Monica Cismaru ∙ December 28, 2023 ∙ 5 min read

2024 urmează moda ultimilor ani și vine cu o mulțime de noutăti… mai vechi. Adica în loc de producții originale, 2024 promite o mulțime de sequeluri și prequeluri pentru filme consacrate, adevărate succese de box-office. Așadar, în ciuda grevei actorilor și a scenariștilor care a cutremurat din temelii industria cinematografică în ultimele luni din 2023, vor apărea destule producții la cinema și pe platformele de streaming pentru a ne ține ocupați.

Iată care sunt doar câteva dintre cele mai așteptate filme din 2024

Mean Girls – 12 ianuarie

filme asteptate 2024

Iconicul film din 2024 cu Lindsay Lohan și Rachel McAdams are parte de un remake. De fapt, remake-ul este inspirat mai mult din musicalul de pe Broadway din 2018, dar urmează aceeași intrigă. Cady (Angourie Rice) este nou-venită în liceu, unde gașca de fete cool e condusă de Regina George (Renée Rapp). Când Cady se îndrăgostește de fostul iubit al Reginei, Aaron Samuels, ea și prietenii ei plănuiesc s-o saboteze pe Regina și s-o detroneze din poziția de lider neoficial.

Madame Web – 14 februarie

Producția Marvel Madame Web o are ca protagonistă pe Dakota Johnson, un paramedic clarvăzător care prevede viitorul. Aceasta trebuie să facă față unor forțe ale răului alături alte trei femei, roluri interpretate de Sydney Sweeney, Celeste  O’Connor și de Isabela Merced.

Dune: Part Two – 1 martie

filme asteptate 2024

Sequelul semnat de Denis Villeneuve continuă povestea lui Paul Atreides (Timothée Chalamet), care dorește să se răzbune pe cei care i-au distrus familia, în timp ce încearcă să împiedice derularea unor evenimente viitoare teribile. Alături de Chalamet mai joacă Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin etc.

Kung Fu Panda 4  – 4 martie

În cea de-a patra producție a seriei Kung Fu Panda, Master Shifu îi spune ursului panda Po că nu va mai continua să fie Dragon Warrior și că va deveni liderul spiritual al Văii Păcii. Planurile le sunt stricate de Chameleon, vrăjitoare care își poate schimba înfățișarea, care poate absorbi puterile fiecărui kung fu și care vrea să-l distrugă pe Po.

Civil War – 26 aprilie

filme asteptate 2024

Acțiunea acestui film apocaliptic, de acțiune, se petrece pe teritoriul SUA, aflat în mijlocul unui conflict provocat de secesiunea a 19 state, iar guvernul american se confruntă cu o armată texano-californiană numită Western Forces. În film joacă Kirsten Dunst, Jesse Plemons și Cailee Spaeny.

Furiosa: A Mad Max Saga – 24 mai

filme asteptate 2024

Seria Mad Max continuă cu Furiosa: A Mad Max Saga, în care joacă Anya Taylor-Joy, în rolul tinerei împărătese Furiosa, care se trezește în mijlocul unei găști de motocicliști condusă de Warlord Dementus (Chris Hemsworth). Astfel, Furiosa încearcă să-și găsească drumul înapoi spre casă.

Ballerina – 7 iunie

Ballerina este un spin-off John Wick, în care Ana de Armas joacă rolul unei asasine antrenate în traditia Ruska Roma. În film apare și Keanu Reeves, în rolul consacrat John Wick, căruia i se mai alătură și Anjelica Houston, Gabriel Byrne, Norman Reedus și alții.

Horizon: An American Saga  – 28 iunie și 16 august

Filmul este produs, scris și regizat de Kevin Costner. Acest western urmărește extinderea vestului american în perioada de dinainte și după Războiul Civil. Lansarea are loc în două părți.

Joker: Folie a Deux  – 4 octombrie

Lady Gaga i se alătură lui Joaquin Phoenix în această continuare pentru Joker. În acest thriller musical, Gaga interpretează rolul Harley Quinn, iar Phoenix își reia rolul consacrat al comediantului transformat în criminal Arthur Fleck. În film mai joacă Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener.

Foto: Hepta

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…