Bianca Sterie ∙ October 2, 2021 ∙ 4 min read

O nouă lună de toamnă, lumânări parfumate, pături pufoase, pernuțe decorative, pumpkin spice latte, dar și multe titluri noi de filme și seriale, numai bune pentru sesiunile de binge-ing din acest sezon: iată cum arată planul nostru pentru această lună. 

Netflix

Maid – Disponibil pe Netflix din 1 octombrie

O miniserie inspirată de bestsellerul Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive, semnat de Stephanie Land, serialul explorează povestea lui Alex (Margaret Qualley), o mamă singură, care devine menajeră după ce iese dintr-o relație abuzivă, încercând să supraviețuiască fiecărei zile, în timp ce se luptă cu lipsa unui acoperiș deasupra capului și se străduiește din răsputeri să îi ofere un viitor mai bun fiicei ei. Narat din perspectiva plină de emoție, dar presărată cu umor a unei femei disperate, dar hotărâte, Maid este o poveste dură și motivațională despre voința de neclintit a unei mame.

Diana: The Musical – Film disponibil pe Netflix din 1 octombrie

Diana: The Musical ne aduce față în față cu unul dintre cele mai captivante personaje ale secolului XX, Prințesa Diana, și reprezintă un eveniment muzical de excepție, care a fost filmat chiar înainte de premiera de pe Broadway. 

The Guilty – Film disponibil pe Netflix din 1 octombrie

Dor de un thriller care să te țină cu sufletul la gură în permanență? Acțiunea din The Guilty se petrece în cursul unei singure dimineți la un dispecerat de urgențe. Operatorul Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) încearcă să salveze un apelant aflat într-un grav pericol, o femeie răpită. Dar, în scurt timp, el descoperă că nimic nu este ceea ce pare, iar singura scăpare este să afle adevărul până nu este prea târziu. 

You (sezonul III) – Disponibil pe Netflix din 15 octombrie

În sezonul al treilea, Joe (Penn Badgley) și Love (Victoria Pendretti) sunt acum căsătoriți și își cresc copilul împreună în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. În joc este și inima lui care nu-i dă pace. Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă simplă, dar ce faci pentru a ieși din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Ne spune Joe Goldberg din 15 octombrie, la Netflix. 

Sex, Love & Goop – Disponibil pe Netflix din 21 octombrie

Actrița Gwyneth Paltrow nu este doar cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Iron Man sau Shakespeare in Love, ci și pentru promovarea unui stil de viață sănătos, echilibrat, armonios din toate punctele de vedere. De această dată, Gwyneth și echipa ei de experți prezintă un serial care urmărește mai multe cupluri curajoase care, cu ajutorul specialiștilor, descoperă cum să-și îmbunătățească relația printr-o viață intimă mai satisfăcătoare și mai intensă.

HBO GO

Succession (III) – Disponibil din 18 octombrie la HBO GO

Una dintre cele mai populare și premiate serii HBO din ultimii ani revine în octombrie cu cel de-al treilea sezon. Succession explorează viața unei familii disfuncționale, familia lui Logan Roy (Brian Cox), care controlează unul dintre cele mai mari trusturi de media și entertainment din lume.

Gossip Girl – Disponibil din 26 octombrie la HBO GO

Remake al serialului-cult Gossip Girl, un icon al anilor 2000, care ne-a făcut să ne îndrăgostim din nou de New York, să visăm cu ochii deschiși, să ne bucurăm de doza de escapism oferită de puștii din Manhattan, această nouă versiune se dorește a fi noul hit al generației Z. Acțiunea va fi narată de aceeași Kristen Bell, actrița care i-a dat voce lui Gossip Girl, cea care știe toate dedesubturile și bârfele existente în lumea de socialites din New York. Povestea va fi una actuală pentru realitatea zilelor noastre și va avea inclusiv o componentă socială foarte puternică.

AXN

NCIS (sezonul 15) – Disponibil din 6 octombrie, miercurea, ora 21.00, episoade duble, la AXN

Echipa NCIS continuă să îi caute pe Gibbs și McGee, care sunt dispăruți de peste două luni, după o misiune eșuată în Paraguay. În același timp, Vance și Torres sunt chemați în fața unei comisii a Congresului American pentru a da explicații legate de consecințele aceleiași misiuni.

NCIS Los Angeles (sezonul 12) – Disponibil din 6 octombrie, miercurea, ora 23.00, episoade duble, la AXN

Callen și Sam pornesc într-o misiune în deșert, atunci când un bombardier rus dispare pe teritoriul american. Cei doi trebuie să localizeze cât mai repede avionul și să securizeze armamentul de la bord, înainte ca echipajul să distrugă avionul. Între timp, Hetty îi dă o misiune criptată lui Nell.

Foto: Netflix

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…