Monica Cismaru ∙ June 14, 2022 ∙ 3 min read

Ducii de Cambridge se vor muta într-o nouă locuință începând cu această vară – Adelaide Cottage, de pe domeniul Windsor.

Ducii se vor muta cu arme și bagaje în noua lor casă, iar copiii lor vor urma cursurile școlii și grădiniței de pe moșie. Prințul William și Kate au ales un trai fără pretenții și vor ocupa o casă care are doar patru dormitoare și nu vor beneficia de ajutorul unui staff dedicat. Cuplul vrea să ducă o viață cât mai apropiată de normalitate, iar cei trei copii vor merge la școala și la grădinița din vecinătate. Decizia Ducilor de Cambridge de a se muta pe domeniul de la Windsor este determinată de dorința lor de a fi cât mai aproape de Regina Elisabeta a II-a, care se se află într-o stare șubredă de sănătate, la cei 96 de ani.

Castelul Windsor

Până acum, William și Kate, alături de cei trei copii – Prinții George (8 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani) își împărțeau timpul între Londra, Palatul Kensington, și reședința lor din Norfolk, Anmer Hall. Acum, își vor stabili cartierul general la Adelaide Cottage în Berkshire. Casa datează de la 1831 și se află la o distanță scurtă de Capela Sf. George și de Castelul Windsor și dispune de un teren de peste 2500 de metri pătrați.

Adelaide Cottage

”Regina are nevoie de prezențe precum Prințul William și Kate în jurul ei. De multe ori e singură și unicul anturaj e cel oferit de prezența angajaților, așa că va fi foarte încântată să-i aibă lângă ea pe William, Kate și pe cei trei strănepoți, la o distanță de zece minute de mers pe jos. Când locuiau la Kensington Palace, le era greu să se deplaseze până la Windsor”, declară Ingrid Seward, redactorul-șef al publicației Majesty Magazine. Prinții George, Charlotte și Louis vor fi retrași de la școala pe care au urmat-o până acum din Londra- Battersea și vor începe noul an școlar, în septembrie, la instituțiile educaționale locale.

Kate și William au fost foarte bucuroși pentru a începe o nouă viață la Windsor, chiar dacă acolo vor duce un trai modest, într-o casă cu patru dormitoare și fără angajați. Nu au avut alte cerințe în afară de a beneficia de o locuință cu o atmosferă caldă, situată în apropierea școlilor și a Reginei”, a declarat o sursă pentru presa britanică. ”Nu au vrut nimic extravagant și nu au avut nevoie de nicio renovare și nici de gărzi de corp pentru a nu cheltui banii contribuabililor”, a adăugat sursa.

Foto: Hepta

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…