Bianca Sterie ∙ August 2, 2022 ∙ 5 min read

Încă nu ți-ai planificat ieșirile la cinema din această lună? Nicio grijă, de-asta suntem noi aici. De la action movies care promit o doză considerabilă de adrenalină la drame și ecranizări mult așteptate, iată care sunt titlurile de neratat în august. 

Bullet Train – Premiera: 5 august

În regia lui David Leitch, Bullet Train este un action movie care promite suspans și adrenalină, livrate pe marile ecrane de Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King și Aaron Taylor-Johnson. Povestea se învârte în jurul a cinci asasini de la bordul unui tren de mare viteză, cinci infractori care descoperă că misiunile lor sunt strâns legate între ele.

Beast – Premiera: 12 august

Rămas văduv, Dr. Nate Daniels (Idris Elba) se întoarce cu fiicele sale în Africa de Sud, locul unde și-a întâlnit prima oară soția, într-o rezervație de vânătoare. În scurt timp, însă, călătoria sa de vindecare și regăsire se transformă într-o adevărată luptă pentru supraviețuire, atunci când un leu scăpat de sub control își intră în rolul de prădător, iar el și fiicele lui devin prada perfectă. 

La croisade – Premiera: 12 august

Un film în regia lui Louis Garrel, La croisade urmărește aventura trăită de Abel (Louis Garrel) și Marianne (Laetitia Casta), doi părinți care află că fiul lor de 13 ani a început să vândă lucrurile de valoare ale familiei pentru a susține un proiect ecologic în Africa, o inițiativă despre care crede că va salva lumea. 

Where the Crawdads Sing – Premiera: 19 august

Ecranizare a bestsellerului cu același nume, semnat de Delia Owens, Where the Crawdads Sing o are în prim-plan pe Kya (Daisy Edgar-Jones), o tânără cunoscută drept fata din mlaștină, care cunoaște singurătatea încă de la o vârstă fragedă, când este părăsită de toată familia sa. Aceasta devine principala suspectă într-un misterios caz de crimă a unui bărbat despre care se spune că ar fi avut o relație cu ea, un proces care tulbură și divizează întregul oraș. 

Nope! – Premiera: 19 august

Cel mai recent film semnat de regizorul Jordan Peele, un titlu care deja a primit numeroase aprecieri din partea criticilor, Nope! ne poartă într-un orășel din California, unde locuitorii săi fac o descoperire bizară și absolut înfricoșătoare. Ești pregătit pentru o nouă porție de groază?

After Ever Happy – Premiera: 26 august

Pe măsură ce iese la iveală un adevăr tulburător despre familiile lor, Tessa (Josephine Langford) și Hardin (Hero Fiennes Tiffin) descoperă că nu sunt atât de diferiți unul de celălalt. Ea nu mai este fata inocentă, simplă și dulce care era când l-a cunoscut pe Hardin, în timp ce el nu mai e băiatul complicat și capricios de care s-a îndrăgostit nebunește. 

The Invitation – Premiera: 26 august

Luna august este una destul de generoasă la capitolul filme horror, așa că amatorii genului nu trebuie să rateze nici The Invitation, cu Nathalie Emmanuel în rol principal. Aceasta o interpretează pe Evie, o tânără care se îndrăgostește de un bărbat seducător și care, în scurt timp, se trezește prinsă într-o conspirație tulburătoare. 

Foto: outnow.ch

Related Posts

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…

Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare. Pentru caracatiță: …

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…

Fiecare membru al formației Beatles va avea propriul său film biografic

The Beatles vor avea parte nu de unul, ci de patru filme biografice, câte unul dedicat fiecărui memebru…

Elton John își expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra

Elton John își va expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra. Peste 300…

La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează…