, Barcelona. Între colaborările sale nu se numără doar branduri din sport și fitness, ci și alimente ca Lay’s.

Dintre reprezentantele sexului feminin, cel mai bine plătită este Selena Gomez, cu un preț mediu estimat pe postare de 2.558.000 de dolari. Cântăreața și actrița spaniolă are o mulțime de fani în întreaga lume. De ce este atât de căutată? Pentru că este credibilă. În principiu, celebritățile nu obțin rate mari de implicare în postările lor, dar ea obține o rată de implicare medie de 1,41% pe postările ei de pe Instagram. Până acum a lucrat cu branduri de modă, lifestyle și frumusețe.

Pe locul patru în topul influencerilor bine plătiți este Kylie Jenner, cu 2.386.000 de dolari pe postare. Kylie deține brandul de frumusețe, Kylie Cosmetics, și este unul dintre cei mai influenți oameni din industria frumuseții.

Pe locul cinci este actorul Dwayne Johnson: prețul mediu estimat pe postare este de 2.326.000 de dolari. „The Rock” și-a câștigat popularitatea ca luptător în emisiunea TV numită WWE și a devenit influencerul perfect pentru brandurile de health și fitness.

Pe locul șase este Ariana Grande, cu un tarif mediu estimat pe postare de 2.264.000 de dolari. Celebra cântăreață, actriță și compozitoare americană are 354 de milioane de urmăritori. Una dintre brandurile de beauty din pagina ei: Ulta Beauty.

Familia Kardashian este din nou în top, pe locul șapte, de data asta cu Kim Kardashian, care încasează 2.176.000 de dolari. Kim este foarte populară pe rețelele de socializare și are în mod constant atenția presei. Promovează frecvent branduri de wellness.

Cu un tarif mediu estimat de 1.889.000 de dolari, Beyonce Knowles este pe locul opt. Este una dintre cele mai populare cântărețe din lume și a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Beyonce a colaborat cu Adidas pentru a-și promova gama de îmbrăcăminte Ivy Park.

A treia membră a familiei Kardashian, Khloe Kardashian încasează 1.866.000 de dolari. Este co-fondatoarea brandului de îmbrăcăminte Good American. Ce promovează? De exemplu apa alcalină ZenWtr.

Canadianul Justin Bieber încasează 1.763.000 de dolari. Are aproape 300 de milioane de fani și este curtat de brandurile de modă.

Related Posts

Copii de vedete care își croiesc propria lor carieră artistică, în fața sau în spatele reflectoarelor

Copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și aleg cariere artistice, fie ca se afla in lumina reflectoarelor sau…

Richard Gere, apariție rară alături de soția lui, mai tânără decât el cu 33 de ani

Richard Gere (74 de ani) și-a făcut una dintre rarele apariții zilele acestea la un eveniment caritabil din…

Monica Bellucci, despre trecerea timpului, la 59 de ani

Este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume și încă le face concurență colegelor ei mai…

Cu ce schimbări și noutăți revine Emily in Paris, sezonul 4?

După ce greva actorilor și a scenariștilor de la Hollywood a întârziat cu un an apariția unui nou…

Jackie Chan a împlinit 70 de ani: „Vă iubesc pe toți!”

Legendarul actor Jackie Chan a împlinit 70 de ani, pe 7 aprilie, și a marcat ziua sa de…

Hilary Duff, pregătită pentru al patrulea copil

Actrița Hilary Duff pare pregătită pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil, dar mărturisește că „4…

Robert Downey Jr., lângă Happy, de ziua lui de naștere

Pe 4 aprilie, celebrul actor Robert Downey Jr. a aniversat 59 de ani într-un mod inedit: lângă băutura…

Brad Pitt, acuzat de Angelina Jolie de abuz fizic

Echipa de avocați a Angelinei Jolie spune că Brad Pitt a avut un comportament abuziv față de ea…

”Blonda de la Drept” devine serial

La 23 de ani de la succesul seriei din cinema Blonda de la Drept I și II, Reese…

Shakira are o relație cu Lucien Laviscount, Alfie din Emily in Paris

Shakirei (47 de ani) i s-au aprins călcâiele după actorul britanic Lucien Laviscount, în urma colaborării lor pentru…