Bianca Sterie ∙ October 2, 2021 ∙ 4 min read

O nouă lună de toamnă, lumânări parfumate, pături pufoase, pernuțe decorative, pumpkin spice latte, dar și multe titluri noi de filme și seriale, numai bune pentru sesiunile de binge-ing din acest sezon: iată cum arată planul nostru pentru această lună. 

Netflix

Maid – Disponibil pe Netflix din 1 octombrie

O miniserie inspirată de bestsellerul Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive, semnat de Stephanie Land, serialul explorează povestea lui Alex (Margaret Qualley), o mamă singură, care devine menajeră după ce iese dintr-o relație abuzivă, încercând să supraviețuiască fiecărei zile, în timp ce se luptă cu lipsa unui acoperiș deasupra capului și se străduiește din răsputeri să îi ofere un viitor mai bun fiicei ei. Narat din perspectiva plină de emoție, dar presărată cu umor a unei femei disperate, dar hotărâte, Maid este o poveste dură și motivațională despre voința de neclintit a unei mame.

Diana: The Musical – Film disponibil pe Netflix din 1 octombrie

Diana: The Musical ne aduce față în față cu unul dintre cele mai captivante personaje ale secolului XX, Prințesa Diana, și reprezintă un eveniment muzical de excepție, care a fost filmat chiar înainte de premiera de pe Broadway. 

The Guilty – Film disponibil pe Netflix din 1 octombrie

Dor de un thriller care să te țină cu sufletul la gură în permanență? Acțiunea din The Guilty se petrece în cursul unei singure dimineți la un dispecerat de urgențe. Operatorul Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) încearcă să salveze un apelant aflat într-un grav pericol, o femeie răpită. Dar, în scurt timp, el descoperă că nimic nu este ceea ce pare, iar singura scăpare este să afle adevărul până nu este prea târziu. 

You (sezonul III) – Disponibil pe Netflix din 15 octombrie

În sezonul al treilea, Joe (Penn Badgley) și Love (Victoria Pendretti) sunt acum căsătoriți și își cresc copilul împreună în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. În joc este și inima lui care nu-i dă pace. Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă simplă, dar ce faci pentru a ieși din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Ne spune Joe Goldberg din 15 octombrie, la Netflix. 

Sex, Love & Goop – Disponibil pe Netflix din 21 octombrie

Actrița Gwyneth Paltrow nu este doar cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Iron Man sau Shakespeare in Love, ci și pentru promovarea unui stil de viață sănătos, echilibrat, armonios din toate punctele de vedere. De această dată, Gwyneth și echipa ei de experți prezintă un serial care urmărește mai multe cupluri curajoase care, cu ajutorul specialiștilor, descoperă cum să-și îmbunătățească relația printr-o viață intimă mai satisfăcătoare și mai intensă.

HBO GO

Succession (III) – Disponibil din 18 octombrie la HBO GO

Una dintre cele mai populare și premiate serii HBO din ultimii ani revine în octombrie cu cel de-al treilea sezon. Succession explorează viața unei familii disfuncționale, familia lui Logan Roy (Brian Cox), care controlează unul dintre cele mai mari trusturi de media și entertainment din lume.

Gossip Girl – Disponibil din 26 octombrie la HBO GO

Remake al serialului-cult Gossip Girl, un icon al anilor 2000, care ne-a făcut să ne îndrăgostim din nou de New York, să visăm cu ochii deschiși, să ne bucurăm de doza de escapism oferită de puștii din Manhattan, această nouă versiune se dorește a fi noul hit al generației Z. Acțiunea va fi narată de aceeași Kristen Bell, actrița care i-a dat voce lui Gossip Girl, cea care știe toate dedesubturile și bârfele existente în lumea de socialites din New York. Povestea va fi una actuală pentru realitatea zilelor noastre și va avea inclusiv o componentă socială foarte puternică.

AXN

NCIS (sezonul 15) – Disponibil din 6 octombrie, miercurea, ora 21.00, episoade duble, la AXN

Echipa NCIS continuă să îi caute pe Gibbs și McGee, care sunt dispăruți de peste două luni, după o misiune eșuată în Paraguay. În același timp, Vance și Torres sunt chemați în fața unei comisii a Congresului American pentru a da explicații legate de consecințele aceleiași misiuni.

NCIS Los Angeles (sezonul 12) – Disponibil din 6 octombrie, miercurea, ora 23.00, episoade duble, la AXN

Callen și Sam pornesc într-o misiune în deșert, atunci când un bombardier rus dispare pe teritoriul american. Cei doi trebuie să localizeze cât mai repede avionul și să securizeze armamentul de la bord, înainte ca echipajul să distrugă avionul. Între timp, Hetty îi dă o misiune criptată lui Nell.

Foto: Netflix

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…