Monica Cismaru ∙ December 28, 2023 ∙ 5 min read

2024 urmează moda ultimilor ani și vine cu o mulțime de noutăti… mai vechi. Adica în loc de producții originale, 2024 promite o mulțime de sequeluri și prequeluri pentru filme consacrate, adevărate succese de box-office. Așadar, în ciuda grevei actorilor și a scenariștilor care a cutremurat din temelii industria cinematografică în ultimele luni din 2023, vor apărea destule producții la cinema și pe platformele de streaming pentru a ne ține ocupați.

Iată care sunt doar câteva dintre cele mai așteptate filme din 2024

Mean Girls – 12 ianuarie

filme asteptate 2024

Iconicul film din 2024 cu Lindsay Lohan și Rachel McAdams are parte de un remake. De fapt, remake-ul este inspirat mai mult din musicalul de pe Broadway din 2018, dar urmează aceeași intrigă. Cady (Angourie Rice) este nou-venită în liceu, unde gașca de fete cool e condusă de Regina George (Renée Rapp). Când Cady se îndrăgostește de fostul iubit al Reginei, Aaron Samuels, ea și prietenii ei plănuiesc s-o saboteze pe Regina și s-o detroneze din poziția de lider neoficial.

Madame Web – 14 februarie

Producția Marvel Madame Web o are ca protagonistă pe Dakota Johnson, un paramedic clarvăzător care prevede viitorul. Aceasta trebuie să facă față unor forțe ale răului alături alte trei femei, roluri interpretate de Sydney Sweeney, Celeste  O’Connor și de Isabela Merced.

Dune: Part Two – 1 martie

filme asteptate 2024

Sequelul semnat de Denis Villeneuve continuă povestea lui Paul Atreides (Timothée Chalamet), care dorește să se răzbune pe cei care i-au distrus familia, în timp ce încearcă să împiedice derularea unor evenimente viitoare teribile. Alături de Chalamet mai joacă Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin etc.

Kung Fu Panda 4  – 4 martie

În cea de-a patra producție a seriei Kung Fu Panda, Master Shifu îi spune ursului panda Po că nu va mai continua să fie Dragon Warrior și că va deveni liderul spiritual al Văii Păcii. Planurile le sunt stricate de Chameleon, vrăjitoare care își poate schimba înfățișarea, care poate absorbi puterile fiecărui kung fu și care vrea să-l distrugă pe Po.

Civil War – 26 aprilie

filme asteptate 2024

Acțiunea acestui film apocaliptic, de acțiune, se petrece pe teritoriul SUA, aflat în mijlocul unui conflict provocat de secesiunea a 19 state, iar guvernul american se confruntă cu o armată texano-californiană numită Western Forces. În film joacă Kirsten Dunst, Jesse Plemons și Cailee Spaeny.

Furiosa: A Mad Max Saga – 24 mai

filme asteptate 2024

Seria Mad Max continuă cu Furiosa: A Mad Max Saga, în care joacă Anya Taylor-Joy, în rolul tinerei împărătese Furiosa, care se trezește în mijlocul unei găști de motocicliști condusă de Warlord Dementus (Chris Hemsworth). Astfel, Furiosa încearcă să-și găsească drumul înapoi spre casă.

Ballerina – 7 iunie

Ballerina este un spin-off John Wick, în care Ana de Armas joacă rolul unei asasine antrenate în traditia Ruska Roma. În film apare și Keanu Reeves, în rolul consacrat John Wick, căruia i se mai alătură și Anjelica Houston, Gabriel Byrne, Norman Reedus și alții.

Horizon: An American Saga  – 28 iunie și 16 august

Filmul este produs, scris și regizat de Kevin Costner. Acest western urmărește extinderea vestului american în perioada de dinainte și după Războiul Civil. Lansarea are loc în două părți.

Joker: Folie a Deux  – 4 octombrie

Lady Gaga i se alătură lui Joaquin Phoenix în această continuare pentru Joker. În acest thriller musical, Gaga interpretează rolul Harley Quinn, iar Phoenix își reia rolul consacrat al comediantului transformat în criminal Arthur Fleck. În film mai joacă Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener.

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…