Bianca Sterie ∙ March 3, 2022 ∙ 5 min read

Un nou blockbuster cu Batman în rolul principal, de această dată în interpretarea lui Robert Pattinson, pelicule de Oscar, comedii și animații pentru întreaga familie: iată care sunt premierele care ne așteaptă în luna martie la cinema. 

The Batman – Premiera: 4 martie

Unul dintre cele mai așteptate titluri din această primăvară, The Batman ne aduce o nouă abordare a poveștii celebrului supererou. După doi ani în care a luptat împotriva corupției din Gotham City, Bruce Wayne/Batman (Robert Pattinson) descoperă acum cu un caz care are legătură cu propria sa familie, în timp ce se confruntă cu un criminal în serie extrem de abil, cunoscut sub numele de The Riddler (Paul Dano). 

Turning Red – Premiera: 11 martie

O animație foarte simpatică, Turning Red urmărește aventura lui Mei Lee (vocea lui Rosalie Chiang), o adolescentă ușor ciudățică, prinsă între provocările tipice tinerilor de vârsta ei și deciziile mult prea protectoare ale mamei sale. Viața ei se complică și mai tare în momentul în care, pe neașteptate, aceasta se transformă într-un panda roșu uriaș. 

Căutătorul de vânt – Premiera: 11 martie

În regia lui Mihai Sofronea, Căutătorul de vânt explorează povestea lui Radu (Dan Bordeianu), un bărbat care duce o viață solitară. Un interviu de angajare promițător îi dă speranța că va scăpa de depresie și că lucrurile din viața lui vor intra pe un făgaș normal, însă, în urma unor analize și investigații medicale solicitate de companie, acesta află că mai are doar câteva luni de trăit. Prin urmare, pleacă din oraș, conduce câteva săptămâni fără o destinație clară, până în clipa în care ajunge în mijlocul unui sat. Unde hotărăște să și rămână… atât cât va mai putea. 

Les Olympiades, Paris 13e – Premiera: 11 martie

Regizorul francez Jacques Audidard a adaptat trei romane grafice, realizate de ilustratorul american Adrian Tomine, într-o poveste alb-negru despre patru personaje ale căror vieți se intersectează într-un mod interesant. Émilie (Lucie Zhang) o întâlneşte pe Camille (Makita Samba), care e atrasă de Nora (Noémie Merlant), care îşi încrucişează drumul cu Amber (Jehnny Beth). Trei fete şi un băiat – sunt prieteni, uneori iubiţi, de cele mai multe ori şi una şi alta. Filmul a câștigat la Festivalul de la Cannes 2021 premiul pentru cea mai bună coloană sonoră. 

Belfast – Premiera: 18 martie

Unul dintre filmele nominalizate la Oscarurile din acest an (ceremonia de decernare va avea loc pe 28 martie), Belfast explorează povestea unui băiețel, Buddy (Jude Hill), care, împreună cu părinții săi care fac parte din clasa muncitoare, se confruntă cu violențele care se declanșează în Belfast, Irlanda de Nord, la sfârșitul anilor ’60. Din distribuția filmului regizat de Kennet Branagh fac parte Caitriona Balfe, Jamie Dornan și Judi Dench.  

The Lost City – Premiera: 25 martie

Cu o distribuție care îi include pe Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe și Brad Pitt, The Lost City este un film care îmbină perfect acțiunea, aventura și comedia. Loretta Sage (Bullock) este scriitoare de succes, care ajunge să fie răpită de un milionar excentric și să fie dusă în inima junglei, unde primește misiunea de a găsi comoara pierdută a unui oraș antic.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…