Bianca Sterie ∙ September 1, 2023 ∙ 8 min read

Sezoane noi din serialele tale preferate, filme de acțiune, documentare care îți vor răspunde la numeroase întrebări: iată premierele lunii septembrie pe platformele de streaming. 

Sex Education – Sezonul IV – Disponibil din 21 septembrie pe Netflix

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis (Asa Butterfield) și Eric (Ncuti Gatwa) au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! 

Reporting For Duty – Sezonul I – Disponibil din 6 septembrie pe Netflix

Născut și crescut în orașul fictiv Campo Manso din zona rurală a statului Rio de Janeiro, Suzano (Leandro Hassum) capturează accidental un infractor fugar, afiliat unei rețele ilegale de jocuri de noroc și se trezește transferat în mijlocul acțiunii, la Rio. Noul comisar-șef este depășit de situație, iar lucrurile o iau razna la Secția 8 din Rio de Janeiro. Niciunul dintre colegii lui, mereu pregătiți de acțiune, nu-i dă prea mari șanse să prindă rădăcini pe-acolo. Dar cu metodele lui neconvenționale și o inimă mare, el ar putea fi chiar arma secretă de care au nevoie pentru a le veni de hac infractorilor.

Top Boy – Sezonul III – Disponibil din 7 septembrie pe Netflix

Acțiunile lui Sully (Kano) de la finalul sezonului anterior au rescris regulile jocului între el și Dushane (Ashley Walters). Noi probleme apar pentru fiecare, iar tot ce au construit e amenințat de forțe din afara și din interiorul imperiului lor. Vor reuși să coexiste urmând legea străzii după care s-au ghidat toată viața, într-o lume care se schimbă văzând cu ochii? Sau poate exista doar un singur Top Boy?

Virgin River – Sezonul V – Disponibil din 7 septembrie pe Netflix

Sezonul cinci din Virgin River prezintă noi relații surprinzătoare, o despărțire șocantă, un proces dificil, un rămas-bun sfâșietor și un incendiu care amenință orașul, evenimente care creează atât unitate, cât și dezbinare între oamenii din Virgin River. Problemele legate de maternitate o împing pe Mel să ia o decizie importantă cu privire la viitorul ei în clinică, iar sarcina ei răscolește în mod neașteptat o legătură emoțională cu trecutul. 

El Conde – Film disponibil din 15 septembrie pe Netflix

El Conde este o comedie neagră cu elemente horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria chiliană recentă. În film, Augusto Pinochet, simbol al fascismului global, este creionat ca un vampir care trăiește ascuns într-un conac părăsit din capătul sudic al continentului, ostoindu-și setea de rău pentru a supraviețui. După două sute cincizeci de ani de viață, Pinochet a decis să nu se mai hrănească cu sânge și să renunțe la privilegiul vieții eterne. Nu mai poate suporta gândul că va rămâne în istorie ca un pungaș. În ciuda obârșiilor lui dezamăgitoare și oportuniste, o relație neașteptată îl inspiră către o viață plină de pasiune contrarevoluționară vitală.

FX’s Justified: City Primeval – Serial disponibil din 6 septembrie pe Disney+

După ce a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O situație întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit. Acolo se întâlnește cu Clement Mansell, așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat o dată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou. Avocata lui Mansell, formidabila Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intențiile de a-și reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între polițist și criminal, și are propriul ei joc în desfășurare. 

I Am Groot – Sezonul II – Disponibil din 6 septembrie pe Disney+

Avându-l ca protagonist pe îndrăgitul copăcel Baby Groot, sezonul 2 este o colecție de cinci scurtmetraje originale ce va aduce în prim-plan mai multe personaje noi și neobișnuite. Nu există nici o cale de a păzi galaxia de acest micuț poznaș! Așadar, pregătiți-vă ca Baby Groot să fie în centrul atenției în cel de-al doilea sezon, explorând zilele sale de glorie și intrând în probleme printre stele. Toate cele cinci scurtmetraje vor putea fi vizionate de telespectatori la data lansării.

No One Will Save You – Film disponibil din 22 septembrie pe Disney+

Filmul o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum și Duffield au produs filmul, iar Dever și Joshua Throne sunt producători executivi.

Fast X – Film disponibil din 8 septembrie pe HBO Max

Dom Toretto (Vin Diesel) trebuie să-și înfrunte păcatele trecutului ca să-i salveze pe cei dragi, în al nouălea film din seria Furios și iute. Acesta e forțat să-și abandoneze viața liniștită de familie și să se alăture echipei lui într-o cursă globală contra celui mai priceput asasin cu care s-au confruntat vreodată.

Who Killed Biggie and Tupac? – Disponibil din 13 septembrie pe HBO Max

Peste 25 de ani de dispreț, controversă și teorii ale conspirației într-o singură întrebare: Cine i-a ucis pe Biggie și Tupac? Cu acces exclusiv la interviuri și informații despre cele două cazuri de împușcare, serialul-documentar oferă răspunsuri de la persoanele cheie implicate. Însă cine spune adevărul? 

Kim vs. Kanye: The Divorce – Disponibil din 19 septembrie pe HBO Max

Noul documentar HBO Max este o cronică a divorțului cu miză de miliarde de dolari dintre Kim Kardashian și Kanye West, în care informațiile sunt dezvăluite de avocați, dar și de prietenii celor doi. Spusă din ambele perspective, povestea analizează motivele pentru care Kanye s-a luptat să salveze mariajul, dar și de ce Kim își dorea cu disperare să-l încheie.

Foto: Netflix

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…