Bianca Sterie ∙ March 3, 2022 ∙ 5 min read

Un nou blockbuster cu Batman în rolul principal, de această dată în interpretarea lui Robert Pattinson, pelicule de Oscar, comedii și animații pentru întreaga familie: iată care sunt premierele care ne așteaptă în luna martie la cinema. 

The Batman – Premiera: 4 martie

Unul dintre cele mai așteptate titluri din această primăvară, The Batman ne aduce o nouă abordare a poveștii celebrului supererou. După doi ani în care a luptat împotriva corupției din Gotham City, Bruce Wayne/Batman (Robert Pattinson) descoperă acum cu un caz care are legătură cu propria sa familie, în timp ce se confruntă cu un criminal în serie extrem de abil, cunoscut sub numele de The Riddler (Paul Dano). 

Turning Red – Premiera: 11 martie

O animație foarte simpatică, Turning Red urmărește aventura lui Mei Lee (vocea lui Rosalie Chiang), o adolescentă ușor ciudățică, prinsă între provocările tipice tinerilor de vârsta ei și deciziile mult prea protectoare ale mamei sale. Viața ei se complică și mai tare în momentul în care, pe neașteptate, aceasta se transformă într-un panda roșu uriaș. 

Căutătorul de vânt – Premiera: 11 martie

În regia lui Mihai Sofronea, Căutătorul de vânt explorează povestea lui Radu (Dan Bordeianu), un bărbat care duce o viață solitară. Un interviu de angajare promițător îi dă speranța că va scăpa de depresie și că lucrurile din viața lui vor intra pe un făgaș normal, însă, în urma unor analize și investigații medicale solicitate de companie, acesta află că mai are doar câteva luni de trăit. Prin urmare, pleacă din oraș, conduce câteva săptămâni fără o destinație clară, până în clipa în care ajunge în mijlocul unui sat. Unde hotărăște să și rămână… atât cât va mai putea. 

Les Olympiades, Paris 13e – Premiera: 11 martie

Regizorul francez Jacques Audidard a adaptat trei romane grafice, realizate de ilustratorul american Adrian Tomine, într-o poveste alb-negru despre patru personaje ale căror vieți se intersectează într-un mod interesant. Émilie (Lucie Zhang) o întâlneşte pe Camille (Makita Samba), care e atrasă de Nora (Noémie Merlant), care îşi încrucişează drumul cu Amber (Jehnny Beth). Trei fete şi un băiat – sunt prieteni, uneori iubiţi, de cele mai multe ori şi una şi alta. Filmul a câștigat la Festivalul de la Cannes 2021 premiul pentru cea mai bună coloană sonoră. 

Belfast – Premiera: 18 martie

Unul dintre filmele nominalizate la Oscarurile din acest an (ceremonia de decernare va avea loc pe 28 martie), Belfast explorează povestea unui băiețel, Buddy (Jude Hill), care, împreună cu părinții săi care fac parte din clasa muncitoare, se confruntă cu violențele care se declanșează în Belfast, Irlanda de Nord, la sfârșitul anilor ’60. Din distribuția filmului regizat de Kennet Branagh fac parte Caitriona Balfe, Jamie Dornan și Judi Dench.  

The Lost City – Premiera: 25 martie

Cu o distribuție care îi include pe Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe și Brad Pitt, The Lost City este un film care îmbină perfect acțiunea, aventura și comedia. Loretta Sage (Bullock) este scriitoare de succes, care ajunge să fie răpită de un milionar excentric și să fie dusă în inima junglei, unde primește misiunea de a găsi comoara pierdută a unui oraș antic.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…