Alina Burlacu ∙ June 2, 2023 ∙ 1 min read

Halle Bailey (23 de ani), Ariel din pelicula Mica Sirenă, a fost etichetată ca „absolut perfectă” de fanii filmului Disney.

Remake-ul a avut deja încasări de 118 milioane de dolari numai în weekendul lansării, conform Daily Mail. Succesul filmului ar putea să o aducă mai des de acum înainte în lumina reflectoarelor.

Remake-ul live-action al desenului animat din 1989, lansat pe 26 mai, include animație CGI și îi are pe Melissa McCarthy în rolul vrăjitoarei Ursula și Jonah Hauer-King, prințul Eric.

În ciuda reacțiilor împotriva alegerii lui Halle pentri rolul lui Ariel, filmul a ocupat primul loc în box office în SUA, cu un debut uimitor de aproximativ 118 milioane de dolari.

În acest live action remake al animației The Little Mermaid, Ariel, o mică sirenă face un pact cu o vrăjitoare: își dă vocea la schimb pentru picioarele de om, astfel încât să poată explora lumea de la suprafață și să impresioneze un prinț.

Halle Lynn Bailey a devenit cunoscută a jumătatea din duo-ul muzical Chloe x Halle, realizat cu sora ei Chloe Bailey. Cele două surori au lansat albumele The Kids Are Alright (2018) și Ungodly Hour (2020) și au câștigat împreună cinci nominalizări la premiile Grammy.

Ca actriță, Bailey a jucat un rol secundar în Grown-ish (2018–2022). 2023 i-a adus primul ei rol principal ca Ariel în filmul muzical Disney Mica Sirenă.

Foto: Hepta.

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…