Monica Cismaru ∙ November 7, 2022 ∙ 3 min read

Cântărețul Aaron Carter, care a cunoscut succesul încă din anii 90, când era încă un adolescent, a decedat sâmbătă, în casa lui din Lancaster, California. Aaron Carter era fratele unuia dintre membrii celebrei trupe Backstreet Boys, Nick Carter. Acesta i-a adus un tribut pe scenă fratelui său mai mic în cadrul unui concert, la doar o zi după deces.

Aaron Carter s-a confruntat cu grave probleme cauzate de dependența de droguri și de alcool în ultmii ani și era falit. Acesta s-a internat de numeroase ori în centre de dezintoxicare și a încercat să scape de dependență, dar nu i-a reușit. Cântărețul era divorțat și avea un fiu în vârstă de un an, Prince.

aaron carter deces
Aaron Carter

Aaron Carter a fost găsit mort în cadă, în locuința sa din Lancaster, California.

Acesta avea o relație tumultoasă și pe alocuri abuzivă cu Melanie Martin, fosta sa logodnică și mama fiului său. Artistul a și fost acuzat la un moment dat de violență domestică, după ce Melanie Martin l-a acuzat că i-ar fi rupt trei coaste. Din cauza comportamentului său violent și a consumului de droguri, mama lui Melanie Martin a obținut custodia temporară a lui Prince, iar cântărețul s-a înscris, fără succes, se pare, într-un nou program de dezintoxicare pentru a câștiga înapoi custodia fiului său.

aaron carter deces
Aaron Carter

Fratele său mai mare, Nick Carter, a susținut un concert la Londra alături de trupa din care face parte, Backstreet Boys, la doar 24 de ore de la aflarea tragicei vești despre moartea lui Aaron. Acesta a izbucnit în lacrimi în timpul melodiei Show Me the Meaning of Being Lonely și n-a mai putut continua să cânte pe scenă.

Aaron Carter a fost un copil-minune. Acesta și-a lansat primul album în 1997, care purta numele său, și a început să cânte în deschiderea concertelor trupei fratelui său, Backstreet Boys.

nick carter
Nick Carter, Backstreet Boys

După succesul albumului său de debut, care s-a vândut în milioane de exemplare, al doilea său album, Aaron’s Party, a avut un succes triplu față de primul, iar statutul său de vedetă a afost confirmat. Aaron și-a continuat cariera artistică cu succes șo, la un moment dat, și-a dezvăluit și bisexualitatea.

În timp, au apărut problemele sale cu drogurile, iar în 2013 și-a declarat falimentul după ce a strâns milioane de dolari datorii din impozitele neplătite. La începutul acestui an, Aaron Carter a declarat într-un interviu că nu mai vrea să fie văzut ca un ratat.

Acesta avea și o soră geamănă, Angel, cu care nu era în relații apropiate.

Mai multe vedete și-au prezentat condoleanțele față de decesul lui Carter, printre care și componenții celebrei trupe din anii 80-90, New Kids on the Block.

Foto: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…