Monica Cismaru ∙ November 7, 2022 ∙ 2 min read

Cel de-al treisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, este despre mult noroc și despre energia debordantă, în primul rând, pentru că îl are ca invitat pe Chef Andrei Voica, owner Nobel Cuisine din Craiova.

În urmă cu câțiva ani, Andrei Voica a câștigat MasterChef, fiind printre puținii concurenți care au debordat de încredere de la început până la final. Această atitudine, care îl definește în general, l-a ajutat să își îndeplinească visul de a avea propriul restaurant ⸻ Nobel Cuisine ⸻, chiar la el acasă, locul unde a simțit că s-a întors victorios după o perioadă definitorie în evoluția sa ca Chef, perioadă petrecută în Spania. „Ce am realizat în România, nu aș fi realizat niciodată în Spania. În România am simțit că pot deschide o nișă, că le pot arăta oamenilor și altceva. În Spania m-am format. Eu port pe tunici atât steagul României, cât și pe cel al Spaniei, drept respect”, i-a spus Andrei Andreei Esca în interviul de mai sus.

Pasiunea și talentul de a găti le-a moștenit de la mama și bunica lui, dar pe care simte că le-a întrecut. Deviza lui este aceea de a găti, mai presus de orice, corect și cu gust: momentul când clienții lui vin cu drag la restaurant și îi spun „Ce vrei tu, Chef!” simte că este cea mai mare realizare.

Însă, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, povestea de succes a lui Andrei Voica implică alte și alte straturi de business, numeroase sacrificii și la fel de multe provocări. Despre cum s-a raportat la toate aceste aspecte, de la primul an care a fost extrem de dificil, la perioada de pandemie pe care a reușit să o depășească cu ajutorul Raiffeisen Bank (partenerul care i-a arătat drumul cel mai bun, așa cum face și el cu clienții săi), poți afla direct de la fondatorul Nobel Cuisine ascultând interviul pe care i l-a acordat Andreei Esca.

Mai mult, Andrei Voica îți mărturisește ce implică să lucrezi un meniu, cât durează și cât de multe detalii se află în spatele a ceva ce poate ți se pare extrem de firesc.

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness cu RaiPOS, aplicația prin care telefonul tău Android devine POS!

Related Posts

Planuri date peste cap din cauza furtunii de pe Mediterana. Andreea Esca, jurnal de bord din croaziera Goop-Celebrity Beyond, ziua 5

Toată noaptea a fost furtună, valuri măricele, vânt puternic, așa că la nici ora 8 dimineața ne-a trezit…

Andreea Esca, jurnal de bord, Ziua 4 din croaziera Goop- Celebrity Beyond. Corespondență din Italia!

Ciao, Alisters! Am acostat în Santa Margherita! La ora 9:00 am avut un workshop foarte interesant cu Dr…

Andree Esca, în periplu pe Mediterană, în croaziera Goop- Celebrity Beyond. Jurnal de bord, Ziua 3

Ne-am trezit cu greu la ora 8:00 ca să fim gata pentru sportul de la 9:00 cu antrenorul…

Andreea Esca, jurnal de bord de pe Croaziera Goop- Celebrity Beyond, ziua 2

Hello, Alisters! Să continuăm povestea. La ora 9.00 AM am avut Pilates combinat cu o mică sesiune de…

Când împlinești 50 de ani odată cu Gwyneth Paltrow

Bună! De astăzi vă invit în experiența GOOP at Sea, o experiență AList în adevăratul sens al expresiei….

Weekendul în care am avut 16 ani. Text by Andreea ESCA

Ne-am dat întâlnire la 50 de ani, într-un orășel superb de lângă Amsterdam, unde trăiește Bogdan, ca să…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Andreea ESCA: Faceți cunoștință cu Laurențiu din Sibiu!

Cine se gândea că Laurențiu Davidoiu, din strada Vasile Aron, din Sibiu, o să devină unul dintre vicepresedinții…

Roz și nu prea… Text By Andreea Esca

„Te rog, mai gândește-te dacă nu vrei să iei NFT-ul ăla”, îmi zice Claudia dimineață, „ăsta e prezentul,…

Duminica după Crăciun (după o convorbire telefonică). Text de Andreea Esca

Am plecat pornită după ce am văzut filmul 355 că vreau să fiu slabă ca Penelope Cruz care…