Bianca Sterie ∙ November 2, 2021 ∙ 5 min read

Mai este o lună până dăm startul sezonului festiv, însă titlurile de Crăciun deja au început să apară. Prin urmare, a venit momentul să ne pregătim și noi pentru cele mai simpatice maratoane de filme și seriale acasă, înveliți în păturica fluffy, cu o ciocolată caldă alături și ochii pironiți asupra micilor ecrane, mai ales că noiembrie ne aduce o varietate de titluri, drame, comedii, pelicule de Crăciun și nu numai, cât să fie absolut toată lumea mulțumită. 

Narcos: Mexico (sezonul 3) – Disponibil pe Netflix din 5 noiembrie

Probabil unul dintre cele mai așteptate titluri ale lunii, Narcos: Mexico ne pregătește o nouă porție de adrenalină și suspans. Având acțiunea plasată în anii ’90, în plin avânt al globalizării afacerilor cu droguri, sezonul 3 analizează războiul care izbucnește după arestarea lui Felix (Diego Luna). Pe măsură ce cartelurile proaspăt devenite independente se luptă să supraviețuiască tulburărilor politice și escaladării violenței, apare o nouă generație de baroni ai drogurilor mexicani. Dar în acest război, adevărul este prima victimă, iar fiecare arestare, crimă și răpire nu fac decât să îndepărteze și mai mult momentul unei victorii reale.

Red Notice – Disponibil pe Netflix din 12 noiembrie

Gal Gadot, Ryan Reynolds și Dwayne The Rock Johnson în același film? Ei bine, trebuie să recunoaștem că nu am mai văzut de multă vreme un trio exploziv, dar așteptăm cu nerăbdare să-i urmărim în Red Notice, un action movie care promite să ne țină cu sufletul la gură. Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley (Dwayne Johnson), trece la treabă. În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul (Gal Gadot). 

Christmas Flow – Disponibil pe Netflix din 17 noiembrie 

Dor de un serial cu tematică festivă? Atunci Christmas Flow este următorul titlu de trecut pe lista de must-see. O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei?

The Princess Switch 3: Romancing the Star – Disponibil pe Netflix din 18 noiembrie

Probabil unul dintre cele mai iubite filme de Crăciun produse de Netflix, The Princess Switch ne aduce acum cea de-a treia parte a seriei, o nouă întâlnire cu Vanessa Hudgens, dar și noi aventuri cu iz… regal. După ce este furată o relicvă neprețuită, regina Margaret și prințesa Stacy sunt ajutate de îndrăzneața verișoară și copie fidelă a lui Stacy, Fiona, să pună la cale un plan. Pentru a recupera relicva, Fiona face echipă cu un bărbat fermecător și misterios din trecutul ei, reaprinzând astfel flacăra unei dulci iubiri de Crăciun, care duce la un nou schimb neașteptat.

Blown Away: Christmas – Disponibil pe Netflix din 19 noiembrie

Dacă ai văzut Blown Away, show-ul în care artiștii sticlari din întreaga lume intră într-o competiție intensă în cel mai mare atelier fierbinte din America de Nord, unde cu toții își împing creativitatea la extrem, atunci e musai să vezi și ediția de Crăciun a serialului. Cinci concurenți preferați de fani revin în atelier pentru a face față unei serii de provocări de Crăciun, în încercarea de a se dovedi cei mai buni. În spiritul sărbătorilor și al generozității, câștigătorul se va bucura de un premiu în bani de 10.000 de dolari, dar și de o suma suplimentară de 10.000 de dolari, pe care o va dona unei organizații de caritate la alegerea sa.

A Boy Called Christmas – Disponibil pe Netflix din 24 noiembrie

Ecranizare a romanului omonim semnat de Matt Haig, A Boy Called Christmas este o poveste cu adevărat magică. Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Având alături un ren încăpățânat pe nume Blitzen și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil.

Bruised – Disponibil pe Netflix din 24 noiembrie 

În regia lui Halle Berry, filmul o are în prim-plan pe Jackie Justice (Halle Berry), o luptătoare de arte marțiale mixte, care cade în dizgrație și părăsește lumea acestui sport. Marcată de ghinion și plină de furie și regrete după ani de zile de la luptă, ea este convinsă de managerul și prietenul ei Desi (Adan Canto) să participe la o luptă clandestină brutală. Astfel atrage atenția unui promotor al ligii de lupte (Shamier Anderson) care îi promite revenirea în ringul de luptă. 

HBO GO

The Great – Sezonul II disponibil în noiembrie pe HBO GO

Știm cât de mult aștepți acest nou sezon din The Great, așa că iată… dorința ta a fost ascultată. În cel de-al doilea sezon, Împărăteasa Ecaterina cea Mare se pregătește de venirea pe lume a primului ei copil, în timp ce încearcă să aducă pacea în ținut, dar și să își tolereze soțul… total scăpat de sub control. 

Witches – Disponibil în noiembrie pe HBO GO

Dor de un film fantasy? Witches, în regia lui Robert Zemeckis, este alegerea perfectă pentru luna noiembrie. Filmul este povestea unui băiețel și a bunicii sale, un cuplu atipic, care încearcă să țină piept unui sabat condus de o vrăjitoare malefică.

Foto: Netflix

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…