Monica Cismaru ∙ June 14, 2022 ∙ 3 min read

Ducii de Cambridge se vor muta într-o nouă locuință începând cu această vară – Adelaide Cottage, de pe domeniul Windsor.

Ducii se vor muta cu arme și bagaje în noua lor casă, iar copiii lor vor urma cursurile școlii și grădiniței de pe moșie. Prințul William și Kate au ales un trai fără pretenții și vor ocupa o casă care are doar patru dormitoare și nu vor beneficia de ajutorul unui staff dedicat. Cuplul vrea să ducă o viață cât mai apropiată de normalitate, iar cei trei copii vor merge la școala și la grădinița din vecinătate. Decizia Ducilor de Cambridge de a se muta pe domeniul de la Windsor este determinată de dorința lor de a fi cât mai aproape de Regina Elisabeta a II-a, care se se află într-o stare șubredă de sănătate, la cei 96 de ani.

Castelul Windsor

Până acum, William și Kate, alături de cei trei copii – Prinții George (8 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani) își împărțeau timpul între Londra, Palatul Kensington, și reședința lor din Norfolk, Anmer Hall. Acum, își vor stabili cartierul general la Adelaide Cottage în Berkshire. Casa datează de la 1831 și se află la o distanță scurtă de Capela Sf. George și de Castelul Windsor și dispune de un teren de peste 2500 de metri pătrați.

Adelaide Cottage

”Regina are nevoie de prezențe precum Prințul William și Kate în jurul ei. De multe ori e singură și unicul anturaj e cel oferit de prezența angajaților, așa că va fi foarte încântată să-i aibă lângă ea pe William, Kate și pe cei trei strănepoți, la o distanță de zece minute de mers pe jos. Când locuiau la Kensington Palace, le era greu să se deplaseze până la Windsor”, declară Ingrid Seward, redactorul-șef al publicației Majesty Magazine. Prinții George, Charlotte și Louis vor fi retrași de la școala pe care au urmat-o până acum din Londra- Battersea și vor începe noul an școlar, în septembrie, la instituțiile educaționale locale.

Kate și William au fost foarte bucuroși pentru a începe o nouă viață la Windsor, chiar dacă acolo vor duce un trai modest, într-o casă cu patru dormitoare și fără angajați. Nu au avut alte cerințe în afară de a beneficia de o locuință cu o atmosferă caldă, situată în apropierea școlilor și a Reginei”, a declarat o sursă pentru presa britanică. ”Nu au vrut nimic extravagant și nu au avut nevoie de nicio renovare și nici de gărzi de corp pentru a nu cheltui banii contribuabililor”, a adăugat sursa.

Foto: Hepta

Related Posts

Supă cremă de morcovi cu portocale – recomandarea lui Adrian Hădean

Este o supă pentru toată familia, gustul sărbătorilor de iarnă în farfurie. Perfectă pentru dezghețat năsucuri și mânuțe…

Case pe case: Vedetele fac schimb de case: Liviu Teodorescu ne prezintă noua casă a lui Sore

Vedetele au făcut schimb de case la inițiativa Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri și,…

Celine Dion suferă de o boală incurabilă. Artista își anulează toate concertele

Celine Dion (54 de ani) a anunțat că suferă de o boală incurabilă, de sindromul omului înțepenit, o…

Catherine Zeta-Jones, la braț cu fiul ei, Dylan Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a avut o apariție de impact la premiera filmului National Treasure: Edge of History din Los…

Olivia Addams: Când lansez o piesă, am un anumit tip de content pregătit pentru fiecare platformă online

Olivia Addams este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și nu numai. La vârsta de…

Inul este IN!

Cu toții ne dorim confort și calitate în propria locuință, iar țesăturile din in ocupă în continuare un…

Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble va susține Concertul „CRĂCIUN VIENEZ”, la Sala Palatului

Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble va susține Concertul „CRĂCIUN VIENEZ”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de…

Meghan&Harry, apariție surprinzătoare la New York, cu doar două zile înainte de lansarea documentarului lor

Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție surpriză la New York, la o gală unde au…

Premiera de gală Emily in Paris- sezonul 3 a reunit întreaga distribuție a serialului de succes în capitala Franței

Întreaga distribuție a a serialului de succes Emily in Paris s-a reunit marți seara în capital Franței pentru…

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…