Bianca Sterie ∙ February 1, 2022 ∙ 7 min read

Anul acesta, spre deosebire de alți ani în care februarie era luna titlurilor romantice, poveștile de dragoste au picat pe un loc secund. În schimb, următoarele săptămâni ne vor aduce un mix de comedii, seriale biografice, aventură și sezoane noi din serialele hit ale ultimilor ani. 

Murderville

Un serial care are și câțiva invitați episodici faimoși (Conan O’Brien, Kumail Nanjiani, Sharon Stone), Murderville îl are în prim-plan pe excentricul Terry Seattle (Will Arnett), detectiv-șef la Serviciul Omoruri. Pentru Terry, fiecare zi înseamnă un nou caz de crimă și un nou invitat celebru, care-i este partener.Însă este și un truc la mijloc: invitații nu primesc scenariul. Habar n-au ce-o să li se întâmple. Terry Seattle și invitații săi vor trebui să descoasă ițele cazului improvizând, însă oaspetele este cel care ne spune cine e vinovatul. Serialul debutează pe 3 februarie la Netflix. 

Inventing Anna 

Creat de Shonda Rhimes, Inventing Anna este o poveste inspirată din fapte reale, un joc al aparențelor păstrate cu orice preț. Miniseria investighează cazul Annei Delvey (interpretată de Julia Garner), o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile fanilor ei, cât și banii celor din lumea mondenă a New York-ului, recurgând la o serie de înșelătorii. Pe urmele sale pornește o jurnalistă care încearcă să răspundă la cea mai importantă întrebare a momentului: cine este, de fapt, Anna Delvey? Cea mai mare escroacă din New York sau adevărata imagine a visului american? Serialul, care are la bază articolul  „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People”, publicat în New York Magazine, este disponibil pe Netflix din 11 februarie. 

Toy Boy II

Dacă ți-a plăcut primul sezon din Toy Boy, povestea unui stripper din Málaga, închis ani buni în urma unui complot, atunci nu trebuie să ratezi continuarea. De această dată, în timp ce investighează atacul cu bombă, Hugo (Jesús Mosquera) și prietenii săi se confruntă cu doi noi adversari și cu o serie de alte provocări la locul de muncă. Sezonul al doilea din Toy Boy va fi lansat pe 11 februarie la Netflix. 

Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy 

Fani Kanye West pe-aici? Atunci acest titlu e musai de trecut pe lista de februarie. Un documentar în trei părți creat de Clarence „Coodie” Simmons și Chike Ozah, Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy este o cronică intimă și revelatoare a poveștii lui Kanye West, de la zilele de novice în căutarea unei șanse de afirmare până la viața lui așa cum este astăzi, când este un artist internațional și reprezintă propria marcă. Titlul va fi disponibil din 16 februarie la Netflix (episoade săptămânale). 

Vikings: Valhalla

Dacă te-ai numărat printre fanii primului serial Viking, atunci e musai să vezi și această nouă abordare a poveștii lor, o producție semnată de Netflix. Cu o acțiune plasată la începutul secolului al XI-lea, Vikings: Valhalla explorează aventurile intense ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi ai tuturor timpurilor: vizionarul Leif Erisson (Sam Corlett), curajoasa și încăpățânata lui soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). Pe fondul unor conflicte și tensiuni între poporul viking și casa regală a Angliei, cei trei pornesc într-o călătorie legendară, trecând peste oceane și câmpuri de luptă, de la Kattegat până în Anglia și chiar mai departe, totul într-o luptă continuă pentru supraviețuire și glorie. Serialul va fi disponibil din 25 februarie la Netflix. 

Powers II

Într-o societate consumeristă și superficială, guvernată de cultura paparazzi, există supereroi care nu își folosesc mereu superputerile în direcția bună. Cel de-al doilea sezon din Powers se concentrează pe povestea faimoasă din prima carte de benzi desenate „Cine a omorât-o pe Retro Girls?” ( Who killed Retro Girl?) și consecințele acestui eveniment. Divizia Powers investighează crima șocantă a faimoasei eroine și misterul care iese la suprafață, odată cu moartea acesteia. Powers II va fi disponibil din 21 februarie, episoade duble, lunea, de la ora 21:00, la AXN. 

Raised by Wolves II

Serialul creat de Ridley Scott, Raised by Wolves revine luna aceasta cu un sezon nou, o nouă aventură a androizilor. Acțiunea serialului are loc pe o planetă misterioasă aflată în primele etape ale colonizării și se învârte în jurul a doi androizi, Mama (Amanda Collin) și Tata (Abubakar Salim), care primesc misiunea de a crește copii umani într-o colonie aflată în pericol. Raised by Wolves II va fi disponibil din 3 februarie la HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=R6Kqm0qJ9Uc&ab_channel=HBOMax

My Brilliant Friend III

Ecranizare a tetralogiei napoletane semnate de Elena Ferrante, My Brilliant Friend este o poezie de serial, cu o acțiunea plasată pe străzile haotice, dar fascinante din Napoli. În cel de-al treilea sezon, Elena Greco e acum o femeie în vârstă, care află că cea mai importantă prietenă din viața ei, Raffaella „Lila” Cerullo, a dispărut. O autoare scufundată într-o casă plină de cărți, Elena începe să scrie povestea prieteniei furtunoase cu Lila. My Brilliant Friend III va fi disponibil din 7 februarie la HBO GO. 

https://www.youtube.com/watch?v=hn0SL4pi2a8&ab_channel=HBO

Foto: Netflix

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…