and just like that

Lansarea mult-așteptată a continuării serialului ”Sex and the City”, ”An Just Like That”, se apropie. Carrie Bradshaw și prietenele ei se întorc pe ecrane începând cu 9 decembrie, iar primele imagini din serial au fost publicate de HBO.

 

”And Just Like That” va avea 10 episoade în care vom vedea ce turnură a luat viața protagonistei de la ultima ecranizare a aventurilor ei. Serialul spinoff produs și difuzat de HBO este prezentat ca un nou capitol din viața celor trei prietene fashioniste – Carrie, Charlotte și Miranda – interpretate de Jessica Parker, Kristin Davis și de Cynthia Nixon și felul în care își trăiesc viața la 50 de ani.

Samantha Jones, interpretată de Kim Cattrall, lipsește din noua producție, dar a fost înlocuită de mai multe personaje noi. 

and just like that

Dramele și întorsăturile de situație nu vor lipsi nici din noua producție. Astfel, o vom urmări pe Carrie împărtășindu-și problemele prietenelor ei și continuându-și povestea de dragoste alături de Mr Big, interpretat de Chris Noth. Totuși, protagonista a fost văzută filmând câteva scene alături de un nou personaj masculin, cu care se ține de mână și se sărută pe străzile New Yorkului. 

 

Foto: Hepta, PR

Related Posts