Monica Cismaru ∙ November 7, 2022 ∙ 3 min read

Cântărețul Aaron Carter, care a cunoscut succesul încă din anii 90, când era încă un adolescent, a decedat sâmbătă, în casa lui din Lancaster, California. Aaron Carter era fratele unuia dintre membrii celebrei trupe Backstreet Boys, Nick Carter. Acesta i-a adus un tribut pe scenă fratelui său mai mic în cadrul unui concert, la doar o zi după deces.

Aaron Carter s-a confruntat cu grave probleme cauzate de dependența de droguri și de alcool în ultmii ani și era falit. Acesta s-a internat de numeroase ori în centre de dezintoxicare și a încercat să scape de dependență, dar nu i-a reușit. Cântărețul era divorțat și avea un fiu în vârstă de un an, Prince.

aaron carter deces
Aaron Carter

Aaron Carter a fost găsit mort în cadă, în locuința sa din Lancaster, California.

Acesta avea o relație tumultoasă și pe alocuri abuzivă cu Melanie Martin, fosta sa logodnică și mama fiului său. Artistul a și fost acuzat la un moment dat de violență domestică, după ce Melanie Martin l-a acuzat că i-ar fi rupt trei coaste. Din cauza comportamentului său violent și a consumului de droguri, mama lui Melanie Martin a obținut custodia temporară a lui Prince, iar cântărețul s-a înscris, fără succes, se pare, într-un nou program de dezintoxicare pentru a câștiga înapoi custodia fiului său.

aaron carter deces
Aaron Carter

Fratele său mai mare, Nick Carter, a susținut un concert la Londra alături de trupa din care face parte, Backstreet Boys, la doar 24 de ore de la aflarea tragicei vești despre moartea lui Aaron. Acesta a izbucnit în lacrimi în timpul melodiei Show Me the Meaning of Being Lonely și n-a mai putut continua să cânte pe scenă.

Aaron Carter a fost un copil-minune. Acesta și-a lansat primul album în 1997, care purta numele său, și a început să cânte în deschiderea concertelor trupei fratelui său, Backstreet Boys.

nick carter
Nick Carter, Backstreet Boys

După succesul albumului său de debut, care s-a vândut în milioane de exemplare, al doilea său album, Aaron’s Party, a avut un succes triplu față de primul, iar statutul său de vedetă a afost confirmat. Aaron și-a continuat cariera artistică cu succes șo, la un moment dat, și-a dezvăluit și bisexualitatea.

În timp, au apărut problemele sale cu drogurile, iar în 2013 și-a declarat falimentul după ce a strâns milioane de dolari datorii din impozitele neplătite. La începutul acestui an, Aaron Carter a declarat într-un interviu că nu mai vrea să fie văzut ca un ratat.

Acesta avea și o soră geamănă, Angel, cu care nu era în relații apropiate.

Mai multe vedete și-au prezentat condoleanțele față de decesul lui Carter, printre care și componenții celebrei trupe din anii 80-90, New Kids on the Block.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…