Monica Cismaru ∙ June 14, 2022 ∙ 3 min read

Ducii de Cambridge se vor muta într-o nouă locuință începând cu această vară – Adelaide Cottage, de pe domeniul Windsor.

Ducii se vor muta cu arme și bagaje în noua lor casă, iar copiii lor vor urma cursurile școlii și grădiniței de pe moșie. Prințul William și Kate au ales un trai fără pretenții și vor ocupa o casă care are doar patru dormitoare și nu vor beneficia de ajutorul unui staff dedicat. Cuplul vrea să ducă o viață cât mai apropiată de normalitate, iar cei trei copii vor merge la școala și la grădinița din vecinătate. Decizia Ducilor de Cambridge de a se muta pe domeniul de la Windsor este determinată de dorința lor de a fi cât mai aproape de Regina Elisabeta a II-a, care se se află într-o stare șubredă de sănătate, la cei 96 de ani.

Castelul Windsor

Până acum, William și Kate, alături de cei trei copii – Prinții George (8 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani) își împărțeau timpul între Londra, Palatul Kensington, și reședința lor din Norfolk, Anmer Hall. Acum, își vor stabili cartierul general la Adelaide Cottage în Berkshire. Casa datează de la 1831 și se află la o distanță scurtă de Capela Sf. George și de Castelul Windsor și dispune de un teren de peste 2500 de metri pătrați.

Adelaide Cottage

”Regina are nevoie de prezențe precum Prințul William și Kate în jurul ei. De multe ori e singură și unicul anturaj e cel oferit de prezența angajaților, așa că va fi foarte încântată să-i aibă lângă ea pe William, Kate și pe cei trei strănepoți, la o distanță de zece minute de mers pe jos. Când locuiau la Kensington Palace, le era greu să se deplaseze până la Windsor”, declară Ingrid Seward, redactorul-șef al publicației Majesty Magazine. Prinții George, Charlotte și Louis vor fi retrași de la școala pe care au urmat-o până acum din Londra- Battersea și vor începe noul an școlar, în septembrie, la instituțiile educaționale locale.

Kate și William au fost foarte bucuroși pentru a începe o nouă viață la Windsor, chiar dacă acolo vor duce un trai modest, într-o casă cu patru dormitoare și fără angajați. Nu au avut alte cerințe în afară de a beneficia de o locuință cu o atmosferă caldă, situată în apropierea școlilor și a Reginei”, a declarat o sursă pentru presa britanică. ”Nu au vrut nimic extravagant și nu au avut nevoie de nicio renovare și nici de gărzi de corp pentru a nu cheltui banii contribuabililor”, a adăugat sursa.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…