Bianca Sterie ∙ March 1, 2023 ∙ 8 min read

Nu avem mărțișoare pentru toată lumea, deși promitem solemn că ne vom organiza și la acest capitol, însă avem o veste bună pentru iubitorii de filme și seriale: primăvara aceasta este una foarte generoasă și ne aduce o mulțime de titluri perfecte pentru sesiunile de bingeing. 

Succession (sezonul IV) – Disponibil din 27 martie la HBO Max

Unul dintre cele mai apreciate seriale HBO, Succession revine în martie pe micile ecrane. Povestea se concentrează asupra familiei Roy și a imperiului lor media, Waystar Roco, o companie condusă inițial de Logan Roy (Brian Cox). În al patrulea sezon, mogulul tech Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) este pe cale să cumpere Waystar, spre disperarea copiilor lui Logan. Cel de-al patrulea sezon va avea premiera în martie la HBO Max. 

Rain Dogs – Disponibil din 7 martie la HBO Max

Un serial de comedie care promite să îți aducă zâmbetul pe buze, Rain Dogs este o poveste de dragoste neconvențională între o mamă singură din clasa muncitoare, fiica ei și un bărbat gay privilegiat.

Luther: The Fallen Sun – Disponibil din 10 martie la Netflix

Dacă l-ai urmărit pe Idris Elba cu sufletul la gură în Luther, unul dintre cele mai apreciate seriale crime din ultimii ani, atunci nu ai voie să ratezi filmul Luther: The Fallen Sun, continuarea plină de adrenalină a poveștii sale. De această dată, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. 

Shadow and Bone (sezonul II) – Disponibil din 16 martie la Netflix

Rază de speranță pentru unii și posibilă trădătoare pentru alții, Alina Stakov (Jessie Mei Li) e hotărâtă să distrugă Falia Umbrei și să salveze Ravka de la pieire. Generalul Kirigan (Ben Barnes) s-a întors, însă, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ajutat de o nouă cohortă înfricoșătoare de Umbre aparent indestructible și de noii recruți de temut ai armatei Grisha, Kirigan este mai periculos ca niciodată. 

You (sezonul IV, partea a II-a) – Disponibil din 9 martie la Netflix

În prima parte a sezonului, l-am văzut pe Joe (Penn Badgley) încercând să lase trecutul urmă și să o ia de la capăt în Londra, în rolul de profesor universitar. În scurt timp, însă, o nouă obsesie pune stăpânire pe mintea lui, pe măsură ce își dă seama că, de această dată, el este ținta unui complot. 

Murder Mystery 2 – Disponibil din 31 martie la Netflix

Dacă ai chef de o comedie plină de adrenalină, nu rata al doilea film din seria Murder Mystery. Acum detectivi în toată regula, Nick (Adam Sandler) și Audrey Spitz (Jennifer Aniston) încearcă să-și pună pe picioare agenția, dar se trezesc în mijlocul unui caz internațional de răpire atunci când maharajahul, prietenul lor, este răpit de la propria lui nuntă plină de lux și bogăție. 

Boston Strangler – Disponibil din 17 martie la Disney+

În regia lui Matt Ruskin, filmul este un thriller polițist despre reporterele care au documentat crimele faimosului Ucigaș din Boston din anii ’60. În prim-plan se află Loretta McLaughlin (Keira Knightley), reporteră la ziarul Record American și prima jurnalistă care face legătura între crimele așa numitului ucigaș din Boston. Pe măsură ce ucigașul misterios face din ce în ce mai multe victime, Loretta încearcă să-și continue investigația alături de colega și prietena ei Jean Cole (Carrie Coon), dar cele două se lovesc de sexismul omniprezent al acelor vremuri. 

Kindred – Disponibil din 29 martie la Disney+

Adaptare a romanului omonim semnat de Octavia E. Butler, serialul o prezintă pe Dana James (Mallori Johnson), o tânără scriitoare aspirantă de culoare care și-a părăsit obligațiile familiale și s-a mutat la Los Angeles, gata să-și facă un viitor așa cum își dorește. Dar înainte să se acomodeze în noua ei casă, se trezește făcând salturi înainte și înapoi în timp. Astfel, ea ajunge pe o plantație în secolul al XIX-lea, un loc legat într-un mod remarcabil și intim de Dana și de familia sa.

Finding Michael – Disponibil din 3 martie la Disney+

În 1999, Michael Matthews a devenit cel mai tânăr britanic care a escaladat muntele Everest. Dar la trei ore după ce a ajuns în vârf, a dispărut și nu a mai fost găsit. Fratele lui, omul de afaceri Spencer Matthews nu reușește să se împace cu gândul că trupul fratelui nu a fost găsit. După douăzeci de ani, Spencer a primit o fotografie făcută pe munte, cu rămășițele unui alpinist care ar putea fi Michael. Spencer pleacă în Nepal și îl cooptează pe Nims Purja, un alpinist care a urcat pe 14 vârfuri de peste 8.000 m și care va conduce o echipă de căutare în „Zona Morții” de pe Everest, în încercarea de a-l găsi pe Michael. Odată ajunsă la o altitudine de peste 8000 m, echipa se bazează pe zece oameni echipați cu drone și cu toate calitățile necesare pentru aceste înălțimi. Dar, pe măsură ce vremea se înrăutățește, aceștia încep să se confrunte cu o serie de dificultăți neașteptate.

Rabbit Hole – Disponibil din 31 martie pe SkyShowtime

Un thriller de spionaj care promite să te țină cu sufletul la gură, Rabbit Hole urmărește povestea lui John Weir (Kiefer Sutherland), un maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporatist, căruia îi este înscenată o crimă de către forţe extrem de puternice, ce au capacitatea de a influenţa și controla populaţia.

Viola come il mare – Disponibil din 7 martie, în fiecare marți, de la 21:00, la AXN

Serialul o are în prim-plan pe Viola Vitale, o femeie superbă, care a lucrat dintotdeauna în domeniul jurnalismului de modă în Paris. Aceasta decide să se mute din orașul luminilor în Palermo, orașul natal, pentru a-și căuta tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată. Odată ajunsă aici, ea începe să lucreze pentru o publicație online, unde scrie despre crimele care au loc în oraș. În timpul investigațiilor pe teren, aceasta îl cunoaște pe inspectorul Francesco Demir (Can Yaman), unul dintre investigatorii de top din Palermo, cu care ajunge să lucreze cot la cot la cazurile de omucidere.

Foto: Netflix

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…