Bianca Sterie ∙ February 3, 2023 ∙ 5 min read

Comedii romantice, blockbustere Marvel, drame nominalizate la Oscar: iată care sunt tilurile pe care le vedem în februarie la cinema.

Knock at the Cabin – Premiera: 3 februarie

În regia lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin urmărește povestea unei vacanțe care ia o turnură neașteptată. O fată și părinții ei sunt luați ostatici de niște străini înarmați, care le cer să facă o alegere tulburătoare pentru a evita apocalipsa. În scurt timp, familia trebuie să ia o decizie pentru a se salva, înainte ca totul să fie pierdut. 

Oldboy – Premiera: 3 februarie

Un thriller în regia lui Park Chan-wook (The Handmaiden, Thirst), Oldboy spune povestea unui bărbat care ajunge să fie răpit și ținut pentru 15 ani în captivitate. Într-o zi, însă, el este eliberat și pornește în căutarea celui care i-a distrus viața și a motivului care l-a determinat să-i facă asta. 

Ramon – Premiera: 3 februarie

O comedie pe care nu ai voie să o ratezi luna aceasta, filmul lui Jesus del Cerro îl are în prim-plan pe Ramon (Pavel Bartoș), un bărbat pasionat de viticultură, a cărui viață e dată complet peste cap atunci când, pe neașteptate, se îndrăgostește de o femeie extrem de frumoasă. 

The Banshees of Inisherin – Premiera: 3 februarie

Colin Farrell și Brendan Gleeson joacă rolurile a doi bărbați, cei mai buni prieteni de-o viață, se trezesc într-un impas copleșitor atunci când unul dintre ei hotărăște brusc să rupă relația lor, o decizie care are consecințe alarmante pentru viețile amândurora.

Titanic (relansare în format 3D 4K HDR) – Premiera: 10 februarie 

Celebrul film al lui James Cameron va fi relansat în cinematografe într-un nou formal, chiar în prag de Valentine’s Day. Sunteți gata pentru o reîntâlnire cu Jack și Rose?

Magic Mike’s Last Dance –  Premiera: 10 februarie

În regia lui Steven Soderbergh, Magic Mike’s Last Dance ni-l aduce din nou pe Channing Tatum pe marile ecrane, în deja celebrul rol al lui Mike Lane, stripperul care face de fiecare dată un show extraordinar cu mișcările sale.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Premiera: 17 februarie

Dor de o nouă aventură Marvel? Ei bine, luna februarie ni-l readuce pe Ant-Man pe marile ecrane. De această dată, Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) explorează tărâmul cuantic, unde interacționează cu cele mai ciudate creaturi ciudate și pornesc într-o călătorie care depășește limitele a tot ceea ce credeau că este posibil până acum. 

Till – Premiera: 17 februarie

O poveste despre rasism, iubire și curaj, Till este o adevărată lecție de viață. În 1955, după ce micul Emmett Till (Jalyn Hall) este ucis cu brutalitate, mama lui promite că va expune rasismul din spatele atacului în timp ce lucrează pentru ca cei implicați să fie aduși în fața justiției.

The Perfect Escape – Premiera: 17 februarie

Regizat de Cristina Jacob, The Perfect Escape este o comedie romantică despre relațiile interumane, o observație a peripețiilor iubirii la diverse vârste, dar și în diverse culturi. 

Empire of Light – Premiera: 24 februarie

Cu o distribuție care îi include pe Olivia Colman, Colin Firth, Toby Jones și Tom Brooke, filmul lui Sam Mendes este o dramă despre puterea conexiunii umane în vremuri tulburi, plasată într-un oraș de coastă englezesc la începutul anilor 1980.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…