Bianca Sterie ∙ February 1, 2023 ∙ 6 min read

Comedii romantice, povești inedite, adrenalină cât cuprinde și sezoane noi din serialele tale preferate: iată care titlurile pe care vom sta cu ochii în februarie. 

Fleishman Is in Trouble – Disponibil din 22 februarie pe Disney+

Un serial care a primit deja recenzii foarte bune, Fleishman Is in Trouble este povestea lui Toby Fleishman (Jesse Eisenberg), un bărbat de 41 de ani, recent divorțat, care plonjează în noua lume a întâlnirilor prin intermediul aplicațiilor, cu un  succes de care nu a avut parte în tinerețe. Dar chiar la începutul primei sale veri de libertate sexuală, fosta sa soție, Rachel (Claire Danes), dispare brusc, lăsându-l cu Hannah (Meara Mahoney Gross), în vârstă de 11 ani, și cu Solly (Maxim Swinton), de 9 ani, fără niciun indiciu unde ar putea fi sau dacă se va întoarce. În timp ce jonglează cu sarcinile de părinte, cu întoarcerea vechilor prieteni Libby (Lizzy Caplan) și Seth (Adam Brody), cu o potențială promovare la spital și cu toate femeile compatibile din Manhattan, Toby își dă seama că nu va reuși niciodată să afle ce s-a întâmplat cu Rachel până nu va fi în stare să accepte ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu căsnicia lor.

Web of Death – Disponibil din 22 februarie pe Disney+

O serie documentară care te va ține cu sufletul la gură, Web of Death analizează diferite cazuri de crimă care au fost rezolvate cu ajutorul unor „detectivi” online, oameni pasionați de internet, care au folosit amprentele digitale, baze de date ADN, social media și alte metode online pentru a aduna dovezile necesare soluționării celor mai odioase și misterioase crime. 

You (sezonul 4, partea I) – Disponibil din 9 februarie la Netflix

Oraș nou, obsesii noi! Dorind să lase vechea viață în urmă și să o ia de la început în Londra, Joe (Penn Badgley) promite să îngroape trecutul și să fie cea mai bună variantă a sa. Dar pe drumul dificil către mântuire, o nouă obsesie începe să se aprindă, iar el devine ținta unui observator din umbră. Sezonul 4 din You are două părți: partea I, disponibilă din 9 februarie, și partea a II-a, disponibilă din 9 martie. 

Your Place or Mine – Film disponibil din 10 februarie la Netflix

Primiți cu o comedie romantică în luna iubirii? Your Place or Mine este propunerea Netflix pentru februarie. Debbie (Reese Witherspoon) și Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește doar o viață de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare în NY. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.

In Love All Over Again – Serial disponibil din 14 februarie la Netflix

În septembrie 2003, Irene (Georgina) ajunge la Madrid cu gândul să cucerească lumea și să devină regizoare de film. Aici îi întâlnește pe cei care îi vor deveni cei mai buni prieteni și pe Julio (Franco Masini), care ar putea fi perfect ca protagonist al filmelor ei, dar și în rolul principal din viața ei. Însă viața are alte planuri. In Love All Over Again este o comedie romantică, o poveste cu un strop de nostalgie despre dragostea și prieteniile care se nasc în anii de facultate și despre nevoia oricărui om de a-și găsi locul pe lume.

Outer Banks (sezonul 3) – disponibil din 23 februarie la Netflix

După ce au pierdut aurul și au fugit din Outer Banks, sezonul 3 îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic și primitor. Aceștia își petrec zilele pescuind, înotând și bucurându-se de viața lipsită de griji la reședința lor temporară. Dar lucrurile o iau în curând razna pentru John B (Chase Stokes), Sarah (Madelyn Cline), Kiara (Madison Bailey), Pope (J.D.), JJ (Rudy Pankow) și Cleo (Carlacia Grant), care se trezesc din nou prinși într-o vânătoare de comori, în timp ce fug literalmente pentru a-și salva pielea. Departe de casă, ei realizează rapid că nu pot avea încredere în nimeni. 

Formula 1: Drive to Survive (sezonul 5) – Disponibil din 24 februarie la Netflix

Noul sezon transformă fanii în martori direcți ai felului în care piloții și echipele se pregătesc să se înfrunte în Campionatul Mondial de Formula 1 organizat de FIA în 2022, dar și rivalitățile, prieteniile și legăturile care se formează între ei pe parcurs. 

X – Film disponibil pe HBO Max

Un horror care te va ține cu sufletul la gură, X ne poartă în 1979, în Texasul rural, unde un grup de tineri cineaști își propun să facă un film pentru adulți. Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când gazdele lor izolate și în vârstă îi prind în flagrant, iar ei sunt nevoiți să înceapă să lupte pentru viața lor.

Foto: Netflix

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…